DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 12:14 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Agneska pisze:Joasiu, robisz bardzo dużo dobrego dla zwierząt. :D
Byłam, widziałam, to wiem. :ok:

Joasiu, nie wstaw przypadkiem na forum dużych zdjęć, to jest niezgodne z regulaminem forum. I bardzo proszę, nie daj się wyprowadzać z równowagi Agnes128.
Może sobie ona pisać co zechce, akurat jej porady niekoniecznie należy wprowadzać w życie. :wink: Niechlubne poczynania tej osoby (a nawet dwojga osób pod jednym nickiem) znalazły swoje odbicie wcześniej:
viewtopic.php?f=1&t=112401&start=375

Hmmmm..Agnesko nie wiem co ode mnie chcesz i o co Ci chodzi,bo jak uważnie byś się wczytała w to co napisałam,to nie miałabyś co powiedzieć. Pretensje macie do mnie ,że zapytałam o warunki adopcji Plamki?O to ,że zwróciłam uwagę na sprawę sterylki ?
O to ,że o dłuższego czasu proszę J.D. o aktualne fotki kociaków?Bo te co są na forum są mocno nieaktualne?Ludzie dzwonią ,pytają się o czarne kocurki,chcą widzieć je chociaż na foto (bo nikomu na oglądanie kota nie chce się jechać do Sokółki) i jeżeli nadal są zainteresowani można rozmawiać dalej.A co mam pokazać ?Kociaki w wieku 2 miesięcy? Agnesko ,powinnaś wiedzieć,że nie trzeba na forum wstawiać dużych fotek! Można wstawić zdjęcie małe,które po kliknięciu otworzy się jako duże (np Fotosik,Image Shack).
Po za tym jeszcze istnieje przesyłanie fotek na maila.... Ale widze,że moje zapytanie J.D. na temat warunków sterylki Plamki bardzo ją zdenerwowało? Hmmmm...dlaczego? To jest błąd takie pytanie??
Chyba co niektórzy szukają właśnie tylko zamieszania i nie chcą zobaczyć sensu rozmowy.Pytanie o kota,zdjęcia do ogłoszeń,zaproponowanie ich zrobienia to w/g Was jest szukanie zamieszania przez moją osobę,czy chęć pomocy kociakom i J.D w ich wy adoptowaniu? Agnesko ...czy ja źle postępuję interesując się losem kociaków z Józefowa?

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Czw wrz 09, 2010 12:19 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

J.D. pisze:
edit:to jak Agnes128 kiedy przyjeżdżasz robić zdjęcia?Czekamy :kotek:

J.D. przyjadę do Ciebie na pewno,gdyż zależy mi na aktualnych zdjęciach kociaków.Co do terminu,to poinformuję Cię telefonicznie,gdyż nie jest to tylko zależne ode mnie.
Dzisiaj znów odpisały do mnie na ogłoszenia dwie osoby,które chcę zobaczyć aktualne fotki (każdy myśli,że są nadal takie małe jak na fotkach w ogłoszeniach)
Ostatnio edytowano Czw wrz 09, 2010 12:25 przez Agnes128, łącznie edytowano 1 raz

Agnes128

Post » Czw wrz 09, 2010 12:23 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Agnes128 pisze:
Agneska pisze:Joasiu, robisz bardzo dużo dobrego dla zwierząt. :D
Byłam, widziałam, to wiem. :ok:

Joasiu, nie wstaw przypadkiem na forum dużych zdjęć, to jest niezgodne z regulaminem forum. I bardzo proszę, nie daj się wyprowadzać z równowagi Agnes128.
Może sobie ona pisać co zechce, akurat jej porady niekoniecznie należy wprowadzać w życie. :wink: Niechlubne poczynania tej osoby (a nawet dwojga osób pod jednym nickiem) znalazły swoje odbicie wcześniej:
viewtopic.php?f=1&t=112401&start=375

