A tu do kogoś , ten ktoś będzie wiedział o kim mowa ...
Zmieniłaś towarzystwo na lepsze ok , tylko szkoda że po tylu latach znajomości nie stac cię na słowo wyjaśnienia , na odebranie tel ode mnie ...Ale wiem zbieracze są źli , ciągle się słyszy co ludzie powiedzą ..Coś mnie jeszcze zdziwi no raczej nie ...Nic już mnie nie zdziwi w tym pieprzonym życiu ....
Ale ja się nie zmienie , nie jestem pod niczyje dyktando , nie zależy mi na sztucznych znajomościach ...I nigdy nie obchodzi mnie co ludzie powiedzą...Ciągle słyszałam Lidka bo ludzie się od ciebie odsuną co powiedzą i co no , odsuneli się a ty z nimi ,.Ale nikt w tym wszystkim nie widzi moich zwierząt że nie robie im krzywdy , ze szukam domków ...Bo ja kurna musze być taka jebliwie święta jak inni , czasem ludzie się bardzo od siebie różnią , ale coś ich łączy kochają zwierzaki ....Tylko w tych czasach to już nie wystarczy , jebane czasy i wszystko sztuczne aż mdli........
Zabrałam staruszka z ulicy ledwie chodził miałam go trzy dni na miejscu Wiesia i co znalazł się właściciel , piesek ma na imie Czarek tak sie ucieszył i pan jego też ...I kto mi powie że to nie ma sensu co...Zabierałam psa z ulicy rower dałam na szkołe , zadzwoniłam po samochód bo psiak nie mógł iśc a ludzie no patrzeli i co ja na to ...No mam ich w nosie bo nikogo chętnego na psiaka żeby go zabrać na chwile nie było.

I co no żałuje bardzo ze cię do mojego życia wpuściłam , że nabrałam się na twoje słówka , że byłaś u mnie w domu ....Nie wszystkie koty cię witały teraz już wiem czemu.
Zdjęcie z cyklu co ludzie powiedzą

no dzieje się

Zdjęcie z cyklu nie lubisz nas więc spadaj z naszego wątku ..

A tego se słuchamy...
https://www.youtube.com/watch?v=7IMcQur9gjYI co no , za bardzo kocham zwierzaki żebym miała przejmować się ludźmi , to jest moje życie ..Co by mnie zabolało gdyby Iwonka tak ze mną postąpiła jak ty ...Ale Iwonki już nie ma ona była wyjątkowa ,była sobą nie udawała kogoś innego była taka jak ja , a między nami było coś wyjątkowego..Byłyśmy jak siostry , ciagle słysze jej głos , widzę ją w szpitalu .24 w nocy tel Lidziu śpisz , ja już nie

to jest zaufanie i przyjaźń,.Bardzo mi jej brakuje mimo czasu co już minął ....A ciebie mi brakuje NIE ....Ty jesteś sztuczna pod dyktando innych , więc miej swoje sztuczne lepsze towarzystwo..Ja nigdy nie szłam za tłumem i nie pójdę ..Wolę odmieńców ..