K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 03, 2009 12:01

mjs pisze:
Patka_ pisze:
Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu :cry:

Tweety napisz mi o ktorej mozemy podrzucic umywalke itp. :)

Patka_ cudnie sprowadziłaś Tweety na ziemię :lol:
Tweety, na Tobie spoczywa ogromna odpowiedzialność, ale sama nie jesteś, wyjdziemy z tego doła :ok:

Kolejny bazarek:
Tybetańskie korale

i ta świadomość pozwala mi jeszcze funkcjonować, bez Was to nawet nie porywałabym się na cokolwiek.

Edit_f, to był sen ale niestety jego pierwsza część ma osadzenie w rzeczywistości, nie bierzemy nic nowego, telefonującym odmawiamy pomocy :cry: (jesooo, jak to zrobić? 8O ), co do drugiej to jest lepiej tzn dzwoniłam do Milu gdy była dzisiaj na Wielopolu. Leon nakarmiony, już nie taki zaropiały, u innych nie widać śladów zarażenia ale Leon powędruje dzisiaj do lewego pokoju a pannę stamtąd odstawimy wieczorem do Kłaja.

Patka, dzięki za umywalkę. Mam nadzieję, że poradzicie sobie z tym maluszkiem. Trzeba mu dawać odrobinkę aby nie tracił sił ale żeby nie stracił odruchu ssania i walczył o mleko

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie maja 03, 2009 13:08

No, jak pisała Tweety, Leon już lepiej, pyszczek dalej brzydki i bolesny, ale przynajmniej ślina mu juz nie zwisa, zjadł z 6 strzykawek sosiku z karmy - z braku czegoś innego bardziej odpowiedniego dla jego kondycji, ale widziałam jak sam wyłaził z kartonu - i te nóżki już się tak nie plączą :) jest lepiej, nie żeby zupełnie dobrze, ale lepiej :) Pozostałe kociska nie okazują żadnych objawów, a ciachnięta bura koteńka i duży czarny kocur po pierwsze same wyszły z kartonow, a po drugie normalnie mruczały, miziały i się przymilały do mnie - nie wiem, o co chodzi 8O 8O 8O

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie maja 03, 2009 13:49

Szanowni Wolontariusze i Sympatycy!
Dzisiaj zrobię bazarki z wszystkiego, co posiadam na ten cel, a co rokuje jakikolwiek zysk i ogłaszam Wielką Zbiórkę Bazarkową.
Pogrzebcie, proszę, w szafach, szufladach, z pewnością przynajmniej jedna rzecz się znajdzie. Trzeba szybko wyjść z tego finansowego dołka :roll:
Rzeczy można przywozić bezpośrednio do mnie, albo zostawiać na Wielopolu, ja je stamtąd zabiorę jeśli zostanę powiadomiona, że na mnie czekają :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie maja 03, 2009 13:50

Tweety pisze:

Patka, dzięki za umywalkę.

Podrzucę jutro reszte, bo dzisiaj to na gwałt andrzej pojechał po mleko, nie mielismy czasu nic więcej przywieżć.

Mam nadzieję, że poradzicie sobie z tym maluszkiem. Trzeba mu dawać odrobinkę aby nie tracił sił ale żeby nie stracił odruchu ssania i walczył o mleko

Nie chciał jeść, więc pojechaliśmy do krakvetu. Wlasnie wróciliśmy- mały ma coś w postaci kolki, bardzo rozdęty brzuszek. Dostał antybiotyk i korplowkę - teraz go mausjemy, a zaraz oddamy do mamy.

Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie maja 03, 2009 15:27

Tweety pisze:
mjs pisze:
Patka_ pisze:
Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu :cry:

Tweety napisz mi o ktorej mozemy podrzucic umywalke itp. :)

Patka_ cudnie sprowadziłaś Tweety na ziemię :lol:
Tweety, na Tobie spoczywa ogromna odpowiedzialność, ale sama nie jesteś, wyjdziemy z tego doła :ok:

Kolejny bazarek:
Tybetańskie korale

i ta świadomość pozwala mi jeszcze funkcjonować, bez Was to nawet nie porywałabym się na cokolwiek.

