filmik wyjątkowo z dźwiękiem .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Cieplutko - mięciutko i najważniejsze czysto.Wszystko czyściutkie.I o dziwo smrodu już w altance wcale nie ma.Dół mamy zrobiony.Jeszcze tylko dwa grube - takie gorsze koce mi są potrzebne do powieszenia.Jedne pomiędzy korytarzem a pokojem.Drugi pomiędzy kuchnią a pokojem.I jakieś grube zimowe zasłony.
Dlatego też gorąco zapraszam do udziału w naszej zbiórce i jej udostępniania.To nam pomaga realizować cele.![]()
iza71koty pisze:No mam nadziejeże koty wczoraj poległy w futrzakach
![]()
A mnie wczoraj taka nieprzyjemna sytuacja spotkała.4 albo 5 os mnie ukąsiło.Chyba w jednej z budek niezamieszkałych mają gniazdo.Poszłam zostawić jedzeni i jak wściekłe od razu zaatakowały.Całą noc nie mogłam się ułożyć.Bo wszystkie ukąsiły mnie w jedną nogę- udo prawej nogi i to jeszcze w dodatku tej- w której mam problem ze stopą.Tak jakbym dostała kilka zastrzyków na raz.Nie mogę się dotknąć.Ktoś ma jakiś sposób na złagodzenie tego bólu?
mir.ka pisze:iza71koty pisze:Cieplutko - mięciutko i najważniejsze czysto.Wszystko czyściutkie.I o dziwo smrodu już w altance wcale nie ma.Dół mamy zrobiony.Jeszcze tylko dwa grube - takie gorsze koce mi są potrzebne do powieszenia.Jedne pomiędzy korytarzem a pokojem.Drugi pomiędzy kuchnią a pokojem.I jakieś grube zimowe zasłony.
Dlatego też gorąco zapraszam do udziału w naszej zbiórce i jej udostępniania.To nam pomaga realizować cele.![]()
dbacie fajnie o nie
kajtek56 pisze:Izo
osy nie mają żądeł, one wkłuwają się, wpuszczają jad i nic im się nie dzieje. Żądło ma pszczoła ona jeśli użądli, odrywa kawałek odwłoka /ta część z żądłem/ i umiera. Musiały Cię skrzywdzić pszczoły skoro coś z ciała usuwałaś.
Może miałaś nieszczęście i dziabnęły Cię pszczoły i osy.
Mnie po użądleniu przez pszczołę /zrywałam białą koniczynę dla świnek morskich/, chyba do dwóch tygodni czułam świąd, a skóra dopóki się nie złuszczyła, była taka twarda jak skorupa, nie strup, a zaniedbana podeszwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 75 gości