Zdrówka - większość lepiej, tylko czarnuszki jakoś nie mogą się biegunki pozbyć, ale missieek walczy zawzięcie więc musi być dobrze!!!!
mam zdjęcia dwóch nowych połamanych kotków, ale wkleję jutro jak zrzucę z aparatu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia.grecja22 pisze:Witajcie. Dopiero trafiłam na ten watek. Koniecznie poprosze o nr. konta, wyśle parę zl. I pytanko- czy jeszcze pisac emaila do Uwagi? Dajcie znać, bo przyznam sie szczerze, że przez cały wątek nie byłam w stanie przebrnąć- serce mi pęka, a głupio tak ryczeć w pracy:) Czekam na konto.
malawaszka pisze:kasia.grecja22 pisze:Witajcie. Dopiero trafiłam na ten watek. Koniecznie poprosze o nr. konta, wyśle parę zl. I pytanko- czy jeszcze pisac emaila do Uwagi? Dajcie znać, bo przyznam sie szczerze, że przez cały wątek nie byłam w stanie przebrnąć- serce mi pęka, a głupio tak ryczeć w pracy:) Czekam na konto.
Kasiu - ale już wpłaciłcś nam 20 zł na kociakijak chcesz możesz jeszcze raz kochana - kociakom się przyda na pewno
![]()
Amanda - tak paczuszka dotarła z jedzonkiem - dziękujemy, a wielka mysza jest większa od kociaków![]()
malawaszka pisze:kasia.grecja22 pisze:Witajcie. Dopiero trafiłam na ten watek. Koniecznie poprosze o nr. konta, wyśle parę zl. I pytanko- czy jeszcze pisac emaila do Uwagi? Dajcie znać, bo przyznam sie szczerze, że przez cały wątek nie byłam w stanie przebrnąć- serce mi pęka, a głupio tak ryczeć w pracy:) Czekam na konto.
Kasiu - ale już wpłaciłcś nam 20 zł na kociakijak chcesz możesz jeszcze raz kochana - kociakom się przyda na pewno
![]()
Amanda - tak paczuszka dotarła z jedzonkiem - dziękujemy, a wielka mysza jest większa od kociaków![]()
Patii pisze:Mysza to byla od nasMam nadzieje ze wtulaja sie w nia
malawaszka pisze:hihih tak tak - pomieszałam paczuszki od Amandy i od Patiiwybaczcie sklerotyczce
doszły obie paczuszki i kociaczki bardzo dziękują
jak tylko uporządkuję komputer wstawię zdjęcia maluchów - trzeba szukać domków zanim urosną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 206 gości