Nina z pseudoschroniska MA cudowny DOM :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 16:24 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

-Anula- pisze:Mam nieodparte wrażenie, że katarzyna.s i JOOAŚKA to ta sama osoba... :roll:

Ja też tak uważam, obie popełniają identyczne błędy w pisowni (pisanie ciurkiem, brak spacji po kropkach i przecinkach, brak dużych liter na początku zdania ,
Koniecznie trzeba napisać do moda o sprawdzenie IP.

katarzyna.s pisze:(..) a panią asie zostaw w spokoju bo to osoba pracująca w gazecie, (..)
A co to ma do rzeczy. Sądząc po sposobie pisania raczej znaczących funkcji tam nie zajmuje
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sty 23, 2011 18:24 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Zaznaczam.
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Nie sty 23, 2011 18:28 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

również zaznaczam
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sty 23, 2011 18:30 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

JOOAŚKA pisze:dane ci moje potrzebne nie widzę problemu kobieto,dałyście psa a jak Upomniała sie kobieta o pokarm była tą złą,psa wydałyście do nowej rudy wasze wolontariuszki zawiozły psa,a domu dobrze nie sprawdziły,winę zwaliłyście na Kaśkę,ja nazywam się Joanna Madej mieszkam na ulicy gdzie mieszka osoba o której piszesz,jest uczciwą osobą i ma zwierzęt utrzymuje je sama bez niczyjej łaski

zacytuję, na wypadek edycji przez autora
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sty 23, 2011 19:31 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Ja również odnoszę wrażenie że obie panie to te same osoby.
Dostałam też od JOOAŚKI propozycję pracy jako wróżka 8) .

Co do całości,
droga Katarzyno S, kach, JOOAŚKO!
1. Nie mam do ciebie żalu o t, że wzięłaś Mistera, wcześniej innego potem kolejnego boksera, ani w ogóle nie mam żalu, bo rozumiem że każdy moze miec trudną sytuację. Po prostu oszukałaś ludzi i nie zasługujesz na zaufanie. Upomniałaś się o pokarm, ok rozumikem, ale rzeczowo cię on nie interesował, jedynie pieniężnie.
2. Możesz pracować w gazecie, nie bronię ci, ale to nie zmienia faktu iż jesteś oszustką.

Ja też tak uważam, obie popełniają identyczne błędy w pisowni (pisanie ciurkiem, brak spacji po kropkach i przecinkach, brak dużych liter na początku zdania ,
Koniecznie trzeba napisać do moda o sprawdzenie IP.

Czy mógłby ktoś do moda napisać?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie sty 23, 2011 19:46 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Kochana Adko już niedługo powiesz mi to w twarz,i poznasz Joaśkę,i pana Stanisława co go przekręciłaś na kasę za psa.żegnam

katarzyna.s

Od: Nie sty 23, 2011 14:57

Post » Nie sty 23, 2011 19:49 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Proponuję dyskusję przenieść do odpowiedniego wątku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123167

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Nie sty 23, 2011 20:00 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

katarzyna.s pisze:Kochana Adko już niedługo powiesz mi to w twarz,i poznasz Joaśkę,i pana Stanisława co go przekręciłaś na kasę za psa.żegnam

Wątek Mistera znam stąd że regularnie go podczytywałam.
Nie znam pana stanisława.
nie bralam udzialu w tej adopcji, jestem wolontariuszka z uciechowa nie dzierzoniowa ;)

_ogonek_

Post » Pon sty 24, 2011 14:35 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Podniosę Ninę!!!

_ogonek_

Post » Wto sty 25, 2011 7:28 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Propozycja tekstu Niny do ogłaszania:

W samotności, bezimiennie, wśród cierpienia innych zwierząt mieszkała Nina od długiego czasu.
Zainteresowano się nią po pewnym czasie. Wraz z nią w pseudoschronisku w Dobrocinie przebywały wtedy 3 inne koty. One znalazły dom - Nina jakoś nie ma szczęścia.
Ale dlaczego?
Taka śliczna, młoda kotka powinna już dawno mieć swój dom, swój ciepły kąt.
Czyżby ludzkie przesądy wzięły górę nad uczuciami i emocjami?
Ta czarna kotka jest gotowa na adopcję.

Nina szuka domu niewychodzącego. Potrafi załatwiać potrzeby do kuwety.

W SPRAWIE ADOPCJI PROSIMY O KONTAKT:

Jeżeli ktoś mógłby jedno ogłoszonko choć wrzucić.
Ja jej dzisiaj allegro zrobię.

_ogonek_

Post » Wto sty 25, 2011 18:43 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

_ogonek_

Post » Wto sty 25, 2011 19:55 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

kicia jeszcze na facebooku:
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... invites=55

przekażcie dalej :)

_ogonek_

Post » Czw sty 27, 2011 20:34 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

podniosę Ninę, szkoda, że nikt jej nie odwiedza... :(

_ogonek_

Post » Sob sty 29, 2011 23:08 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Podniosę Ninę po raz kolejny.
Jutro ją znów odwiedzę, zabieram z Dobrocina świnkę na dt.
Zrobię kotce jakieś zdjęcia.

_ogonek_

Post » Nie sty 30, 2011 19:33 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Byłam dzisiaj u Niny. Udało mi się niestety zobić tylko kilka zdjęć, ale widać kota :D
Szczepienie na wirusówki na razie odłożone - Edyta jest chora .
Wkleję fotki później.

_ogonek_

[poprzednia][następna]