Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 13:27 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:
pucio79 pisze:
krynia08 pisze:będziemy mieli gościa :mrgreen: Obrazek

proszę jaśniej :mrgreen:

:mrgreen: moze sam gość napisze jak dojdzie :ryk: :ryk: ładnie zaprosiłam na wizytę :kotek:

To nowy kotecek?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob wrz 25, 2010 13:38 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

Thorkatt pisze:zapraszam na termopodusie na wroclawskie podziemie

viewtopic.php?f=20&t=117643&p=6450606#p6450606

śliczne :1luvu:
ta miodowa to by dla mojej Szili pasowała :)

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Sob wrz 25, 2010 13:39 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

nie kotecek, wrocławianka ale nie wiem czy doszło do odwiedzin :wink:
krynia08

Post » Sob wrz 25, 2010 13:49 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:nie kotecek, wrocławianka ale nie wiem czy doszło do odwiedzin :wink:

Jak to nie wiesz, jak to Ty miałaś mieć gościa?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob wrz 25, 2010 14:10 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

MaryLux pisze:
krynia08 pisze:nie kotecek, wrocławianka ale nie wiem czy doszło do odwiedzin :wink:

Jak to nie wiesz, jak to Ty miałaś mieć gościa?

może jeszcze do nas zawita :)

pucio79

Post » Sob wrz 25, 2010 15:35 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

skarbonka miała mieć gościa :mrgreen: ........ co to jest jak blondynka ma odrosty?
-odp: to znaczy że mózg jeszcze walczy :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob wrz 25, 2010 15:51 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:skarbonka miała mieć gościa :mrgreen: ........ co to jest jak blondynka ma odrosty?

tego o blondynkach nie słyszałam :ryk:

pucio79

Post » Sob wrz 25, 2010 16:29 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

pucio79 pisze:
krynia08 pisze:skarbonka miała mieć gościa :mrgreen: ........ co to jest jak blondynka ma odrosty?

:ryk: :ryk: już sie boje bo mam odrosty :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob wrz 25, 2010 16:34 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:
pucio79 pisze:

:ryk: :ryk: już sie boje bo mam odrosty :ryk: :ryk:

to się ciesz :ryk:

pucio79

Post » Sob wrz 25, 2010 16:41 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

molly88 pisze:
krynia08 pisze:
molly88 pisze:a mloda znowu mi nasiusiala tym razem na drapak.. eh No nic czyscilam i robie prowizoryczna kuwetę...

:roll: o cholerka może mały glut sie naziebił i nie moze zdążyć do kuwety jak sie bawi na drapaku, trzymam kciuki moze sie nauczy gdzie trzeba lecieć ..dobry pomysł z 2 kuwetą :ok:

No nic :) Pierwsze co zrobię jak dostane wyplatę :) to ide kupic vitopar :P

Przy tej mojej zaszczosze Obrazek vitopar był mało skuteczny. Pomogło dopiero użycie urine off http://animalia.pl/produkt,15944,Urine_ ... %99ta.html a do mycia powierzchni i prania dodawanie sody oczyszczonej.
Warto by zrobić kici badanie moczu.

http://patrz.pl/filmy/kot-czarodziej
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Sob wrz 25, 2010 16:48 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

mamut pisze:Przy tej mojej zaszczosze Obrazek vitopar był mało skuteczny. Pomogło dopiero użycie urine off http://animalia.pl/produkt,15944,Urine_ ... %99ta.html a do mycia powierzchni i prania dodawanie sody oczyszczonej.
Warto by zrobić kici badanie moczu.

Dzięki. Dostawiłąm prowizoryczną kuwetkę i robi do niej. Ale jak dzisiaj przyszlam to znowu nasikala na drapak... Eh :( No nic obserwuje dalej... Co i jak.

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Sob wrz 25, 2010 17:23 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

molly88 pisze:
Dzięki. Dostawiłąm prowizoryczną kuwetkę i robi do niej. Ale jak dzisiaj przyszlam to znowu nasikala na drapak... Eh :( No nic obserwuje dalej... Co i jak.

Moja była przebadana bardzo dokładnie i nic nie znaleziono. Vet powiedział, że to może być na tle nerwowym. Tu się z nim zgadzam, bo przez półtora roku mieszkała w jednym domku z suczką bokserką. Obie były bardzo ze sobą zżyte. Wróciła do mnie razem ze swoją właścicielką a moją córką i po pół roku zaczęło się obsikiwanie wszystkiego co się dało, włącznie ze sprzętem AGD. Dla niej jest też u mnie za dużo kotów.
Teraz specjalnie dla niej zmieniłam żwirek z drewnianego CBE+ na betonitowy- Benka bezzapachowego. Od tygodnia jest na razie bez niespodzianek i oby było tak dalej. :D :ok:
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Sob wrz 25, 2010 17:58 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

:ok: :ok: za oszczańce :mrgreen: a moze trzeba jakąś folią nakryć na razie , jak uparła sie na jedną pólkę :roll: może leje tylko na dolną podstawę?
krynia08

Post » Sob wrz 25, 2010 19:58 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

Krynia umarłam po kawale o blondynce :ryk:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob wrz 25, 2010 20:13 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

Mruczeńka1981 pisze:Krynia umarłam po kawale o blondynce :ryk:

Ja też :ryk: A niedługo mam zamiar się właśnie na blondynę jasną zrobić :lol:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]