Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 12:35 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

jasdor pisze:Ja tylko mogę mocno paluszki potrzymać i dołożyć jeszcze 40 paluszków z pazurkami :ok: :ok: :ok:

Mogę dołożyć tylko 20 ale aż się zainteresowałam jak wyglądacie :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 18, 2010 12:38 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Deklarowaną kasę na parę kilo karmy mogę przedeklarować na transport ... ciapągiem :mrgreen: . Tyle , że przelew do jutra nie dojdzie, już po 12-tej ... Iza, pisz jakby co, 50-taka deklaruję na potrzeby Promysiowe :wink:

No i co z tym transporterkiem ? Bez tego ani rusz :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lis 18, 2010 12:48 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

W tym problemie akurat pomoc nie moge. U nas mozna tez w schronisku porzczyc i potem oddac. A jak ten kolega jedzie co tydzien, to moze by szlo, chociaz troche utrudnione.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 18, 2010 13:09 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Szalony Kot pisze:Ciemna masa ze mnie XD Bo tak sobie czytam ten wątek, pomyślałam tylko o tym, że ja ten Olsztyn, ale to daleko...
A ja mam kumpla, który na weekendy z Białego do Wawy na studia przyjeżdża.
Szybki telefon i oto szczegóły: O 20 jedzie pociągiem, będzie na 23. Kota weźmie z radością, ino trzeba mu podrzucić go na dworzec. I odebrać.

Fajnie? Fajnie. Uda się? Musi :D

EDIT: I jeszcze tak z rodzaju próśb nieśmiałych - kolega raczej dziany z domu nie jest, wiem, że najczęściej do Wawy to stopem jedzie, teraz dziki fart, że ciapągiem...

Ojej, normalnie sie udaje... :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 18, 2010 13:23 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Kolega jutro jedzie, tak.
Kolega wraca w sobotę wieczorem lub w niedzielę - na pewno przed poniedziałkiem, bo do pracy. Więc jakby ktoś na krótko mógł, to by oddał, on porządny chłopak :)

I zrzutka na bilet obowiązkiem nie jest, ale gdyby się udało, na pewno byłoby mu przyjemnie :oops: On bidny student, długo roboty nie mógł w Wawie znaleźć, w końcu w Białym znalazł, a tu studia i tak jeździ - pewnie połowę tego, co zarabia, to na ten transport wydaje...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lis 18, 2010 13:30 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

To nosidło jakieś spróbuję załatwić.
Tylko co z odbiorem w W-wie?
Już ustalone?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 18, 2010 13:32 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Oczy mi sie przelewaja a malowidla musza jeszcze troche trzymac.
Dzialajcie, reszta sie znajdzie.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 13:33 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

To Smarti musi zajrzeć.
Jakby była z transporterem już, to by się kota przełożyło od razu i chłopak od razu by go zabrał...

Szalony Kot

Post » Czw lis 18, 2010 13:34 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

W takim razie czekamy na Smarti, a ja spróbuję dziś Promyka złapać.

Erin

Post » Czw lis 18, 2010 13:38 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Jak sie troche kasy uzbiera, moze pomyslisz nad transporterkiem? Najpierw uzywany moze na allegro? A na wszelki wypadek spytaj w schronisku.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 13:42 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Dorotko, transporter albo torba by sie przydały i pewnie kupię, ale dopiero po wypłacie.
Zostały mi niecałe 2 stówy do końca miesiąca i czynsz zapłacę dopiero po, bo nie mam już z czego teraz. Więc na torbę też.

Erin

Post » Czw lis 18, 2010 13:44 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Ja o teraz tez nie myslalam :-) Moglam predzej pomyslec, to bym tu cos skombinowala.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 13:48 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

ale transportera nie kupujcie tylko pozyczcie!
Ja przepakuje do swojego więc nawet go nie będę brała.
Przecież może być nie najlepszy-byle się tylko nie otworzył.
To kiedy ja bym miała być?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 18, 2010 13:54 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

On będzie w piątek (jutro) koło 23. Tylko nie dopytałam, na której stacji wysiada, ale chyba na Centralnym..?

Piszcie pmy z numerami telefonów. Ja Wam wyślę jego numer, jemu Wasze i same dogadacie z nim już co i jak :)

Szalony Kot

[poprzednia][następna]