No to nieźle czemu to tak jest panika przerażenie robią swoje? Dziewczyny ten pan z podnośnikiem to z internetu zaśpiewał 220 ale jak mnie zobaczył łysą z podkrążonymi oczami to spuścił do 150. Fundacja Kotkowo zapłaci ten koszt dzięki Bogu bo na jedzenie trzeba za kieszeń się trzymać. No u nas strażacy odmówili zachowali się niegrzecznie widzieli że ja taka chora ale ich to nie wzruszyło. Kierowniczka kobieta z empatią zachowała się z klasą. No i kupę sąsiadów wylęgło wszyscy chcieli wynieśli karmę zabawki z walerianą i tacy co się ze mnie śmieli to pomogli i przestali się śmiać. Taki plus że kot pojednał sąsiadów a koleżanki mówiły że ich koty całe noce siedziały na balkonie i słuchały płaczącej Kropki
Ogółem to szok po prostu a upał nie do zniesienia. Jeszcze te naswietlanie kręgosłupa długo trwa bardzo mnie osłabia mam anemię bo te kości główne produkują szpik mdli brak apetytu osłabienie zarzuca mnie na boki jak idę dobrze że jest brata córka to pomaga we wszystkim. Jutro znów naswietlanie a potem może się wezmę za malowanie obiecanych Wam obrazów kocich
Rodzinka mi kupiła promarkery oglądam filmy jak nimi malować i ogólnie coś postaram się w miarę możliwości.
Odebrałam tomograf mózgu czysty na szczęście. Kupiłam sobie nareszcie buty i klapki bo nie miałam. Dostałam od cioci na 50 tke 200 dolców to kupiłam te buty i bieliznę itp kilka sobie rzeczy potrzebnych do życia. Była bratowa kupiła mi frytkownice beztłuszczową ale nie wiem czy to zdrowe w plastiku gotować chociaż z drugiej strony co mi zaszkodzi?

Zamówiłam kocią obrożę dla Tofika jednak kocia behawiorystka mi odradziła że można się powiesić na niej i taki tani do kontaktu w bitiba może przestaną się bić w końcu ? Co sądzicie ?