Witajcie,
chciałam się Was, specjalistek poradzić. Od dawna myślę, by stworzyć dla jakiegoś kociątka domek, ale nie mogę się do końca zdecydować. MIeszkam od jakiegoś czasu w Warszawie i powiedziałam sobie, że jak zobaczę jakiegoś biedaczka na ulicy, zabiorę go ze sobą. Jednak pech chce, że nie mogę na żadnego kocurka trafić. Zobaczyłam stronkę na allegro i pomyślałam, że może się przydam Pani Teresie, tzn. którejś kotce

. Myślę, że mogłabym zabrać do siebie Łaciatkę (jeśli nie znalazła nadał dobrego domku). Tylko kotek musi być spokojny i lubiący trochę samotności, ponieważ ja pracuję i studiuję jeszcze, a domek mogłabym zapewnić w bloku. I nie może przywiązywać się do miejsca tylko do mnie czyli przyszlej właścicielki.Musi lubić podróżę. Tzn. nie musi, ale chciałabym, żeby je dobrze znosił. Nie chciałabym kotki wypuszczać na podwróko, chyba że na smyczce nie bałaby się chodzić. Moja siosta ma dwa kocurki w domu i tylko w domu. Są pięknę i kiedy widzę jak pięknie miziają się do opiekunki, to też chcę coś dobrego zrobić:). Napiszcie proszę i doradźcie czy Łaciatce odpowiadałby taki domek, cichy, raczej niewychodny i bez . innych kotków. Tylko proszę o rozważne rady,liczę na takie, bo nie chcę kotka skrzywdzić:). Pozdrawiam ciepło.