1. Rudasek Nr. 18/07/10 Ad

Nie wiem czy kot czy kotka

Przy czym łagodny, bo brałam na ręce - ale ogromnie przerażony.
Dla rudego pilnie dom bo nie przeżyje !!!!!
Rudy na pewno chłopak - moze załozyć mu watek? zaraz go wrzuce na facebooka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:A Ja wciąż się zastanawiam jak to jest że rudy musi znaleźć dom........
A czy ktoś pomyśłał może o tych 2 pręguskach co od prawie 2 miesięcy w schronisku koczują i Daj Boże żeby przeżyły, bo jeszcze trochę i zginą jak reszta.
Siedzą, cierpią, CZEKAJĄ!!!!!!!!!
2 MIESIĄCE - MOŻE BYŚMY IM POMOGLI.
Zasłużyły sobie jak żaden z obecnych. Zdaje sobie sprawę że może nie sprawiedliwie to brzmi.
Ale czemu kurna zawsze wszsyscy się mobilizują jak rude.......Choć to nie jego wina że ryży JEST .
Już był rudy i dom znalazł będąc w schronie. Fakt który mnie dziwi to - to, że odziwo szylkreta jeszcze w schronie siedzi![]()
![]()
![]()
Czekają na pomoc - CZY DOCZEKAJĄ??????????
sisay pisze:Cholera.. przypadkiem trafiłam na ten wątek i się poryczałam na dobranoc![]()
Czy ludzie oddający swojego kota zostawiają jakieś namiary?
Ja sama osobiście z chęcią zadzwoniłabym do tych sk... którzy skazali kota na taką śmierć. Dlaczego mają spać spokojnie![]()
Jak długo rudy jest w schronie, ten numer seryjny to data przyjęcia?Od tego czasu nic nie je?
sisay pisze:Cholera.. przypadkiem trafiłam na ten wątek i się poryczałam na dobranoc![]()
Jak długo rudy jest w schronie, ten numer seryjny to data przyjęcia?Od tego czasu nic nie je?
MIKUŚ pisze:Boże i czarna Dama znowu............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 552 gości