» Czw wrz 11, 2025 19:41
Re: Zaginione-znalezione koty
Moja 5 letnia wysterylizowana kotka zaginęła w nocy z 24 na 25 sierpnia. Ostatni raz widziałam kotkę ok 20:00 potem jak codziennie wyszłam ją zawołać, aby wróciła na noc do domu około 12 w nocy. Nie przyszła aż do rana. Czy jest możliwość że lis ją dopadł? Mieliśmy problem z nim bo kury. Jednym działającą metodą na niego jest grające radio ale wtedy ono nie grało. Kotka nigdy nie oddalała się. Była na zawołanie i przychodziła prędzej czy później. Ja też byłam zawzięta, że kot ma się pokazać. Poszukiwania rozpoczęłam od razu nad ranem. W nocy tylko chodziłam i wołałam. Już minęło ponad 2,5 tygodnia. Nie wiem co robić. Sąsiedzi poinformowani byli już pierwszego dnia. Ogłoszenia rozwieszone w najbliższej okolicy. Teraz tylko zwiększam teren poszukiwań. W okolicy jest tylko jedna osoba dokarmiająca i jest ona poinformowana. Chciałabym nawet sprawdzić lisie nory, a nie wiem jak. One potrafią mieć ich parę. Jestem zdesperowana. Chyba będę się kontaktować z jakim jasnowidzem jak znajdę. Jeden mi już odmówił bo się zwierzętami nie zajmuje.