Stasinka odeszła[*] .......................................

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 16:20 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

Gibutkowa pisze:Wiecie co... właśnie wysłałam mojemu kumplowi z liceum linka do tego zdjęcia:
Obrazek
Ten kot szary z prawej ma jego rysy twarzy 8O No w szoku jestem... Kurcze, szkoda że zdjęcia kumpla zamieścić nie mogę ale normalnie... 8O SZOK! 8O 8O 8O

ciekawe co kumpel na to :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro maja 12, 2010 16:21 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

jessi74 pisze:

nikt nie dzwoni :( może ktoś pomógłby agness 78 w ogłoszeniach :oops: żeby porobić więcej :oops:

Klusek, moze podeślij więcej fotek :wink: :kotek:

jessi74

Post » Śro maja 12, 2010 17:35 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

jessi74 pisze:
Gibutkowa pisze:Wiecie co... właśnie wysłałam mojemu kumplowi z liceum linka do tego zdjęcia:
Obrazek
Ten kot szary z prawej ma jego rysy twarzy 8O No w szoku jestem... Kurcze, szkoda że zdjęcia kumpla zamieścić nie mogę ale normalnie... 8O SZOK! 8O 8O 8O

ciekawe co kumpel na to :mrgreen:

Napisał "Nie wiem co Ty bierzesz ale to musi być mocne :mrgreen: A kotek całkiem fajny" :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 12, 2010 23:05 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

Przepraszam, ale czytam wątek bardzo pobieżnie (niestety czas mnie goni) dlatego wolę dopytać - w komórce został już tylko stary kocurek tak? A dla kotki znalazł się DT?

Dziś zadzwoniła osoba, u której staram się załatwić miejsce dla staruszka. Zadała mi jeszcze kilka pytań, porozmawiałyśmy i poprosiła czas do wieczora - miała się odezwać i mi odpowiedzieć ostatecznie. Niestety na razie cisza :( Zadzwonię do niej jutro przed południem i postaram się coś ustalić już ostatecznie. Bo na razie tak wisimy w próżni... :(

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Czw maja 13, 2010 8:01 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

Gosia B pisze:Przepraszam, ale czytam wątek bardzo pobieżnie (niestety czas mnie goni) dlatego wolę dopytać - w komórce został już tylko stary kocurek tak? A dla kotki znalazł się DT?

Dziś zadzwoniła osoba, u której staram się załatwić miejsce dla staruszka. Zadała mi jeszcze kilka pytań, porozmawiałyśmy i poprosiła czas do wieczora - miała się odezwać i mi odpowiedzieć ostatecznie. Niestety na razie cisza :( Zadzwonię do niej jutro przed południem i postaram się coś ustalić już ostatecznie. Bo na razie tak wisimy w próżni... :(

Tak koteczka jest juz u Beaty a kocurek tam jeszcze został.

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw maja 13, 2010 8:16 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

Dzięki za wiadomość. Zadzwonię zaraz do tej mojej osoby i dopytam na czym stoimy. On tam przecież nie może siedzieć sam w ciemnicy... :(

Gosia B

Post » Czw maja 13, 2010 15:27 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

JEST DOM DLA KOCURKA !!!!!!!!

Rozmawiałam już z Jessi - KŻ może przejąc kota na tymczas od poniedziałku - wówczas zostanie od razu zabrany do lecznicy i zdiagnozowany. Jeśli nie jest wykastrowany - ustalimy kiedy będzie można wykonać zabieg. Kocurek pozostanie pod opieką Fundacji KŻ jakieś 2-3 tygodnie, żeby w tym czasie wyprowadzić go medycznie, a następnie pojedzie do Katowic do prawdziwego, kochającego domu :)

Gosia B

Post » Czw maja 13, 2010 15:29 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Czw maja 13, 2010 15:35 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

Gosia B pisze:JEST DOM DLA KOCURKA !!!!!!!!

Rozmawiałam już z Jessi - KŻ może przejąc kota na tymczas od poniedziałku - wówczas zostanie od razu zabrany do lecznicy i zdiagnozowany. Jeśli nie jest wykastrowany - ustalimy kiedy będzie można wykonać zabieg. Kocurek pozostanie pod opieką Fundacji KŻ jakieś 2-3 tygodnie, żeby w tym czasie wyprowadzić go medycznie, a następnie pojedzie do Katowic do prawdziwego, kochającego domu :)

:dance: :dance2: :dance:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 13, 2010 15:40 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

SUPER !!!!

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw maja 13, 2010 20:16 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

zaznaczam!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 13, 2010 20:25 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

super :1luvu: :dance: :dance2: :dance:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw maja 13, 2010 20:32 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

SUPER!
tylko jest problem, ta pani odwołała spotkanie na jutro i z rozmowy raczej wynika że nie zamierza się z nami spotkać :?
zastanawiam się jak to zrobić

jessi74

Post » Czw maja 13, 2010 20:39 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

jessi74 pisze:

SUPER!
tylko jest problem, ta pani odwołała spotkanie na jutro i z rozmowy raczej wynika że nie zamierza się z nami spotkać :?
zastanawiam się jak to zrobić

:evil: :evil: :evil: a może przez TOZ jakoś to załatwić? :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw maja 13, 2010 23:51 Re: WRO,koty trzymane w komórce-spiżarce, dwa prosza o dt:(

No to dziewczyny - próbujcie !!! Bo przecież kot nie może tam zostać.... Szczególnie, że ma dom zagwarantowany....

Dajcie znać jak sprawy idą...

Gosia B

[poprzednia][następna]