Czy Bolek przekonał się do swojego domku? str.26. Nowości :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 9:48 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

o Boże żeby to wszystko tak się dobrze skończyło...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Śro lis 24, 2010 10:11 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

O boże ale się cieszę :ryk: :1luvu: :ryk:

Żeby wszystkie historie tak szybko i tak wspaniale się kończyły :kotek:

P.S. Czy Boluś będzie widział na oczka ????
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Śro lis 24, 2010 10:21 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Kocia Lady pisze:Rozmawiałam z panią Olą dziewczyny jest nadzieja na kolejny happy and, Boluś ma zapewniony na 100% dom stały u bardzo fajnej pani, niech się chłopak kuruje i czeka go tak jak pisałam wcześniej, życie kanapowe... :ok: :ok: :ok:

:dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 24, 2010 10:34 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

:cry: :cry: :cry: :cry: to ze szczęścia
Tutaj na miau to wszystko się rozgrywa jak w jakimś filmie i na końcu szczęśliwe zakończenie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tyle pozytywnej energii jest na miau :cry: :cry: :1luvu:

Gdyby nie to forum i dziewczyny na nim, to nie wiadomo co by się działo z tymi zwierzakami :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 24, 2010 10:44 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

CatAngel pisze:
Gdyby nie to forum i dziewczyny na nim, to nie wiadomo co by się działo z tymi zwierzakami :(

Jezu no tak... :( Nie można sobie tego nawet wyobrazić.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 24, 2010 12:38 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

No to znaczy, że Boluś nie był mi przeznaczony i że go nie powitam u siebie - buuuuu... :cry:
Jednak bardzo, bardzo się cieszę, że będzie grzał dupkę w domu stałym :D Mam nadzieję, że forumowa "plotka" okaże się pewnikiem! Ale gdyby coś... to pamiętajcie, że na Bolusia zapisana byłam pierwsza i kącik tu na niego zawsze czeka :1luvu:
Trzymam kciuki za Bolusiowy domek i chcę tu widzieć obszerną relację z Bolusiowej przeprowadzki na salony :D Też jestem ciekawa jak jego oczka, czy widzi już te dobre duchy, które przyniosły mu pomoc, kiedy tego najbardziej potrzebował?
Ja chyba przy takim obrocie rzeczy zaadoptuję Deniska, na którego chętnych brak, a on w schronie już przeszło dwa lata. Teraz ma kolejny kryzys, którego może nie przetrwać. No a smarti pisze, że moje siedem kotów i trzy psy to jeszcze nic (ja zaczynam mieć obawy czy to nie kolekcjonerstwo) i Denisa mam brać.
Miziaki i całuski dla Bolka (bo on taki wirtualnie trochę mój - tak już o nim myślałam :ryk: ) i przytulaki oraz kciuki :ok: :ok: :ok: dla Maćka.

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Śro lis 24, 2010 13:42 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Nie płakusiaj :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 20:07 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

nie mogłam wcześniej napisać, bo sama mamę zawiozłam do szpitala, ale Luspa prosiła przekazać, że Boluś dziś czuje się źle, ciężko oddycha, nie chce jeść w ogóle, pije tylko, jest obolały i biedny, czekamy na poprawę i gojenie ran pooperacyjnych...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro lis 24, 2010 20:10 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Bolusiu, nie poddawaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lis 24, 2010 20:13 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Boluś, bierz się w garść! :ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Śro lis 24, 2010 20:16 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Ojej cudnie,że Boluś będzie miał dom :D Mam nadzieję,że kryzys pooperacyjny minie.Wysłałam dzisiaj paczkę z fantami na bazarki dla Bolusia i innych biednych kociaków.Trzymam kciuki za dzielnego chłopaka i za Denisa żeby jednak pojechał do domku( to jeszcze nie zbieractwo :lol: )

gencjana

Od: Czw lis 18, 2010 21:05

Post » Śro lis 24, 2010 20:28 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Oj Boluś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 24, 2010 20:31 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Boluś trochę zjadł, na oczy widzi, mam nadzieję, że idzie ku lepszemu.
Z Maćkiem dobrze nie jest, pyszczek pogruchotany całkowicie, jest już po zabiegu (przy okazji wykastrowany) ale czeka go karmienie sondą. Musi zostać w lecznicy. Będą potrzebne duże pieniążki na jego leczenie. Mam nadzieję, że się znajdą. Może kotkowo pomoże w opłaceniu leczenia?
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Śro lis 24, 2010 20:34 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Będzie dobrze :ok:
Na Miau są całe rzesze :aniolek:

Erin

Post » Śro lis 24, 2010 20:48 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Za Bolusia i Maciusia :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

[poprzednia][następna]