PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 17:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

jasdor pisze:Tak podrzucę, ku przestrodze : viewtopic.php?f=10&t=115370&start=0

Jak dobrze, że moje kociaste wsuwają Orijen.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt sie 06, 2010 19:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

koconek pisze:
becia_73 pisze:
koconek pisze:
to przez to, ze dziś przez małą zołzę chodze, jak zombi :oops:
ale przynajmniej humor poprawiłam 8)
to kciuki za suczurkę nie szczurkę :mrgreen:

Coś przeoczyłam ?

zajrzyj do naszego wątku :mrgreen:

a reszcie sióstr przedstawiam małą zołzę, czyli mojego niespodziewanego gościa:

Obrazek

Kurcze Koconku ona jest cudna :1luvu: , nie odgonisz się od domków. :1luvu:
a ja niewiem jaki jest wasz watek :oops:

A ja chcialam zaglosować na krakvecie ale nie umiem :( :x :oops: :roll:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt sie 06, 2010 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Wiecie co, rozpętałam małą wojnę na Puchatkowie :oops: ale myślę, że w słusznej sprawie. Tak zupełnie niechcący to wyszło. Chodzi o starego persa Czupurka, od str. 68 --> banerek w podpisie, zapraszam, jak która lubi draki :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 06, 2010 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomarudzę bo, nie mam komu:( jak już wcześniej mówiłam Geburtstag nie jest w ciąży tylko wykryto u niej zapalenie pęcherza. Cały dzień oczekiwałam na koci siiik, który nie nastąpił. Wizyta u weterynarza mnie zasmuciła - kroplówka i leki moczopędne. Teraz obawiam się o jej nerki. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam na jutro zaplanowany wyjazd i nie mogę być z moim maleństwem. Kocie zrobiło co prawda siiik, ale czeka ją jeszcze badanie krwi jutro, przy którym mniej nie będzie. Coś czuję, że czeka mnie nieprzespana noc.
Obrazek

impatience_white

Od: Sob lip 10, 2010 19:37

Post » Pt sie 06, 2010 21:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

impatience_white trzymamy kciuki i wierzymy mocno w to, że wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob sie 07, 2010 6:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

impatience_white pisze:Pomarudzę bo, nie mam komu:( jak już wcześniej mówiłam Geburtstag nie jest w ciąży tylko wykryto u niej zapalenie pęcherza. Cały dzień oczekiwałam na koci siiik, który nie nastąpił. Wizyta u weterynarza mnie zasmuciła - kroplówka i leki moczopędne. Teraz obawiam się o jej nerki. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam na jutro zaplanowany wyjazd i nie mogę być z moim maleństwem. Kocie zrobiło co prawda siiik, ale czeka ją jeszcze badanie krwi jutro, przy którym mniej nie będzie. Coś czuję, że czeka mnie nieprzespana noc.

Jak to nie masz komu? Od tego masz nas! :D Współczuję badania krwi, mój Pompon nie pozwolił sobie wenflonu wkłuć i koniec :( Ale może twoje maleństwo mądrzejsze i jakoś się uda. Nie martw się będzie dobrze. Pompon jak mu chciałam na pustą kuwetę mocz złapać, też w ramach protestu cały dzień nie sikał. A wieczorem jak się poddała to się odlał i nic mi nie było :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob sie 07, 2010 6:53 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ale fajna kicia :love:

Jakie plany na weekend?
My z Basicą i kilkoma Miau-owiczkami jedziemy do Tatarów :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 07, 2010 8:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

to będzie taki mini Sabacik i też będziemy degustowały (mam nadzieję) jakieś napoje wyskokowe produkcji tatarskiej Obrazek

Basica

Post » Sob sie 07, 2010 13:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Na napojach tatarskich się nie znam, ale mogę polecić takie dobre cuś, co wygląda trochę jak lazania - nazwy nie pamiętam, składa się z mięsa, warzyw i czegoś jeszcze, ale jest boskie :mrgreen: Można to dostać w tej słynnej knajpie w Kruszynianach :)
Do nas z kolei przyjeżdżają znajomi z Krk :mrgreen: Muszę pomyśleć, co by im tu zaproponować w ramach rozrywki :P
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob sie 07, 2010 18:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Aaaaa, to o to chodzi z tymi Tatarami :mrgreen: Dobrej zabawy baby :ok: No i czekamy na info juz PO :wink:

impatience, to teraz taki kiepski czas, zaraz sie uspokoi. Wytrwaj ! Dzielna jesteś - dasz rade. Trzymamy !!!