Edit_f, to był sen ale niestety jego pierwsza część ma osadzenie w rzeczywistości, nie bierzemy nic nowego, telefonującym odmawiamy pomocy :cry: (jesooo, jak to zrobić? 8O ), co do drugiej to jest lepiej tzn dzwoniłam do Milu gdy była dzisiaj na Wielopolu. Leon nakarmiony, już nie taki zaropiały, u innych nie widać śladów zarażenia ale Leon powędruje dzisiaj do lewego pokoju a pannę stamtąd odstawimy wieczorem do Kłaja.

Patka, dzięki za umywalkę. Mam nadzieję, że poradzicie sobie z tym maluszkiem. Trzeba mu dawać odrobinkę aby nie tracił sił ale żeby nie stracił odruchu ssania i walczył o mleko

O co chodzi? 8O

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie maja 03, 2009 15:46

kastapra pisze:

O co chodzi? 8O

Jeden z maluchów jest bardzo słaby i nie chce jeść:( dostał antybiotyk i kroplówke w krakvecie o 13.30, ale ciagle jest w kiepskim stanie:(

Podobno ma kolke czy jakieś zaparcie. Cały czas go masujemy i ogrzewamy, ale jest bez zmian;(
Obrazek

Patka_

Post » Nie maja 03, 2009 16:33

Zrobiłam bazarki, nic już nie zostało do wykorzystania.
Ciucholand
Etniczne korale
Okulary
Książki
Greckie filiżanki
Kubek
Czerwone szkło
Obrazek

mjs

Post » Nie maja 03, 2009 17:11

:(:(:( umarł mi na rękach...
Obrazek

Patka_

Post » Nie maja 03, 2009 17:13

mjs pisze:Szanowni Wolontariusze i Sympatycy!
Dzisiaj zrobię bazarki z wszystkiego, co posiadam na ten cel, a co rokuje jakikolwiek zysk i ogłaszam Wielką Zbiórkę Bazarkową.
Pogrzebcie, proszę, w szafach, szufladach, z pewnością przynajmniej jedna rzecz się znajdzie. Trzeba szybko wyjść z tego finansowego dołka :roll:
Rzeczy można przywozić bezpośrednio do mnie, albo zostawiać na Wielopolu, ja je stamtąd zabiorę jeśli zostanę powiadomiona, że na mnie czekają :)

Poszukam-a może nowy wątek?
Będzie lepiej widoczny!!!

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Nie maja 03, 2009 18:10

Antypatyczna pisze:

Poszukam-a może nowy wątek?
Będzie lepiej widoczny!!!

Renatko, na forum mnóstwo grup w takiej sytuacji, jak nasza, więc nie jesteśmy wyjątkiem, niestety :(
Dostałam na pw kilka propozycji bazarkowych, a tutaj tylko tak cichutko wspomniałam, bo ludzie bywają na Wielopolu, więc łatwo zostawić tam jakiś drobiazg.
Obrazek

mjs

Post » Nie maja 03, 2009 18:12

Patka_ pisze::(:(:( umarł mi na rękach...

Biedny maluszek...[']
Obrazek

mjs

Post » Nie maja 03, 2009 18:23

Mam na zbyciu świat wiedzy wszystkie odcinki już włożone w segregatory
I obsługę komputera też poukładane w segregatorach jeśli uważasz że
można to wystawić na bazarek to zapraszam po odbiór
Obrazek
Obrazek
Nieśmiało proponuje bo zauważyłem że wystawiłaś książki
a to też można zaliczyć w chwili obecnej do książek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie maja 03, 2009 18:29

(*)
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie maja 03, 2009 19:07

markopolo00 pisze:Mam na zbyciu świat wiedzy wszystkie odcinki już włożone w segregatory
I obsługę komputera też poukładane w segregatorach jeśli uważasz że
można to wystawić na bazarek to zapraszam po odbiór
Obrazek
Obrazek
Nieśmiało proponuje bo zauważyłem że wystawiłaś książki
a to też można zaliczyć w chwili obecnej do książek

Jutro będę z Anną09 na Wielopolu - wezmę rzeczy zostawione przez milu. Przywieź segregatory, niekoniecznie na jutro. Jak już będę wiedziała, gdzie są nasze koty to któregoś dnia wstąpię i zabiorę ( nie koty, segregatory :D )
Dzięki :D
Obrazek

mjs

Post » Nie maja 03, 2009 19:34

Gromadka z mamusią

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Patka_

[poprzednia][następna]