ko_da1 pisze:Femuś może wpadniesz ??? serdecznie zapraszam Tyś jak nasza rodzina![]()
![]()
![]()
Ko_da,kiedyś na pewno się wproszę, możesz być pewna
Dzięki za serce i zaproszenie
Moderator: Estraven
ko_da1 pisze:Femuś może wpadniesz ??? serdecznie zapraszam Tyś jak nasza rodzina![]()
![]()
![]()
33aneta pisze:Witajcie!!!
U nas już chyba lepiej.
Misiek nie dał zmierzyć sobie temperatury i dostał tylko zastrzyk. Mamy tabletki na cztery dni i jak nic nie będzie się działo to nie musimy nawet przychodzić. Tylko jak mam mu podać te tabletki?
A tak przy okazji, dużo zdrówka i radości dla córki Iwony![]()
![]()
![]()
![]()

iwona_35 pisze:Jestem tylko na minutkę, musze posprzatać po urodzniach, Livy dziekuje ze życzenia..
Towarzystwo nakarmione, ogólnie nie jest źle, ale nie chciałam o tym pisać, tylko że:
ŚRODEK pojechał do nowego domku, rozmawiałam nimi wczoraj , chcieli koteczka, wmiare spokojnego, wiadomo jak rozpoznac który z nich w domu bedzie spokojny![]()
ALe gdy weszłam na kociarnie, wtulił sie we mnie Środek, tak długo nie chciał zejść rąk że jedynym kandydatem w dniu dzisiejszym był wlasnie ON.
Później wpakował się na ręce przyszłej opiekunce zaczął ugniatać, mruczeć,,,i co tu duzo mówić,,,wypracował wyjście e schronu
Później wkleje zdjęcia

33aneta pisze:Witajcie!!!
U nas już chyba lepiej.
Misiek nie dał zmierzyć sobie temperatury i dostał tylko zastrzyk. Mamy tabletki na cztery dni i jak nic nie będzie się działo to nie musimy nawet przychodzić. Tylko jak mam mu podać te tabletki?
A tak przy okazji, dużo zdrówka i radości dla córki Iwony![]()
![]()
![]()
![]()
-duzo szczescia w nowym domku 
super, bardzo się cieszę jak czytam że kolejne kotki znajdują domek, oby tak dalej:))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości