Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:Aniu, jest taki srodek proszek-pyłek o nazwie '' FENBENAT 4 %'' JEST REWELACYJNY to wynalazła nasza niezawodna PRAKSEDA, do odrobaczania dziczkow najlepszy, jest bardzo wydajny i niedrogi. Opakowanie wystarcza na 50 kotów. Miesza sie go z dobra karma. Prakseda od kilku lat odrobacza swoje koty i ja swoim w piwnicy tez daje .Tylko trzeba go zamawiac . Jak bedziesz zainteresowana to ja wtedy podjade w wiadome dla mnie miejsce i kupiew prezencie dla twoich kotków. A moze Twoj weterynarz zamowi ,a jak nie to napisz mi na prv.
ewung pisze:fajnie że poznajesz tam kociarzy - zawsze raźniej a jak jeszcze można liczyć na ewentualną pomoc to już w ogóle super.
meggi 2 pisze:Aniu, jest taki srodek proszek-pyłek o nazwie '' FENBENAT 4 %'' JEST REWELACYJNY to wynalazła nasza niezawodna PRAKSEDA, do odrobaczania dziczkow najlepszy, jest bardzo wydajny i niedrogi. Opakowanie wystarcza na 50 kotów. Miesza sie go z dobra karma. Prakseda od kilku lat odrobacza swoje koty i ja swoim w piwnicy tez daje .Tylko trzeba go zamawiac . Jak bedziesz zainteresowana to ja wtedy podjade w wiadome dla mnie miejsce i kupiew prezencie dla twoich kotków. A moze Twoj weterynarz zamowi ,a jak nie to napisz mi na prv.
kristinbb pisze:Jak to dobrze,że te grodziskie koty mają Ciebie.
Ale widzę ,że poznajesz następne panie , ktore dokarmiają koty,
bardzo fajnie.
Dzielnie radzisz z tym odrabaczaniem,
moje też gryzą i walczą jak o życie.
meggi 2 pisze:Aniu, tego kotka z cmentarza to dobrze gdzies przechowac na czas leczenia bo on biedaczek nie ma gdzie spac to w zimnie nie dojdzie do siebie. Moze w jakies piwnicy lub komorce go przechowac,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 108 gości