Agneska pisze:Joasiu, robisz bardzo dużo dobrego dla zwierząt.![]()
Byłam, widziałam, to wiem.![]()
Joasiu, nie wstaw przypadkiem na forum dużych zdjęć, to jest niezgodne z regulaminem forum. I bardzo proszę, nie daj się wyprowadzać z równowagi Agnes128.
Może sobie ona pisać co zechce, akurat jej porady niekoniecznie należy wprowadzać w życie.Niechlubne poczynania tej osoby (a nawet dwojga osób pod jednym nickiem) znalazły swoje odbicie wcześniej:
viewtopic.php?f=1&t=112401&start=375
Hmmmm..Agnesko nie wiem co ode mnie chcesz i o co Ci chodzi,bo jak uważnie byś się wczytała w to co napisałam,to nie miałabyś co powiedzieć. Pretensje macie do mnie ,że zapytałam o warunki adopcji Plamki?O to ,że zwróciłam uwagę na sprawę sterylki ?
O to ,że o dłuższego czasu proszę J.D. o aktualne fotki kociaków?Bo te co są na forum są mocno nieaktualne?Ludzie dzwonią ,pytają się o czarne kocurki,chcą widzieć je chociaż na foto (bo nikomu na oglądanie kota nie chce się jechać do Sokółki) i jeżeli nadal są zainteresowani można rozmawiać dalej.A co mam pokazać ?Kociaki w wieku 2 miesięcy? Agnesko ,powinnaś wiedzieć,że nie trzeba na forum wstawiać dużych fotek! Można wstawić zdjęcie małe,które po kliknięciu otworzy się jako duże (np Fotosik,Image Shack).
Po za tym jeszcze istnieje przesyłanie fotek na maila.... Ale widze,że moje zapytanie J.D. na temat warunków sterylki Plamki bardzo ją zdenerwowało? Hmmmm...dlaczego? To jest błąd takie pytanie??
Chyba co niektórzy szukają właśnie tylko zamieszania i nie chcą zobaczyć sensu rozmowy.Pytanie o kota,zdjęcia do ogłoszeń,zaproponowanie ich zrobienia to w/g Was jest szukanie zamieszania przez moją osobę,czy chęć pomocy kociakom i J.D w ich wy adoptowaniu? Agnesko ...czy ja źle postępuję interesując się losem kociaków z Józefowa?