Lidziu dla Was wszystkich oby ten Nowy Rok 2017 obył się bez trosk i zmartwień, chorób i śmierci, żeby był przepełniony miłością, przyjaźnią i szczęściem. Niech kłopoty przed Tobą uklękną Bo w 4rech literach je mamy I wszystko dobrze sobie poukładamy!!!!
ten rok 2016 był dla mnie bardzo smutny, nagle odeszło moje słoneczko Andzelinka, na jej miejsce jest malutka Tola Talerzyk z łódzkiego Schroniska, czego Ci mogę zyczyć Lidka, napewno życzę Ci spokoju i zdrowych zwierząt, z całego serca
Przykro mi Wiesiaczku Chyba nie pisałam Oluś pojechał do Poznania jest super Zabrałam od pijaka małe , zostały dwa do adopcji. Debil zasrany zabrałam je przed tymi mrozami masakra . Miałam dać do hoteliku ale nie miałam auta kasy więc sa na chwile u znajomej ...Zesram się i nie dam ....Kiedyś polegnę oj polegne ...Znajoma mnie wynosi mniej jak hotelik ..może uda się tym dwóm też znaleźć domek na razie debilne telefony ..Małe żrą , srają i się bawią , masakra leją jak lejki Taizu dziękuje za 150 biedronek .