jasdor pisze:Tak podrzucę, ku przestrodze : viewtopic.php?f=10&t=115370&start=0
Jak dobrze, że moje kociaste wsuwają Orijen.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Tak podrzucę, ku przestrodze : viewtopic.php?f=10&t=115370&start=0
koconek pisze:becia_73 pisze:koconek pisze:
to przez to, ze dziś przez małą zołzę chodze, jak zombi![]()
ale przynajmniej humor poprawiłam![]()
to kciuki za suczurkę nie szczurkę
Coś przeoczyłam ?
zajrzyj do naszego wątku![]()
a reszcie sióstr przedstawiam małą zołzę, czyli mojego niespodziewanego gościa:
impatience_white pisze:Pomarudzę bo, nie mam komu:( jak już wcześniej mówiłam Geburtstag nie jest w ciąży tylko wykryto u niej zapalenie pęcherza. Cały dzień oczekiwałam na koci siiik, który nie nastąpił. Wizyta u weterynarza mnie zasmuciła - kroplówka i leki moczopędne. Teraz obawiam się o jej nerki. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam na jutro zaplanowany wyjazd i nie mogę być z moim maleństwem. Kocie zrobiło co prawda siiik, ale czeka ją jeszcze badanie krwi jutro, przy którym mniej nie będzie. Coś czuję, że czeka mnie nieprzespana noc.
psiama pisze:.....
beciu, na krakvecie jeszcze sie głosowanie nie zaczeło, obecnie trwa tam zgłaszanie kandydatów - jeszcze kasia86 nie widze. Obecnie głosowanie wstepne trwa na miu - link podałam kilka postów wczesniej. Na krakvecie zacznie sie po 16 sierpnia tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=12368
AniHili pisze:Na napojach tatarskich się nie znam, ale mogę polecić takie dobre cuś, co wygląda trochę jak lazania - nazwy nie pamiętam, składa się z mięsa, warzyw i czegoś jeszcze, ale jest boskieMożna to dostać w tej słynnej knajpie w Kruszynianach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek i 63 gości