Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 8:48 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

ryb-ka pisze:Chyba drugi białasek bedzie miał domek 8)

no blisko blisko :mrgreen: 8)
też dużo białego
i nie tylko że bedzie domek, ale już jest w domku :mrgreen:

Wczoraj widziałam mega szczęśliwe uśmiechnięte koty. Wizytacja poadopcyjna 8) u mahob wypadła jak zawsze wysmienicie, znakomicie i pysznie :mrgreen:
Dostąpiłam niesamowitego zaszczytu- Czesterek pospał u mnie na kolanach :1luvu:

Dziękuje za kocyk i za rolki, bez których żyć się nie da :1luvu: :1luvu:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon mar 29, 2010 9:10 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

To nam było miło - a Czester faktycznie przeszedł samego siebie...żeby tak na kolana wleźć - musiałaś mu się na prawdę spodobać berni :wink: :D :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon mar 29, 2010 9:58 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Czyżby Pampelka? :)
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Pon mar 29, 2010 10:27 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

uffff to przepraszam nowy domek Płateczka.

I klaskam , cieszę się i uśmiecham od rana :)
z powodu tej białej adopcji :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon mar 29, 2010 15:37 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Z tej strony Płateczek - z jedzonkiem dużo lepiej, smakuje mi PERFECT HIT w saszetkach, wcinam wołowinkę, lubię podjeść konserwkę, tuńczyka też skubnę, kuleję jedynie z suchym jedzonkiem ale sądzę, że i ta sprawa się szybko unormuje. Czasami miauknę sobie troszeczkę, ale pewnie tęskni jeszcze za swoją Panią i kociakami do których był przyzwyczajony. Już trochę nieśmiało bawię się sznureczkami i jajkami wielkanocnymi, jestem rozburczany, wystarczy wyciągnąć rękę a zaraz włączam traktorek. :cat3: :cat3: :cat3:

Halina Koczorowska

Od: Czw lis 06, 2008 8:55

Post » Pon mar 29, 2010 17:14 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Berni, Pampelka moja kochana ma domek u niezrównanej Mahob??? 8O 8O :D :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pon mar 29, 2010 21:22 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Arsnova pisze:Berni, Pampelka moja kochana ma domek u niezrównanej Mahob??? 8O 8O :D :D

hehe, chyba poczekam dalej jakie scenariusze Wam przyjdą do głowy :mrgreen:

Faktem jest, że nieśmiała Pampelka ma domek. Swój Domek.Zamieszkała w nim w niedzielę. Bardzo się stresuje, a najgorsze że nic nie zjadła...proszę o bardzo, bardzo mocne magiczne kciuki forumowe żeby Pampelunia zaczęła jeść i w ogóle żeby się zaaklimatyzowała u siebie.

berni

Post » Pon mar 29, 2010 21:34 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

berni pisze:
ryb-ka pisze:Chyba drugi białasek bedzie miał domek 8)

no blisko blisko :mrgreen: 8)
też dużo białego
i nie tylko że bedzie domek, ale już jest w domku :mrgreen:

Wczoraj widziałam mega szczęśliwe uśmiechnięte koty. Wizytacja poadopcyjna 8) u mahob wypadła jak zawsze wysmienicie, znakomicie i pysznie :mrgreen:
Dostąpiłam niesamowitego zaszczytu- Czesterek pospał u mnie na kolanach :1luvu:

Dziękuje za kocyk i za rolki, bez których żyć się nie da :1luvu: :1luvu:

hej, czuję się totalnie zignorowana 8)
wizyty poadopcyjnej u Mrusi nie było :evil:
a kto wie, może jej jest źle, niedobra Berni, niedobra

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Pon mar 29, 2010 22:19 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Halina Koczorowska pisze:Z tej strony Płateczek - z jedzonkiem dużo lepiej, smakuje mi PERFECT HIT w saszetkach, wcinam wołowinkę, lubię podjeść konserwkę, tuńczyka też skubnę, kuleję jedynie z suchym jedzonkiem ale sądzę, że i ta sprawa się szybko unormuje. Czasami miauknę sobie troszeczkę, ale pewnie tęskni jeszcze za swoją Panią i kociakami do których był przyzwyczajony. Już trochę nieśmiało bawię się sznureczkami i jajkami wielkanocnymi, jestem rozburczany, wystarczy wyciągnąć rękę a zaraz włączam traktorek. :cat3: :cat3: :cat3:

:D Świetnie :ok:

mahob

Post » Pon mar 29, 2010 22:20 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Arsnova pisze:Berni, Pampelka moja kochana ma domek u niezrównanej Mahob??? 8O 8O :D :D

Nie, nie...nie u mnie. Ale ma dom :D :ok:

progect pisze:hej, czuję się totalnie zignorowana
wizyty poadopcyjnej u Mrusi nie było
a kto wie, może jej jest źle, niedobra Berni, niedobra

:ryk:

mahob

Post » Wto mar 30, 2010 6:49 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

No cóż .... wizyty poadopcyjnej u Bonnie też już dawno nie było ;) A nawet umowy nie spisała, więc kto wie co tam się dzieje :twisted:

Mocno trzymam kciuki za Pampelkę, mój kotek in spe :1luvu:
Obrazek

carmella

Post » Wto mar 30, 2010 7:11 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Domku Płateczka bardzo dziękuję za wieści. Cieszę się że białasek coraz lepiej się czuje i że ten apetycik wraca. I humorek do zabaw, to jego pierwsze Święta Wielkanocne, więc pisanki pewnie fascynują go bardzo :D okrągłe, kolorowe i się toczy.

U mnie koty chyba też tęsknią.....i sikają :|
Było 9 kotów w pokoju, wszytsko elegancko w kuwetkach...zostały 3 kotki i co...wczoraj zasikana kołdra, sweter i spodnie. Wcześniej się nie zdarzyło. Muszę przydybać sprawcę i łapać siuśki.

ooo to muszę w grafiku koniecznie umieścić wizyty poadopcyjne w pewnych domkach 8) bo faktycznie, wydałam koty tak " na gębę", ani umów ani nic :twisted: 8)

berni

Post » Wto mar 30, 2010 7:16 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Czekam na wieści z Pampelkowego domku czy kotunia zjadła cokolwiek. Stresująca ta adopcja bardzo. Biedna Pampelka nie wie co się stało, nie rozumie tego, znowu obce miejsce, ludzie. Ale za to nie ma Bambiego który ją bił.

Dziękuję wszystkim którzy kibicowali Pampelce.
Mahob, Carmelli, Korciaczkom za ogłoszenia :1luvu:
i Arsnovie która była Opiekunem wirtualnym dla Pampelci :1luvu:
Co ja bym bez Was zrobiła...bardzo dziękuję za pomoc :kotek:

berni

Post » Wto mar 30, 2010 7:50 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Pampi, jedz. Masz domek, wykorzystaj to. Mocno Ci kibucuję, trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

carmella

Post » Wto mar 30, 2010 7:56 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Musi być dobrze w nowym domku :ok:
Też czekamy na wieści co tam słychać u Pampelki.

mahob

[poprzednia][następna]