alicat pisze:Dorzucę brakujące 100
O Jezu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alicat pisze:Dorzucę brakujące 100
iza71koty pisze:Tak Henio to bardzo kochany kociak. Mądry.
Szymkowa pisze:iza71koty pisze:Tak Henio to bardzo kochany kociak. Mądry.
Przypomina mi mojego Szymka. Takie same mądre oczy.
Szymkowa pisze:Izo, jest szansa, że zamówiona sucha karma dotrze dziś do Ciebie.
iza71koty pisze:Szymkowa pisze:Izo, na OLX znalazłam taką ofertę:
Samsung 7 kg, gwarancja 6 mies. transport gratis , 450 zł
https://www.olx.pl/d/oferta/okazja-pral ... BoJo8.html
Mogę dołożyć 100 zł do pralki
Zamówiłam już pralkę.550 zł.8 kg.Tutaj na miejscu.Mają być do południa.W gartisie zabiorą starą.
Przy okazji pięknie dziękuję dwóm Osobomza deklarację pomocy w tym problemie.Dostałam wczoraj informacje na pw i mailowo o pomocy i przelewach od
![]()
Józef.K- 100zł
ametyst55- 50zł
Dziękujemy![]()
Szymkowa pisze:Izo, jest szansa, że zamówiona sucha karma dotrze dziś do Ciebie.
Szymkowa pisze:
Wkrótce znów będę zbierała pieniądze na następne zamówienie. Chętni proszę się zgłaszać.
Szymkowa pisze:Szymkowa pisze:
Wkrótce znów będę zbierała pieniądze na następne zamówienie. Chętni proszę się zgłaszać.
W przyszłym tygodniu będę chciała zrobić następne zamówienie. W grę wchodzi mokra karma Rafi oraz sucha karma Josera. Co i ile zamówię będzie zależało od tego, ile zbiorę pieniędzy. Myślę, że zbiórka to dobry pomysł.
Szymkowa pisze:iza71koty pisze:
Jesli Ktoś na dniach chciałby nas wesprzec jedzonkiem dla kociaków- na razie jeszcze nie jedzą ale to kwestia dni zwłaszcza tych od Rybci- chętnie przyjmiemy paszteciki Animondy czy puszeczki Feringa albo Animonda dla kociat.
Ktoś się dołoży?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 123 gości