Nie żyją kocięta zabrane od IKA6, Tosia w DS, mój Jaś[*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 24, 2010 16:56 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Iwonka :? , jak czuje się Agatka??, biedna, nie tęskni za Mini[*]. Cały czas się martwię, nie mogę myśli uspokoić, analizuję, dlaczego dałam się zwieść opowieściom, zapewnieniom tej....i zdecydowałam się kocią rodzinę zostawić w tym, okropnym domu...Może gdyby mieszkały w Bydgoszczy, nawet na podwórku, żyłyby teraz radosne i szczęśliwe...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Sob lip 24, 2010 17:40 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

anabelp pisze:Iwonka :? , jak czuje się Agatka??, biedna, nie tęskni za Mini[*]. Cały czas się martwię, nie mogę myśli uspokoić, analizuję, dlaczego dałam się zwieść opowieściom, zapewnieniom tej....i zdecydowałam się kocią rodzinę zostawić w tym, okropnym domu...Może gdyby mieszkały w Bydgoszczy, nawet na podwórku, żyłyby teraz radosne i szczęśliwe...

Agatka ma sie dobrze, i jak do nikogo pasuje do niej okreslenie Agatka-Wariatka. To kociatko ma nie spozyta energie :) Musze co jakis czas iść do niej i wypuszczać ja , zeby sie wybiegała i zamordowała myszkę :wink: Jest szalona, chyba dlatego przetrwała ten "obóz" :roll: :roll: Nagrałam filmik jak morduje myszke, ładuje sie teraz na YouTube jak będzie gotowy to wstawie link, jest na co popatrzyć :lol: Musze rozkładac jej na wykładzinie taką śliska poszwę bo strasznie łapie się pazurkami i nie może wariować :wink:

Obrazek...Obrazek...Obrazek..Obrazek...

Obrazek...Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lip 24, 2010 17:42 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Dopiero doczytałam, tak mi przykro z powodu Mini... :cry:

[']
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob lip 24, 2010 18:33 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Iweta

Post » Sob lip 24, 2010 18:47 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Cudne kociątko :1luvu: Boże, jak pomyślę, że mogłyby sie bawić tak wszystkie cztery, ale przez ludzką głupotę i nieodpowiedzialność :evil: :evil: musiały tak po prostu umrzeć.
Ile jeszcze tych bezbronnych istotek tam dogorywa? pod nadzorem IKA6

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lip 24, 2010 18:59 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Iweta pisze:Agatunia-Wariatunia :) http://www.youtube.com/watch?v=l_TijneW6MY

:kotek: Bąbelek malutki, niesamowite jak szybko ta czarna diablica :wink: psychicznie dochodzi do siebie :roll: ...i gdyby nie to oczko, byłoby chyba już wszystko ok....Agatka, lubiła luksus, dobre jedzenie i zabawy...prawdziwa wariatka, ale masz rację inaczej nie uzyskałaby świadectwa "szkoły przetrwania"...

anabelp

Post » Sob lip 24, 2010 19:11 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Kochany łobuziak! :1luvu:
Żyj Malutka! Za Nich wszystkich
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lip 24, 2010 19:31 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Czy oczko Agatki jest do uratowania? Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.

Przykro mi, że drugiej maluszce się nie udało.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob lip 24, 2010 19:38 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

jasdor pisze:Cudne kociątko :1luvu: Boże, jak pomyślę, że mogłyby sie bawić tak wszystkie cztery, ale przez ludzką głupotę i nieodpowiedzialność :evil: :evil: musiały tak po prostu umrzeć.
Ile jeszcze tych bezbronnych istotek tam dogorywa? pod nadzorem IKA6

:cry: :oops:

anabelp

Post » Sob lip 24, 2010 19:57 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Daj spokój anabelp . Dalej pewnie czujesz się odpowiedzialna za to , że je tam zostawiłaś. TO NIE TWOJA WINA, że jakaś jdfhfdgs :evil: niech nie powiem doprowadziła je do tego. Przecież, jakby nie ty Agatki też już by dawno nie było. I miałaś odwagę zdemaskować ten TZW DT :piwa:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lip 24, 2010 20:18 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

MaybeXX pisze:Czy oczko Agatki jest do uratowania? Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.

Tak, jesteśmy dobrej mysli, pomalutku się goi. Juz jest lepsze, obrzęk sie zmniejsza. Ja tylko nie wiem co ona będzie wyprawiała jak przejrzy na oba oczka 8)

Iweta

Post » Sob lip 24, 2010 20:33 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Iweta pisze:
MaybeXX pisze:Czy oczko Agatki jest do uratowania? Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.

Tak, jesteśmy dobrej mysli, pomalutku się goi. Juz jest lepsze, obrzęk sie zmniejsza. Ja tylko nie wiem co ona będzie wyprawiała jak przejrzy na oba oczka 8)

Jest dzielna i odważna, musiała ciężko walczyć o siebie...więc pewnie różki już rosną, tak, jak u prawdziwej diablicy:)

anabelp

Post » Nie lip 25, 2010 11:20 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

:roll:, jak dzisiaj zdróweczko kiciusi???, jak się czuje, czarny diabełek??
wspomnienie szczęśliwej rodzinki :cry: ....Obrazek

anabelp

Post » Nie lip 25, 2010 11:49 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

anabelp pisze::roll:, jak dzisiaj zdróweczko kiciusi???, jak się czuje, czarny diabełek??
wspomnienie szczęśliwej rodzinki :cry: ....Obrazek

Chyba jej smutno samej :( bo strasznie się dzis tuli i cały czas miauka, jakby chciała opowiedzieć jak jej samej smutno. Włazi po mnie i przytula sie do szyi :) niestety nie mogę z nią siedziec cały czas więc pozostaje jej kanapka i pluszowy kociak 8)
Poza tym, jak zwykle zjadła ze smakiem śniadanie i porcje leków przemycona w smakołyku :wink:

Jak patrzę na zdjecie Mini ,to nie moge uwierzyć, ze ten kociak, którego wydarłam od IKA6 to ta sama Mini , przeciez ja wziełam 1/4 kociaka ze zdjęcia :placz:

Iweta

Post » Nie lip 25, 2010 12:17 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

...wstawię jeszcze parę zdjęć, które udało mi się zrobić przed ...oddaniem w ręce nieodpowiedzialnej, nie mającej serca, oszustki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d85 ... 4c605.html Tosia i Milka[*], http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/893 ... ee39d.html, diablica Agacia:):):), [*]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/260c7777ccd9bfd9.html, cztery szczęśliwe dzieciaki :cry: :cry: :cry: ,
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65e ... 0aa91.html, kochany bąbelek Tadziulek[*]

zostaną niestety tylko zdjęcia i wspomnienia...

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sie 06, 2010 7:38 przez anabelp, łącznie edytowano 2 razy

anabelp

[poprzednia][następna]