andorka pisze:Rudym kocurkiem jest tri Celinka tymczasująca u Magdy, Madziu zajrzyj proszę jej pod ogon przed poniedziałkową sterylką, bo się okaże, ze masz ewenement trzykolorowy płci męskiej na tymczasie
dementuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andorka pisze:Rudym kocurkiem jest tri Celinka tymczasująca u Magdy, Madziu zajrzyj proszę jej pod ogon przed poniedziałkową sterylką, bo się okaże, ze masz ewenement trzykolorowy płci męskiej na tymczasie
ellza1 pisze:Kochani podczytywacze, mam prosbę, zagłosujcie na Kotkowo w ankiecie Krakvetu
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 68&start=0
Wystarczy się zalogować lub zarejestrować i oddac głos na nr 1 ( Fundacja Kotkowo z Białegostoku) . Uwaga z 1 IP można oddać tylko 1 głos
Z moich dotychczasowych obserwacji głosowań wydawało mi się, że zawsze Miau i Dogomania współpracowały i przestrzegały reguł głosowania ( miesiac Miau, miesiac Dogomania - ankieta wewnętrzna i potem poparcie wspólnego kandydata). W tym miesiącu w głosowaniu wewnątrz forum Miau - zgodnie z umową z Dogomanią - wygrało Kotkowo. Niestety Przytulisko dla zwierzat w Brzegu pogrywa - moim zdaniem - nieuczciwie ( i nie tylko moim ). Wiem, że mają trudną sytuacje, ale każdy ma trudną - od tego będzie głosowanie w przyszłym miesiącu na kandydatów z Dogomanii, gdzie przytulisko w Brzegu jest zalogowane. Kotkowo też jest w trudnej sytuacji i bardzo potrzebuje wsparcia, próbowali już tyle razy. Moim zdaniem należy grać fair play, widać niektórzy mają odmienne zdanie ....
Bardzo Was proszę kochani o głosy na Kotkowo
magdaradek pisze:Moja koleżanka mieszka na Zielonej w Łodzi. W pobliżu Piotrkowskiej. Podczas mojego urlopu, dokładnie w niedzielę 21.08.10 znalazła pod starym samochodem dwa kociątka jeszcze z pępowiną. Na szczęście wieczorem ich dzika mama wróciła. Koleżanka podłożyla pod samochód pudełko i dokarmia trochę tę kotkę.
Kocięta są dwa i mają w tej chwili tydzień.
Zwracam się z prośbą o DT dla maleństw gdy będą już samodzielne.
Kto zna Łódź, ten wie, że Zielona nie jest ulicą bezpieczną, jest ruchliwa. Szkoda by kociaki podzieliły bezdomnych dzikusów
andorka pisze:Madziu, Zielona to okolice Jolibuk, ona tam zna prawie wszystkie koty[/size]
andorka pisze:Madziu, Zielona to okolice Jolibuk, ona tam zna prawie wszystkie koty[/size]
annskr pisze:andorka pisze:Madziu, Zielona to okolice Jolibuk, ona tam zna prawie wszystkie koty[/size]
U Jolibuk jest ten "nadprogramowy" maluszek z porażoną łapką..
A kotka pewnie domowa podrzucona, dziczki w tym rejonie Jola tnie regularnie, ciężarnej nie przeoczyłaby...
gosiaa pisze:Kurcze, to takie maleństwa, bez schronienia, w dzień zimnica, a w nocy temp. spada do 8 stopni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości