To nowy kotecek?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:zapraszam na termopodusie na wroclawskie podziemie
viewtopic.php?f=20&t=117643&p=6450606#p6450606
krynia08 pisze:nie kotecek, wrocławianka ale nie wiem czy doszło do odwiedzin
MaryLux pisze:krynia08 pisze:nie kotecek, wrocławianka ale nie wiem czy doszło do odwiedzin
Jak to nie wiesz, jak to Ty miałaś mieć gościa?
krynia08 pisze:skarbonka miała mieć gościa........ co to jest jak blondynka ma odrosty?
-odp: to znaczy że mózg jeszcze walczy![]()
![]()
pucio79 pisze:krynia08 pisze:skarbonka miała mieć gościa........ co to jest jak blondynka ma odrosty?
![]()
tego o blondynkach nie słyszałam
krynia08 pisze:pucio79 pisze:krynia08 pisze:skarbonka miała mieć gościa........ co to jest jak blondynka ma odrosty?
![]()
tego o blondynkach nie słyszałam
![]()
już sie boje bo mam odrosty
![]()
molly88 pisze:krynia08 pisze:molly88 pisze:a mloda znowu mi nasiusiala tym razem na drapak.. eh No nic czyscilam i robie prowizoryczna kuwetę...
o cholerka może mały glut sie naziebił i nie moze zdążyć do kuwety jak sie bawi na drapaku, trzymam kciuki moze sie nauczy gdzie trzeba lecieć ..dobry pomysł z 2 kuwetą
No nicPierwsze co zrobię jak dostane wyplatę
to ide kupic vitopar
mamut pisze:Przy tej mojej zaszczoszevitopar był mało skuteczny. Pomogło dopiero użycie urine off http://animalia.pl/produkt,15944,Urine_ ... %99ta.html a do mycia powierzchni i prania dodawanie sody oczyszczonej.
Warto by zrobić kici badanie moczu.
molly88 pisze:
Dzięki. Dostawiłąm prowizoryczną kuwetkę i robi do niej. Ale jak dzisiaj przyszlam to znowu nasikala na drapak... EhNo nic obserwuje dalej... Co i jak.
Mruczeńka1981 pisze:Krynia umarłam po kawale o blondynce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1690 gości