ta panika to choroba społeczna kociarzy.Powinna być wpisana na specjalny indeks chorób dziwnych lecz istniejących.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Dobrze, że wieści dobre
A o Malinie coś wiadomo?
alix76 pisze:Aleba pisze:Dobrze, że wieści dobre
A o Malinie coś wiadomo?
No właśnie nie mogłam znaleźć maila do Maliny - muszę sprawdzić na umowie, a się wczoraj nie zebrałam. Na pewno skontaktuję się przed świętami, może wymarudzę zdjęcia Maliny pod choinką![]()
Chyba kogoś zaraziłam tymczasowaniem
alix76 pisze:Dzięki JS, za czas, który dałaś Lizie! Po kawałku złożyłyśmy cały tymczas a teraz kicia ma fajny domek, który ją uwielbia.
CDT dostały skrzydełek - snuje tu się jakaś zapóźniona biedronka. Gołąbka dostała 2 Zylexis i jest obrażona za transport
. Trawis zadowolony, bo był mój Tata, wygłaskał go i wyczesał.
Ciekawa jestem co u Neli i jak tam debiut tymczasowy Joarkadia
alix76 pisze:Ech, to kiepsko, faktycznie podobno lamblia paskudna jest- musiała akurat u Neli się zagnieździć
? Ciekawa jestem ,jakiego podstępu używacie, żeby podać lek
? Jak mam zawsze krzyż pański
.
Joarkadia jest dzielna! Mam podejrzenia, co za kotek do niej trafi, ale niech się sama pochwali
alix76 pisze:Tu nie pomogę, glizda kocia się na ludzi w zasadzie nie przenosi - a co powiedziała vetka? Ludzie mogą się zakazić?
U Lizy były podejrzewane lamblie , ale skończyło się na podejrzeniach ... próbkę z 1 dnia czy 3 macie dostarczyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 310 gości