PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 23, 2008 21:00

Przychylam się do propozycji wsparcia "kiedyś - czarnego" kota Maćka.
Zeszłam do piwnicy, mój nowy regał tańczy twista, stary złożył się jak domek z kart. :lol:
Z miau wyniosłam kota Lolka, nowy rodzaj biustonosza (jeszcze rozmiar nie do końca ten co trzeba bo coś mi migruje :roll: ), biżuterię, wiedzę na różne nie-kocie tematy, a teraz kuszą mnie sosami 8O i jeszcze skandują KONFITURKI 8O 8O . Ciekawe co jeszcze mnie spotka :?:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob sie 23, 2008 21:03

Bolkowa nie martw się!
Gorzej nie może być!
I czemu Ty jeszcze tych menszczyzn nie posłałaś w diab... no ten... do piwnicy! :?:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sie 23, 2008 21:11

Trinity36 pisze:
koteczekanusi pisze:kon-fi-tur-ki kon-fi-tur-ki

Ty łakomczuchu !! :lol: :lol:

Ja??? Nie powiem, kto wykupił wszystkie słoiki.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sie 23, 2008 21:17

koteczekanusi pisze:
Trinity36 pisze:

Ja nie wiem kto wykupił poprzednie, ale widzę kto woła z całych sił głośno i wyraźnie o następne :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Sob sie 23, 2008 21:27

Trinity36 pisze:
koteczekanusi pisze:
Trinity36 pisze:

Ja nie wiem kto wykupił poprzednie, ale widzę kto woła z całych sił głośno i wyraźnie o następne :twisted: :twisted:

Bo teraz siedzi cichutko i się nie przyznaje. 8)

koteczekanusi

Post » Sob sie 23, 2008 21:42

Czyżby Krycha? 8)
:lol:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sie 23, 2008 21:54

villemo5 pisze:Czyżby Krycha? 8)
:lol:

Moje usta milczą :wink:

koteczekanusi

Post » Sob sie 23, 2008 22:00

Muszczina jedna w piwnicy była to ten domek z kart poustawiała pod ścianą, dwie drabinki i masę listw, które można sobie potasować. A ja już się nie martwię, po prostu mnie to zaczęło śmieszyć. Twista nieco opanowałam sprzętem rowerowym :lol: (chociaż raz klucz znalazł się pod ręką, jak nam coś w rowerach wysiada to nigdy nie umiemy go znaleźć), w poniedziałek skompletuję inny sprzęt skręcający i postawię moich OSŁÓW niech się wykażą siłą podczas trzymania mutr jak ja będę śrubami kręcić. :roll:

Bolkowa

Post » Sob sie 23, 2008 22:24

Bolkowa pisze:Muszczina jedna w piwnicy była to ten domek z kart poustawiała pod ścianą, dwie drabinki i masę listw, które można sobie potasować. A ja już się nie martwię, po prostu mnie to zaczęło śmieszyć. Twista nieco opanowałam sprzętem rowerowym :lol: (chociaż raz klucz znalazł się pod ręką, jak nam coś w rowerach wysiada to nigdy nie umiemy go znaleźć), w poniedziałek skompletuję inny sprzęt skręcający i postawię moich OSŁÓW niech się wykażą siłą podczas trzymania mutr jak ja będę śrubami kręcić. :roll:

8O 8O Bolkowa w totalnym szoku jestem - twist to mi z nakrętką na słoik kojarzy albo tańcem z zamierzchłych czasów, ale coby jedno lub drugie opanowywać sprzętem rowerowym 8O Ale może ja z innej bajki już jezdem 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob sie 23, 2008 22:30

Poprosiłabym o wsparcie na Kociarni, gdzie założyłam wątek Allana, mojego tymczasa - ślicznego pingwinka :wink:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80124

Aleksandra59

Post » Sob sie 23, 2008 22:34

Aleksandro dzięki za poprawienie mi humoru :ryk:
Wymieniałam regał w piwnicy i po skręceniu wykonywał taneczne ruchy skrętne :lol: Obecnie po wykorzystaniu klucza do roweru jest tylko nieco zawiany tzn chwieje się :D . A twisty= słoiki stanowią balast dolenej półki by się nie przewrócił.
A do Allanka zaraz zajrzę.

Bolkowa

Post » Sob sie 23, 2008 22:42

To jest mi miło, że po takich przejściach poprawiłam Ci samopoczucie :D
Bo nieźle się chyba nakombinowałaś z tą debilną półką 8) A teraz należałoby zaśpiewać: "Gdzie ci mężczyźni ..................... 8)

Aleksandra59

Post » Sob sie 23, 2008 23:00

Aleksandra59 pisze:To jest mi miło, że po takich przejściach poprawiłam Ci samopoczucie :D
Bo nieźle się chyba nakombinowałaś z tą debilną półką 8) A teraz należałoby zaśpiewać: "Gdzie ci mężczyźni ..................... 8)

Regał 180 i 5 pólek - nigdy więcej czegoś do składania nie wezmę.

Pół dnia to śpiewam.
Na zmianę z: obejmę, obejmę, obejmę ......................................................................................................................................................................................................... dozorcostwo na jakiejś spokojnej ulicy..

A tamto -
Dookoła jeden z drugim, jak nie nerwus to histeryk, drobny krętacz, skrzętna mrówka,niepoważne to nieszczere, jak bezwolne manekiny, oczka stale rozbiegane, geby pełne wazeliny.... bez pomysłu bez humoru, (honoru?) wyłuszczają swoje racje śmiesznym szeptem przy kolacji.....gdzie te orły..?
Im jestem starsza tym bardziej do mnie ten tekst dociera.

Bolkowa

Post » Sob sie 23, 2008 23:09

Bolkowa pisze:
Aleksandra59 pisze:To jest mi miło, że po takich przejściach poprawiłam Ci samopoczucie :D

Regał 180 i 5 pólek - nigdy więcej czegoś do składania nie wezmę.

Pół dnia to śpiewam.
Na zmianę z: obejmę, obejmę, obejmę ......................................................................................................................................................................................................... dozorcostwo na jakiejś spokojnej ulicy..

A tamto -
Dookoła jeden z drugim, jak nie nerwus to histeryk.....gdzie te orły..?
Im jestem starsza tym bardziej do mnie ten tekst dociera.

No to teraz to ja już chyba nie zasnę :ryk: :ryk: Bolkowa - dobiłaś mnie totalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Post » Sob sie 23, 2008 23:12

Szkoda, że tak szybko odpowiedziałaś bo mi się dalsze fragmenty piosenki dośpiewały ( dopisałam do wcześniejszego postu). Gdyby moje chłopy nie gadały jeszcze to w ciszy przypomniałaby mi sie prawie w całości.

Bolkowa

[poprzednia][następna]