Liczi - odeszła ['] :((((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 13:33 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

atla pisze:
joluka pisze:
kiche_wilczyca pisze:
casica nadal deklaruję się, że będę Cię na rekach nosić ;)

a ja bym chciała zobaczyć...... :wink: :mrgreen:

ja mogę Marcie pomóc! :mrgreen: :ok:

a ja poproszę film z tego noszenia :mrgreen:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro lip 21, 2010 13:37 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Jak się ten wątek czyta, to można zawału dostac - no, ale teraz już chyba Liczi wyjdzie ze schronu! :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro lip 21, 2010 13:44 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

atla pisze:
joluka pisze:
kiche_wilczyca pisze:
casica nadal deklaruję się, że będę Cię na rekach nosić ;)

a ja bym chciała zobaczyć...... :wink: :mrgreen:

ja mogę Marcie pomóc! :mrgreen: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lip 21, 2010 14:02 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

atla pisze:super Kasiu, że znalazłaś TDT dla Liczi. w razie, jakby co ma gdzie Mała przeczekać chwilkę... chociaż lepiej, żeby "ludzie od Ruru" :lol: wzięli ją dziś do siebie.

Ja też tak uważam - lepiej, żeby kicia trafiła bezpośrednio do miejsca dłuższego pobytu, czy to będzie DT, czy DS. Tym niemniej alternatywa istnieje, a wszędzie lepiej niż w schronie.

Czy Duszek wie? Ja nie podjade do schroniska, muszę pomóc mamie bo ma nieplanowany tymczas. Liczi mogę ewentualnie odebrać później, z dowolnego miejsca.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro lip 21, 2010 14:25 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Anetka wie, będzie się kontaktowała z casicą jak "ludzie od ruru" się nie pojawią.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lip 21, 2010 16:05 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Od wczoraj tu nie zaglądałam, a tu jak u Hitchcocka... Najpierw trzęsienie ziemi, a później tylko napięcie rośnie.. ("Film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć. ")

CatAngel pisze:Ale mam zapłon :evil: :D zawsze się pojawiam jak kociaki już znajdują domki :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok:

:1luvu: Ciotki jesteście niesamowite :1luvu:

To Twoim zadaniem powinno być zaglądanie na każdy pojawiający się wątek!! :twisted:

lecterca pisze:hej, zaczęłam obserwować Liczi, jest piękna. Chętnie bym jej dała stały domek, ale boję się że bym nie dała rady. To byłby mój pierwszy kot i zupełnie się nie znam. Z tego co przeczytałam koteczką trzeba się zajmować non stop a ja w pracy siedzę do 17. No i do tego wszystkiego mogłabym się zaopiekować nią dopiero po 1 sierpnia.

A czy myślisz, że każda z nas kiedyś nie przeżywała pojawienia się pierwszego kota? Ja byłam bliska zawału z emocji.. :lol: A kota po prostu trza mieć! :ok:

casica pisze:Do soboty (w każdym razie na kilka dni) mam dla Liczi TDT u kolegi. Matka z suką wyjechała, kotów żadnych on nie ma, problem kwarantanny więc odpada. Gdyby ludzie "od ruru" nie zdecydowali się zabrać koteńki, wyciagajcie ją ze schronu, zabierzemy ją do siebie, przetrzymamy.

Ogromnie się cieszę!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lip 21, 2010 16:07 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Kaprys2004 pisze:Od wczoraj tu nie zaglądałam, a tu jak u Hitchcocka... Najpierw trzęsienie ziemi, a później tylko napięcie rośnie.. ("Film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć. ")

CatAngel pisze:Ale mam zapłon :evil: :D zawsze się pojawiam jak kociaki już znajdują domki :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok:

:1luvu: Ciotki jesteście niesamowite :1luvu:

To Twoim zadaniem powinno być zaglądanie na każdy pojawiający się wątek!! :twisted:

lecterca pisze:hej, zaczęłam obserwować Liczi, jest piękna. Chętnie bym jej dała stały domek, ale boję się że bym nie dała rady. To byłby mój pierwszy kot i zupełnie się nie znam. Z tego co przeczytałam koteczką trzeba się zajmować non stop a ja w pracy siedzę do 17. No i do tego wszystkiego mogłabym się zaopiekować nią dopiero po 1 sierpnia.

A czy myślisz, że każda z nas kiedyś nie przeżywała pojawienia się pierwszego kota? Ja byłam bliska zawału z emocji.. :lol: A kota po prostu trza mieć! :ok:

casica pisze:Do soboty (w każdym razie na kilka dni) mam dla Liczi TDT u kolegi. Matka z suką wyjechała, kotów żadnych on nie ma, problem kwarantanny więc odpada. Gdyby ludzie "od ruru" nie zdecydowali się zabrać koteńki, wyciagajcie ją ze schronu, zabierzemy ją do siebie, przetrzymamy.

Ogromnie się cieszę!!!

W takim razie melduję się na posterunku i zaczynam obserwować :twisted: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lip 21, 2010 16:13 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

No!!!! :ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lip 21, 2010 16:15 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

w sumie coś w tym jest najpierw hmm Kubuś potem Maniuś teraz Liczi :twisted: kto następny :ryk:

CatAngel

Post » Śro lip 21, 2010 16:18 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

:evil: ja jestem chora na serce
zejdę Wam na zawał :evil:
miejcie jakieś względy i zabierajcie wreszcie tą kotę ze schronu
Annaa chciała jej dać dom, teraz "ludzie od ruru" i lecterca
a kiedy ten właściwy dom?
koteńce raczej się spieszy
a tak swoją droga jak się w kocie zakochało to go brać
czas się wtedy znajdzie, a "ludzie z forum" pomogą z wiedzą (i nie tylko)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro lip 21, 2010 16:46 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Ze mnie emocje opadły już wczoraj.
W momencie ,gdy dowiedziałam się, że ja jej nie dostanę ,ale biorą ją na 100% inni ludzie.
Teraz zaglądam i widzę ,że malutka nadal nie ma domu :(
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lip 21, 2010 16:46 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Właśnie dostałam info od Duszek, po Liczi przyjechali "ludzie od ruru" i koteńka już poza schronem.
Z tego co Anetka przekazała mi na szybko, w biegu, bardzo fajni ludzie, będzie Mała kochana i bezpieczna, leczona będzie u CC.
Więcej Anetka napisze późnym wieczorem jak będzie miała dostęp do kompa.

Dzięki za akcję i info Anetko :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lip 21, 2010 16:50 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Brawoooooooo :!: :!: :ok:
Co złe już jest za nią, ale pewnie się bidula jeszcze stresuje. :?
Na jakieś wieści z domku można liczyć?
Choćby pantoflowe. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro lip 21, 2010 16:51 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

Uffff, to już z wielką ulgą i radością mogę zmienić tytuł wątku :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lip 21, 2010 16:52 Re: Liczi - powoli gaśnie w łódzkim schronisku, PILNIE DT/DS!!!!

:dance: :dance: :dance: :1luvu:

CatAngel

[poprzednia][następna]