Moderator: Estraven
LimLim pisze:coś filmiku nie widzę
iza71koty pisze:Tak Henio to bardzo kochany kociak.Mądry.Ja z kolei wczoraj rano widziałam jak Trzykrotka sobie pomykała na swoich trzech łapkach w zarośla na relaks.Mielismy przeboje z jej piwnicą.Leciałam jak na skrzydłach- do faceta jakiś czas temu- jak mi Damian powiedział ze facet zamurowuje piwnicę.Ostatni lokator sie wyprowadził i przyszedł gościu zamurować okienka w piwnicy.A ja nie wiedziałam czy Trzykrotka w komórce czy piwnicy.Poleciałam i go ubłagałam żeby zostawił otwór.Potem wkleimy zdjecie.Nażarłam sie strachu jak nie wiem zwłaszcza jak mi powiedział że jak tam została to....trudno.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Tak Henio to bardzo kochany kociak.Mądry.Ja z kolei wczoraj rano widziałam jak Trzykrotka sobie pomykała na swoich trzech łapkach w zarośla na relaks.Mielismy przeboje z jej piwnicą.Leciałam jak na skrzydłach- do faceta jakiś czas temu- jak mi Damian powiedział ze facet zamurowuje piwnicę.Ostatni lokator sie wyprowadził i przyszedł gościu zamurować okienka w piwnicy.A ja nie wiedziałam czy Trzykrotka w komórce czy piwnicy.Poleciałam i go ubłagałam żeby zostawił otwór.Potem wkleimy zdjecie.Nażarłam sie strachu jak nie wiem zwłaszcza jak mi powiedział że jak tam została to....trudno.

iza71koty pisze: Moja pralka mi zdechła.Już szwankowała od dłuzszego czasu ale w tej chwili całkowicie poszły łożyska i wirowanie jest niemożliwe.Przy kotach to kaplica- wiec musze szukać używanej i to na szybko.To dla mnie dodatkowy nieprzewidziany koszt,
iza71koty pisze:Nie zrozumiałaś.To jest wejście do piwnicy budynku- gdzie też wchodzi.A tam gdzie ma zrobione legowiska budki i jedzenie to komórka.Inne pomieszczenie.Stamtąd były zdjęcia.

Szymkowa pisze:iza71koty pisze: Moja pralka mi zdechła.Już szwankowała od dłuzszego czasu ale w tej chwili całkowicie poszły łożyska i wirowanie jest niemożliwe.Przy kotach to kaplica- wiec musze szukać używanej i to na szybko.To dla mnie dodatkowy nieprzewidziany koszt,
Szymkowa pisze:Napisałam do Izy:
Na bitiba.pl jest karma sucha
Josera Catelux - 2x10 kg - 304,80 zł
Josera Culinesse - 2x10 kg - 284,80 zł
A gdy zamówić 10 kg jednej i 10 kg drugiej, to cena wynosi:
153,80 + 144,80 = 298,60 zł
Iza prosi, by zamówić worek Josery Catelux + worek Josery Culinesse. Potrzeba więc około 300 złotych.
Zbieram kasę i proszę o deklaracje, kto może się dołączyć
Na początek:
Szymkowa - 50 pln

Użytkownicy przeglądający ten dział: asmazu i 35 gości