beciu, na krakvecie jeszcze sie głosowanie nie zaczeło, obecnie trwa tam zgłaszanie kandydatów - jeszcze kasia86 nie widze. Obecnie głosowanie wstepne trwa na miu - link podałam kilka postów wczesniej. Na krakvecie zacznie sie po 16 sierpnia tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=12368 :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob sie 07, 2010 18:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:.....
beciu, na krakvecie jeszcze sie głosowanie nie zaczeło, obecnie trwa tam zgłaszanie kandydatów - jeszcze kasia86 nie widze. Obecnie głosowanie wstepne trwa na miu - link podałam kilka postów wczesniej. Na krakvecie zacznie sie po 16 sierpnia tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=12368 :wink:

Dzięki psiamo, na miau już pusciłam swojego głosa :)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Sob sie 07, 2010 20:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AniHili pisze:Na napojach tatarskich się nie znam, ale mogę polecić takie dobre cuś, co wygląda trochę jak lazania - nazwy nie pamiętam, składa się z mięsa, warzyw i czegoś jeszcze, ale jest boskie :mrgreen: Można to dostać w tej słynnej knajpie w Kruszynianach :)

To cuś się nazywa "PIEREKACZELNIK" jest wpisane na listę wyrobów regionalnych UNI, tak jak oscypek....i jest naprawdę przepyszne :!:
Spędziłyśmy tam dziś prawie cały dzień, Siostra Erin robiła fotki, może jak ochłonie trochę ich wstawi :mrgreen: a z napoi wyskokowych było wyłącznie piwsko, trochę liczyłam na cuś więcej :mrgreen: dzięki cudownemu towarzystwu było naprawdę wspaniale i jutro główka nie będzie bolała :mrgreen:

Basica

Post » Sob sie 07, 2010 20:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

O, bardzo ciekawie to brzmi :D Mam nadzieję, że niebawem pokażecie jakieś fotki, bo spotkanie to tak troszku po cichociemnemu :mrgreen: Ale mówią, że takie mają swój smaczek :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob sie 07, 2010 21:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A ja pomarudze ze wkurzyl mnie koles z allegro, moj ojciec i ktorys z kotow. Pierwszy to dupek i nie chce mi sie nawet o nim myslec, drugi marudzi straszliwie a trzeci nie wiem kto ale jak sie dowiem to zabije - naszczal na swiezo uprane spodnie TZa :evil:
Caly dzien sprzatalam mieszkanie, caly dzien - wszystko lsni blyszczy i pachnie a ten ciul wlochaty poszedl i nalal. ZABIJEEEEEE :evil:

uff juz mi lepiej :)

Zamontowalam kotom siatke na oknie w malym pokoju bo tam najczesciej trzeba wietrzyc z powodu wilgoci a malpy jak wiadomo chcialyby nawiac. Koty zaczely delikatnie i z niedowierzaniem eksplorowac powstaly w ten sposob otworek na swiat. Felek, cwana bestia, zaczal sprawdzac czy na brzegach siatka dobrze przypieta - pierwsze gdzie wstawil lape i nos to byly narozniki 8O cwana bestia, skad on takie rzeczy wie?
Fiona i Fumik pieknie lezeli razem obok siebie i obserwowali ludzi i swiat. Bardzo sie im podobalo...

Wrzuce jutro zdjecia bo teraz musze isc odpoczac, to byl bardzo pracowity i burzowy dzien. Wykorzystalam uleglosc psa spowodowana strachem przed burza i wrzuciwszy go w wanne umylam gada w koncu :twisted: szwaje mu nie smierdza i okazalo sie ze ma sliczne jasne lapy :) Mylam go w kagancu i gadalam do niego, zeby sie nie bal, burza szalala okropna, trzaskalo strasznie, a ja do niego "...my czterej pancerni..." a potem "lapy cztery lapy, a na lapach pies kudlatyyy" - trzask burza za oknem, pies dostaje telepki jak stary narkoman na glodzie a ja podnosze moc glosu i wyje dalej "...kto dogoni psa, kto dogoni psaaaaa" :) :) :)
TZ potem mowil mi ze mama pytala sie co mi sie dzialo w tej lazience ;)

Ale grunt ze pies umyty.

Tatarski sabat! O jakze ja prosze ladnie o zdjecia :) :) :) :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob sie 07, 2010 21:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

i pewnie sie nachylałaś a wiesz że nie wolno!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]