_bubu_ pisze:kręcenie główką to jej specjalność dosłownie . Potrafi robić fikołki potykając się o własną głowę
Zdolna kicia
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"Nie wiem jak zacząć , ale posyłam zdjęcia kotka ktorym się opiekujemy od pewnego czasu lecz sie zmienia aura i jest nam go żal ale nie mogę go zabrac do domu bo mamy swojego a zarazem żona bawi wnuka i nijak sie zajmować dwoma kotkami. Jest kotem młodym daje sie żonie złapać i ją toleruje jak na kota mlodego powiem tak że strasznie potrzebuje ciepła tuli sie chce by go pieścić jak kotek który został brutalnie pozbawiony domu, to jest kocurek."
oto ten mruczek:
widać, że to chudzinka więc gdyby ktoś szukał akurat takiego słodziaka, albo mógł pomóc w jakiś inny sposób to prosze o kontakt
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."