Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dziewczyny Ktoś jeszcze może popatrzeć u siebie -za tymi kocykami w pepco.U mnie wykupiłam wszystkie.Oddam pieniążki.
iza71koty pisze:Dziewczyny Ktoś jeszcze może popatrzeć u siebie -za tymi kocykami w pepco.U mnie wykupiłam wszystkie.Oddam pieniążki.
Szymkowa pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny Ktoś jeszcze może popatrzeć u siebie -za tymi kocykami w pepco.U mnie wykupiłam wszystkie.Oddam pieniążki.
Byłam w pepco. Dowiedziałam się, że w regionie (Warszawa i okolice) w magazynach już nie ma.
elmas pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny Ktoś jeszcze może popatrzeć u siebie -za tymi kocykami w pepco.U mnie wykupiłam wszystkie.Oddam pieniążki.
Ja byłam w dwóch Pepco w Stargardzie i takich kocyków niestety nie znalazłam
LimLim pisze:Dziękuję za taka piekną i ciepłą budke dla Baziulka
A jak małe kociatka i ich mama?
iza71koty pisze:elmas pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny Ktoś jeszcze może popatrzeć u siebie -za tymi kocykami w pepco.U mnie wykupiłam wszystkie.Oddam pieniążki.
Dziękuje że patrzałaś.Cóż.Szkoda wielka ze nie ma.
avinnion pisze:iza71koty pisze:elmas pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny Ktoś jeszcze może popatrzeć u siebie -za tymi kocykami w pepco.U mnie wykupiłam wszystkie.Oddam pieniążki.
Dziękuje że patrzałaś.Cóż.Szkoda wielka ze nie ma.
U nas też nie ma.
Szymkowa pisze:Kupiłam worek żwirku cats best 40l za 102,96 zł
Rozliczenie
jolabuk5 - 50 zł
Szymkowa - 52,96 zł
Doris2 pisze:Iza u mnie jest pepco ale boję się Ci wysyłać kocyki osobiście nawet jakbym je tam znalazła. Boję się przenieść zarazę na Twoje kotki.
Jest taka znana firma od produkcji koców. nazywa się elway. Oni podukują też takie tańsze polarowe kocyki. Można poprosić osobę sprzedającą o przesłanie realistycznych zdjęć żeby zobaczyć jak one wyglądają.
Może nawet ktoś spuściłby z ceny i wystawił jakąś zbiorczą aukcję.
https://allegro.pl/oferta/koc-polarowy- ... 6226485763
Tu są jeszcze takie
https://allegro.pl/oferta/koc-mmx-polar ... 4841530887
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 538 gości