Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 18:39 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

panikota pisze:Sol, nie wiem co masz pod czerwonym napisem "jesteś szlachetny ..." w sygnaturce, ale link nie działa.

juz naprawione ;) teraz powinno dzialac.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 30, 2009 18:56 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

majka2006 wylicytowała na moim bazarku książkę. Pieniądze już poszły na Miko! :-)
Z dopiskiem, że chodzi o operację Miko.

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pon lis 30, 2009 20:05 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

witam wszystkich,
udało się nam dotrzeć do domu. Dziękuję Bogu za te niby autostrady, bo 2h 15 min i byliśmy na miejscu, nie to co Warszawka a tylko kawałek dalej.
Po kolei ale tylko wyrywkowo, bo załatwiałam tez inne kocie sprawy a tu wątek Miko:
- Myslenice
a/ z Miko luzik, jemu wszystko jedno dokąd byle na rekach u człowieka. Pokazano nam jak się go odsikuje. Przy okazji zaprezentował dość pękaty brzuszek, bo z jedzeniem nie ma problemów żadnych

- Wrocław
a/ Miko - znowu pełny luzik, przyjęty na oddział (można rzec, że dostał bamboszki i szlafrok :wink: ). Poznałam dr Niedzielskiego, bardzo miły i rzeczowy człowiek. Młody już dzisiaj ruszył pełną parą z rehabilitacją, 2 pierwsze dni ma gratis, bo doktor, jak to powiedział, użebrał u kogoś opłacenie tych dni. Po dwóch tygodniach będzie można powiedzieć wstępnie co dalej i w którą stronę to zmierza. W zależności od okresu pobytu małego tam będzie przyglądał się cenie, którą ostatecznie będziemy mieć do zapłaty i nadal ma też dla nas żebrać :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 30, 2009 20:25 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

No, i takich suoer wieści się spodziewałam! :ok: Oczywiście czekam na więcej :!: :)
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Pon lis 30, 2009 20:28 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

fajowy doktor trafił się dla Miko :kotek: :1luvu:
i my bedziemy pamiętać i też pozebrzemy o kasę 8)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lis 30, 2009 20:39 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

:ok: :kotek:
nic dodać nic ująć...
No to zapraszamy na bazarki
viewtopic.php?f=20&t=104246
viewtopic.php?f=20&t=104191

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Wto gru 01, 2009 11:27 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

miszelina pisze:Nastka też została, może będzie mieć operację poszerzania zatok nosowych :cry: Tak bym chciała, żeby to jej pomogło.

trzymam nieustająco kciuki za Mikusia :ok: :ok:
Mogę prosić o więcej informacji o tym co jest Nastce i na czym polega taki zabieg? Mam kota z powikłaniami po kocim katarze, który ma już 4 lata i cały czas zapycha mu się nos. Nie czuje też raczej żadnych zapachów i myśleliśmy o tym czy nie dałoby mu się czegoś w tym nosie poszerzyć ale nasz wet powiedział, że nie robi się takich zabiegów u kotów.
Obrazek Obrazek

Motley

Od: Pon cze 15, 2009 9:39

Post » Wto gru 01, 2009 12:15 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Motley pisze:
miszelina pisze:Nastka też została, może będzie mieć operację poszerzania zatok nosowych :cry: Tak bym chciała, żeby to jej pomogło.

Mogę prosić o więcej informacji o tym co jest Nastce i na czym polega taki zabieg? Mam kota z powikłaniami po kocim katarze, który ma już 4 lata i cały czas zapycha mu się nos. Nie czuje też raczej żadnych zapachów i myśleliśmy o tym czy nie dałoby mu się czegoś w tym nosie poszerzyć ale nasz wet powiedział, że nie robi się takich zabiegów u kotów.

O, moja Benia tez ma cały czas powikłania. Czasem to jej się strupki na nosie robią od wysuszenia i kataru. Też jestem ciekawa.

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Wto gru 01, 2009 15:16 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Proszę o inforamcję czy nadal brakuje pieniążków dla Mikusia ?
Chętnie pomogę.
Bardzo cieszę się, że są ludzie, którzy walczą o te najbardziej schorowane istotki, łezka w oku się kręci...

Proszę o numer konta,
Trzymam kciuki za malucha :)

AngelikaM

Od: Pt paź 17, 2008 17:58

Post » Wto gru 01, 2009 15:56 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

AngelikaM pisze:Proszę o inforamcję czy nadal brakuje pieniążków dla Mikusia ?
Chętnie pomogę.
Bardzo cieszę się, że są ludzie, którzy walczą o te najbardziej schorowane istotki, łezka w oku się kręci...

Proszę o numer konta,

Numer konta jest w drugim poście. W tytule przelewu musisz tylko zaznaczyć, że to dla Miko z Krakowa.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto gru 01, 2009 16:39 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Motley pisze:

Nastusia ma nawracające zapalenie zatok albo może i cos innego. Najwazniejsze w tym, że ma ciągle ropny katar i co jakiś czas się zwyczajnie dusi mimo ściągania jej tego kataru gruszką, wycierania noska , antybiotyków od czerwca, środków grzybobójczych, bo tez miała w wymazie.
Obecnie najpewniej będzie miała usuwane zatoki nosowe co pozwoli na łatwiejsze schodzenie tego syfu, który ją dusi. Zabieg dzisiaj po 20-stej, jutro doktor będzie dzwonił

Tweety

Post » Wto gru 01, 2009 17:34 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

AngelikaM pisze:Proszę o inforamcję czy nadal brakuje pieniążków dla Mikusia ?
Chętnie pomogę.

Proszę o numer konta,

bardzo dziękuje, bo każdego dnia dochodzi kolejne 50 zł za pobyt i rehabilitację.
udaje mi się dzięki także Waszej pomocy na bieżąco regulować faktury Miko (teraz dostałam z Myślenic za jego pobyt i leczenie po operacji, zapłaciłam za paliwo do Wrocławia itp). Także zaczynamy bez długów rehabilitację. Za dwa dni doktor użebrał i za 4 kolejne mam już pieniądze na koncie. Także prawie tydzień opłacony :1luvu:

Tweety

Post » Wto gru 01, 2009 18:24 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

My też trzymamy ogromniaste kciuki za Miko :ok: :ok: :ok: Oby wrócił do zdrówka :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Wto gru 01, 2009 20:00 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety pisze:bardzo dziękuje, bo każdego dnia dochodzi kolejne 50 zł za pobyt i rehabilitację.
udaje mi się dzięki także Waszej pomocy na bieżąco regulować faktury Miko (teraz dostałam z Myślenic za jego pobyt i leczenie po operacji, zapłaciłam za paliwo do Wrocławia itp). Także zaczynamy bez długów rehabilitację. Za dwa dni doktor użebrał i za 4 kolejne mam już pieniądze na koncie. Także prawie tydzień opłacony :1luvu:

Masz już troszkę więcej, ale podziel proszę na oba kociaki :wink: .
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 01, 2009 22:39 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

miszelina pisze:
Tweety pisze:bardzo dziękuje, bo każdego dnia dochodzi kolejne 50 zł za pobyt i rehabilitację.

Masz już troszkę więcej, ale podziel proszę na oba kociaki :wink: .

zobaczę dopiero jutro, dzisiejsza sesja nie wyłapała. Oczywiście, że podzielę. W końcu 1000 zł dla Natalki też skądś trzeba wyczarować

Tweety

[poprzednia][następna]