Moderator: Estraven
anabelp pisze:Iwonka, jak czuje się Agatka??, biedna, nie tęskni za Mini[*]. Cały czas się martwię, nie mogę myśli uspokoić, analizuję, dlaczego dałam się zwieść opowieściom, zapewnieniom tej....i zdecydowałam się kocią rodzinę zostawić w tym, okropnym domu...Może gdyby mieszkały w Bydgoszczy, nawet na podwórku, żyłyby teraz radosne i szczęśliwe...
...
...
..
...
...
Boże, jak pomyślę, że mogłyby sie bawić tak wszystkie cztery, ale przez ludzką głupotę i nieodpowiedzialność Iweta pisze:Agatunia-Wariatuniahttp://www.youtube.com/watch?v=l_TijneW6MY
Bąbelek malutki, niesamowite jak szybko ta czarna diablica jasdor pisze:Cudne kociątkoBoże, jak pomyślę, że mogłyby sie bawić tak wszystkie cztery, ale przez ludzką głupotę i nieodpowiedzialność
![]()
musiały tak po prostu umrzeć.
Ile jeszcze tych bezbronnych istotek tam dogorywa? pod nadzorem IKA6

MaybeXX pisze:Czy oczko Agatki jest do uratowania? Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.
Przykro mi, że drugiej maluszce się nie udało.
Iweta pisze:MaybeXX pisze:Czy oczko Agatki jest do uratowania? Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.
Przykro mi, że drugiej maluszce się nie udało.
Tak, jesteśmy dobrej mysli, pomalutku się goi. Juz jest lepsze, obrzęk sie zmniejsza. Ja tylko nie wiem co ona będzie wyprawiała jak przejrzy na oba oczka

Użytkownicy przeglądający ten dział: maatohewetbi i 35 gości