Etiopia, dzięki za uruchomienie kontaktów.
Basieńko, jak na niepelnosprawnego to Kosma nieźle daje popalić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:Tweety, biedulo, kiedy Ty odpoczniesz...
Jesli chodzi o tego schroniskowego Norwego-podo, to sama nie wiem, muszę cos wymyślić.
Fajnie by było, gdyby ktoś mógł go na 2 tyg. przechować.
A teraz Krzyś wstał od komputera i powedział " No to jedzmy po Nore", wstaję zatem i jadę
kosma_shiva pisze:Tweety, biedulo, kiedy Ty odpoczniesz...
kosma_shiva pisze: a czy On ma ogon![]()
Tunisia pisze:kosma_shiva pisze: a czy On ma ogon![]()
i to jeszcze jakiale chyba stwierdził ze dosyć na dziś tego zachwycania się nad jego osobą, fuknął i usiadł sobie na ogonie
pilna jest natomiast sprawa z białą kotką, nie chce jeść, była dziś na kroplówce, nie podnosi sie i co najgorsze sika cały czas pod siebie co grozi rychłymi odleżynami, miała dziś dostać podkłady seni a ja postaram się wygrzebać jakieś takie najgrubsze
a w zyciu nie widziałam u kota takich oczu....
Tweety pisze:a ja, razem z Etiopią i pod jej nadzorem (ze względu na moją zdechłość) pojechałam na kolejny dyżur do dr Orła. Najpierw z Aleksem, potem zadzwonił TŻ, że Rufin wymiotuje więc wróciłam po Rufina zostawiając Etiopię na miejscu. Albo chłopaki odchorowywują szczepienie albo walczą z pp. Także proszę trzymać się ode mnie z daleka póki się to nie wyjaśni. I trzymajcie kciuki aby z tego wyszli. Nieszczepionego Gandiego wywiozłam do mamy, bo on jest bezobsługowy, tylko go trzeba karmić, miziac i po nim sprzątać. Gdyby się coś działo, to mama ma po mnie dzwonić. Usmarkaną Kamę zabrała Etiopia, bo jej trzeba podawać zastrzyki. W razie czego Etiopia też będzie dzwonić.
Rufin i Aleks siedzą w łazience, Aleks w klatce. Mam obserwować kupki, no i pozostałość ... W razie czego nikt nie będzie dzwonił tylko jadę z nimi na dyżur ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 93 gości