Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze::twisted:![]()
![]()
To kot z Wrocławia a tam wszystkie rozpuszczone
![]()
![]()
Axa76 pisze:To o te zdjęcia chodzi?
Powodzenia w leczeniu
IKA 6 pisze:Śliczny Maszko ma w nosie domki. Budzi sie wtedy kiedy chce mu sie podjeść coś dobrego np. Miamor z rybka i tabletka na serce. Makaronik w rosołku ( moze byc z marchewka ale nie za duzo) i wkładka z kurczaka lub kaczki. indyk bee.,Ostatnio wsunał cała pangę i patrzył dlaczego tak mało. Normalnie rozbestwiony kocur. A co bedzie na Świeta![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Ja go nie rozbestwiłam. On sie sam rozbestwił. Stwierdził że mu wolno![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:IKA 6 pisze:Śliczny Maszko ma w nosie domki. Budzi sie wtedy kiedy chce mu sie podjeść coś dobrego np. Miamor z rybka i tabletka na serce. Makaronik w rosołku ( moze byc z marchewka ale nie za duzo) i wkładka z kurczaka lub kaczki. indyk bee.,Ostatnio wsunał cała pangę i patrzył dlaczego tak mało. Normalnie rozbestwiony kocur. A co bedzie na Świeta![]()
![]()
![]()
No , no...aleś go rozbestwiła, hi,hi...Tez mam takie gagatki(zwrotki)...
Agness78 pisze:Axa76 pisze:To o te zdjęcia chodzi?
Powodzenia w leczeniu
śliczny Maszko czeka na domek
IKA 6 pisze:Śliczny Maszko ma w nosie domki. Budzi sie wtedy kiedy chce mu sie podjeść coś dobrego np. Miamor z rybka i tabletka na serce. Makaronik w rosołku ( moze byc z marchewka ale nie za duzo) i wkładka z kurczaka lub kaczki. indyk bee.,Ostatnio wsunał cała pangę i patrzył dlaczego tak mało. Normalnie rozbestwiony kocur. A co bedzie na Świeta![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:IKA 6 pisze:Śliczny Maszko ma w nosie domki. Budzi sie wtedy kiedy chce mu sie podjeść coś dobrego np. Miamor z rybka i tabletka na serce. Makaronik w rosołku ( moze byc z marchewka ale nie za duzo) i wkładka z kurczaka lub kaczki. indyk bee.,Ostatnio wsunał cała pangę i patrzył dlaczego tak mało. Normalnie rozbestwiony kocur. A co bedzie na Świeta![]()
![]()
![]()
A na święta sobie pogadacie... Juz to widzęIKA ucieknie z domu jak jej ta cała hałastra zacznie gadać
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 150 gości