Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Ja tak formalnie, bo nie wiadomo co się dzieje:
1. Maniuś ma zapewniony DT do 20 lipca, czyli jeszcze przez 5 dni, co dalej, była oferta DS, czy DT się z tym domkiem skontaktował, co dalej z Maniusiem?
2. Były propozycje pomocy finansowej dla Maniusia, w lecznicy pewnie został rachunek do zapłaty i co dalej?
gosiaa pisze:2. Były propozycje pomocy finansowej dla Maniusia, w lecznicy pewnie został rachunek do zapłaty i co dalej?
Sorki, że tak ostentacyjnie, ale zazwyczaj tak to jest, jak kota trzeba wyciągnąć ze schronu wątek huczy, a potem następuje cisza...
przepraszam, że zapytam, ale skąd ten tan rygorystyczny warunek? Jeżeli Maniuś zaskoczył, je i jest tylko doleczany (chyba, że coś przeoczyłam) to co stoi na przeszkodzie aby dokończył kurację w domu?KarinaTomek pisze:gosiaa pisze:Ja tak formalnie, bo nie wiadomo co się dzieje:
1. Maniuś ma zapewniony DT do 20 lipca, czyli jeszcze przez 5 dni, co dalej, była oferta DS, czy DT się z tym domkiem skontaktował, co dalej z Maniusiem?
2. Były propozycje pomocy finansowej dla Maniusia, w lecznicy pewnie został rachunek do zapłaty i co dalej?
Sprawa domu stalego jest prawie dogadana. Dzis rozmawialam z Pania gotowa Maniusia zaadoptowac. w dniu 20 lipca (pod warunkiem, ze kotek bedzie calkowicie zdrowy, teraz ma powiekszone migdaly) mamy go oddac potencjalnej wlascicielce. w przypadku "niedogadania sie" Manka z kotem wlascicielki zapewniamy w dalszym ciagu dt od 9 sierpnia do konca wrzesnia.
Jesli chodzi o finansowanie leczenia Maniusia-w lecznicy P.weterynarz powiedziala, ze koszty leczenia pokrywa fundacja.
przepraszam, że zapytam, ale skąd ten tan rygorystyczny warunek? Jeżeli Maniuś zaskoczył, je i jest tylko doleczany (chyba, że coś przeoczyłam) to co stoi na przeszkodzie aby dokończył kurację w domu?
ruru pisze:Suuuper, bardzo się cieszę![]()
zdrowiej Maniusiu teraz, szykuje ci się naprawdę fajny DS![]()
![]()
![]()
Bardzo dziękuję KarinoTomku za wspaniałą opiekę i fantastyczny DT,
który pewnie uratował Maniusiowi życie...gosiaa pisze:2. Były propozycje pomocy finansowej dla Maniusia, w lecznicy pewnie został rachunek do zapłaty i co dalej?
Sorki, że tak ostentacyjnie, ale zazwyczaj tak to jest, jak kota trzeba wyciągnąć ze schronu wątek huczy, a potem następuje cisza...
co do obiecanego wsparcia na leczenie Maniusia
to osoba która zobowiązała się wyłożyć kwotę
już to zrobiła i pieniążki są na koncie kotyliona
za co bardzo dziękujemy
gosiaa pisze:Super że w końcu są jakieś wieści bo już się zaczynałam martwić. Trzymam kciuki żeby Maniuś całkowicie wrócił do formy i mógł się spokojnie przeprowadzić do DS
joluka, wpłaty to chyba na konto Kotyliona![]()
subkonto Kotyliona w Vivie:
38 1370 1109 0000 1706 4838 7307
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kopernika 6/8
00-367 Warszawa
joluka pisze:a tak przy okazji OT (wybaczcie!) - zdradź jeszcze, czy na to samo konto wpłacam na wentylatory do schronu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 409 gości