Hmmmm..Agnesko nie wiem co ode mnie chcesz i o co Ci chodzi,bo jak uważnie byś się wczytała w to co napisałam,to nie miałabyś co powiedzieć. Pretensje macie do mnie ,że zapytałam o warunki adopcji Plamki?O to ,że zwróciłam uwagę na sprawę sterylki ?
O to ,że o dłuższego czasu proszę J.D. o aktualne fotki kociaków?Bo te co są na forum są mocno nieaktualne?Ludzie dzwonią ,pytają się o czarne kocurki,chcą widzieć je chociaż na foto (bo nikomu na oglądanie kota nie chce się jechać do Sokółki) i jeżeli nadal są zainteresowani można rozmawiać dalej.A co mam pokazać ?Kociaki w wieku 2 miesięcy? Agnesko ,powinnaś wiedzieć,że nie trzeba na forum wstawiać dużych fotek! Można wstawić zdjęcie małe,które po kliknięciu otworzy się jako duże (np Fotosik,Image Shack).
Po za tym jeszcze istnieje przesyłanie fotek na maila.... Ale widze,że moje zapytanie J.D. na temat warunków sterylki Plamki bardzo ją zdenerwowało? Hmmmm...dlaczego? To jest błąd takie pytanie??
Chyba co niektórzy szukają właśnie tylko zamieszania i nie chcą zobaczyć sensu rozmowy.Pytanie o kota,zdjęcia do ogłoszeń,zaproponowanie ich zrobienia to w/g Was jest szukanie zamieszania przez moją osobę,czy chęć pomocy kociakom i J.D w ich wy adoptowaniu? Agnesko ...czy ja źle postępuję interesując się losem kociaków z Józefowa?

Agnes128, nie będę z Tobą dyskutować na żadne tematy, zakończyłam dawno temu.
EOT
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw wrz 09, 2010 12:31 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Agneska pisze:
Agnes128, nie będę z Tobą dyskutować na żadne tematy, zakończyłam dawno temu.
EOT

Hmmmm...brak odpowiedzi na zadane pytania mówi sam za siebie.Najpierw czytaj uważnie o co pytałam,a później dopiero się wypowiadaj.

Agnes128

Post » Czw wrz 09, 2010 12:41 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Właśnie wróciłam od p.Tomka,który adoptował"Plamkę" i gdzieś tak za 3-4tyg.zabiorę ją na sterylkę.Tomek prosił,żeby nie teraz bo dzieci strasznie szaleją za malutką-tym bardziej,że po sterylce chcę ją przetrzymać u siebie dla bezpieczeństwa.Myślę,że wszyscy mogą być usatysfakcjonowani.

edit:ja już dostałam ostrzeżenie od moda ale może powinna dostać je Agnes128 bo już naprawdę można kota dostać od jej ględzenia bez sensu i w kółko tego samego.Jak to mówi młodzież :"osłabiasz mnie"

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw wrz 09, 2010 12:51 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Joasiu, dyskusja z taką osobą nie ma sensu, wystarczy opcja "ignoruj". :lol:

Jak będę do Ciebie jechała, to przywiozę Ci kilka egzemplarzy umowy adopcyjnej, już zrobiłam kopie. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw wrz 09, 2010 13:04 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Jesteś :aniolek: Dzięki :1luvu: Więcej to sobie skseruję bo zanim zrobię tą drukarkę.....A w takiej sytuacji zawsze trafi sie chętny i co -bez umowy nie da rady.Tak przynajmniej będę spokojniejsza.Jeszcze raz DZIĘKI!

J.D.

