Moderator: Estraven
mamucik pisze:Może krynia to cudowne dziecko![]()
Na pierwszą dziateczki/dziadeczki
mamucik pisze:Kryniu, to jak tak dobrze zadziałał, to może zaczniemy produkcje i sprzedaz na większą skalę
![]()
I na Ogonki fundusze, jak znalazł
I nasze dziadeczki napasiemy
mamucik pisze:Pewnie![]()
Będziesz Kryniu naszym Pozytywnym Przykładem odmładzajacego działania Naszych Staruszków![]()
I lecimyJuż widzę te artykuły - "16-stka urody Ci pozazdrości, gdy Staruszek w Twym domu zagości">
mamucik pisze:Pewnie![]()
Będziesz Kryniu naszym Pozytywnym Przykładem odmładzajacego działania Naszych Staruszków![]()
I lecimyJuż widzę te artykuły - "16-stka urody Ci pozazdrości, gdy Staruszek w Twym domu zagości">
i byle wujek AL nie wlazł w głowe bo zapomne po co na miau przyszłamkrynia08 pisze:mamucik pisze:Pewnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooooooooo nieeeee ty masz z akupunkturą zestawIKA 6 pisze:Kryniu przeciez Ty o kotach nie zapomnisz. Nie wierzę.![]()
Ale musicie pamietac jeszcze o jednej rzeczy. Jak Was dorwą korzonki to koty jak znalazł. Moje dwa np kładą mi się wzdłuż kręgosłupa i leżą i grzeją. Jak chcę wstać i ten głupi Głupek pazury mi wbija w nogę i nie pozwala. Musze mu znowu je obciać![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:ooooooooo nieeeee ty masz z akupunkturą zestawIKA 6 pisze:Kryniu przeciez Ty o kotach nie zapomnisz. Nie wierzę.![]()
Ale musicie pamietac jeszcze o jednej rzeczy. Jak Was dorwą korzonki to koty jak znalazł. Moje dwa np kładą mi się wzdłuż kręgosłupa i leżą i grzeją. Jak chcę wstać i ten głupi Głupek pazury mi wbija w nogę i nie pozwala. Musze mu znowu je obciać![]()
![]()
![]()
![]()
lepsze niż CIECHOCINEK
![]()
a jezyk kota lepszy niż krem vichy
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 205 gości