Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka, lustro świetne, dasz radę odebrać i potem na Drukarską?annskr pisze:Wiadmość od Goski_bs - potrzebny proszek do prania i plyn do plukania, oraz / lub chętni do zbrania wora i wyprania w domu - Goska jutro będzie na Drukarskiej prać w pralce Frani, plukać w wannie![]()
.
Tel do niej 603 117 913
ifciastu pisze:A może poszukać jej od razu DS? Czy ona na coś choruje? Jest prześliczne, może ktoś się skusi i zabierze ślicznotkę na stałe... ?
Hanulka pisze:proponuję wrzucić koteczkę do pierwszego/drugiego? postu - "nowi" czytelnicy od niego zaczynają
dite pisze:powinnam mieć gdzieś płyn do płukania, mogę przywieźć z pół butelki koncentratu germańskiegoifciastu pisze:A może poszukać jej od razu DS? Czy ona na coś choruje? Jest prześliczne, może ktoś się skusi i zabierze ślicznotkę na stałe... ?Hanulka pisze:proponuję wrzucić koteczkę do pierwszego/drugiego? postu - "nowi" czytelnicy od niego zaczynają
tak myślę o Waszych propozycjach i mnie naszło, że może macie rację, a nuż ktoś zauważy, a nuż DS zaakceptuje trudną sytuację. Co myślicie o tym, żeby Szarotce osobny watek założyć? tylko ja kurcze nie poprowadzę tematu, w tym tygodniu w czwartek wyjeżdżam, a od wtorku wir rzeczywistości mnie wciągnie czyli praca 24 ha.
annskr pisze:Wiadomość od Goski_bs - potrzebny proszek do prania i płyn do plukania, oraz / lub chętni do zabrania wora i wyprania w domu - Goska dziś jest na Drukarskiej, pierze w pralce Frani, płucze w wannie![]()
.
Tel do niej 603 117 913
annskr pisze:annskr pisze:Wiadomość od Goski_bs - potrzebny proszek do prania i płyn do plukania, oraz / lub chętni do zabrania wora i wyprania w domu - Goska dziś jest na Drukarskiej, pierze w pralce Frani, płucze w wannie![]()
.
Tel do niej 603 117 913
Może ktoś da radę podjechać i zabierać wor prania? Goska_bs chechła tam we Frani, plucze w wannie...
Wątek dla Szarotki - szukamy chętnych. Goska-bs, Marija - prawie nie zaglądają na forum, ja z trudem swoje prowadzę, Dite wyjeźdża... Prosze kogoś z okoliczy, kto móglby podskoczyć i np nowe fotki zrobić - to blisko Limanowskiego / Zachodniej
jakbyś mogła ją cyknąć na jakimś tle, nie wiem, ręcznika, materiału czystego zamiast tego okna i ścian brudnychHanulka pisze:foty mogę zrobić przy okazji zwrotu prania
dite pisze:jakbyś mogła ją cyknąć na jakimś tle, nie wiem, ręcznika, materiału czystego zamiast tego okna i ścian brudnychHanulka pisze:foty mogę zrobić przy okazji zwrotu prania
w kuchni wisi lampka nad blatem - doświetlenie obiektu może być potrzebne, tam jest dość ciemno, żeby nie napisać ponuro
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 63 gości