Post » Czw wrz 09, 2010 14:51 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Asiu przyszła paczka od Ciebie :1luvu: z kosmetykami na Bazarek dla naszych kociaków. :D Kurcze 5 kilo!!! 8O .Samych kosmetyków 5 kilo!!! 8O Niesamowita jesteś. :1luvu: Dziękujemy Ci z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw wrz 09, 2010 14:58 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

iza71koty pisze:Asiu przyszła paczka od Ciebie :1luvu: z kosmetykami na Bazarek dla naszych kociaków. :D Kurcze 5 kilo!!! 8O .Samych kosmetyków 5 kilo!!! 8O Niesamowita jesteś. :1luvu: Dziękujemy Ci z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak potwierdzam, odebrałam paczka i nie spodziewałam sie aż takiej :D Był tez dodatek tylko dla Izy, który mam Izie zawieźć w październiku razem z karma, na która zbieramy pieniadze.
To wielka pomoc dla Izy. Dziekuje i poprosze Cie o wycene :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 09, 2010 15:26 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

No nie wiem,może same zdecydujcie,sprawdżcie katalogi i jakoś tak.Ja nie zamierzam ingerować w ceny.Kosmetyków tego typu jest dużo to może kto ile da.Naprawdę-nie wiem;pomyślcie i zdecydujcie same.w końcu to na koty nie na mnie.

J.D.

Post » Czw wrz 09, 2010 21:14 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Moi kochani popołudnie i wieczór kończyłam sprzątanie kociarni dużej po wczorajszym "Zwirowym szaleństwie"kociambrów.Wszędzie były szare ślady łapeczek i wszystko obsypane żwirkiem.Na koniec dnia jeszcze udało mi się wyadoptować "Binkę" z Białegostoku i jednego "Józefiaczka" :ok: tak bardzo chciałam znależć bezpieczny dom wychodzący dla koteczki.Od jakiegoś czasu strasznie płakała za podwórkiem.Musiałam mieć oczy wkoło głowy żeby nie śmignęła mi z kociarni.No i dziś alleluja :dance: :dance2: :dance2: :dance: pani wzięła dziewczynę na duże gospodarstwo-ładne obejście,dużo drzew,do szosy z pół kilometra-raj dla koteczki.Pani powiedziała,że przetrzyma ją w domu na czas adaptacji w nowym miejscu.Jak dobrze,że jest wysterylizowana bo wiadomo jak to na wsi....Pani powiedziała,że taki czas nastał,że na wsi nie ma kotów.Ja już tam nic nie mówiłam ale w duchu sobie pomyślałam:"No i dobrze,że nie ma i dobrze,że "Binka" ich nie namnoży hi,hi hi :ok: " czyli mimo ogromu syfku narobionego przez footra całkiem udany dzień.
Trzymajcie :ok: :ok: żeby było im dobrze w nowych domkach :D

J.D.

Post » Czw wrz 09, 2010 21:28 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

zapomniałam powiedzieć,że ja też dostałam dziś podarunki na bazarek.I to jakie 8O Jak zrobię zdjęcia to padniecie-dwa zegarki,bransoletka posrebrzana,malutka wkrętarka z baterią i ładowarką firmy "Bosch";świetną torbę transportową [taką na ramie] dla kota lub małego psa.Drugiej paczki jeszcze nie rozpakowałam.Zrobię to jutro bo dziś i tak już za dużo wrażeń a jeszcze muszę skończyć sprzątanie.A tak naprawdę to i radość,że kotki w nowych domach i jednocześnie żal :(

J.D.

Post » Pt wrz 10, 2010 7:48 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

bardzo sie cieszę z adopcji :ok: BARDZO!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 10, 2010 9:18 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

jezu czy zawsze na mnie muszą trafiać takie rzeczy??Pod Białymstokiem,za Wasilkowem-miejscowość bodajże Studzianki-są dwie bezdomne suczki ,z których jedna oszczeniła się w jamie.Są to tereny domków działkowych i póki było ciepło byli tam ludzie i dokarmiali stadko.Teraz jest tam pusto i psy zaczynają głodować.Cholera muszę jechać.Szczeniaki to nie taki straszny problem ale gdzie mam dać dwie suki????Sama mam 4szt.Nie mam już siły-z psami jest trudniej niż z kotami.

J.D.

Post » Pt wrz 10, 2010 10:03 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

witaj w klubie znajdujących nieszczęsniaków :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]