Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 27, 2007 14:47

o jesooo, Kajtuś jak łabądek... nieprawdopodobne, jakbyście go zaczarowali...
trudno uwierzyć, że ten leniwy panterek to ten sam zastraszony brzydulek
Pisiokot :1luvu:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw cze 28, 2007 9:42

CoToMa pisze:
pisiokot pisze:Obrazek

Fajnie wyglądają :D

U mnie jest duża różnica gabarytowa pomiędzy małym Myszakiem a dużym Kajtkiem i Gryzzlim

Mamy chyba tutaj zywe przyklady niedoboru i przerostu hormonu wzrostu :lol: .Loba Kociambry..a looba !Wszystkie Ogonki przesliczne ale Dropsik przbije o leb syskie....te hipnotyzujace oczeta :1luvu:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pt cze 29, 2007 18:03

Przepiękne śliczności :1luvu:
Kajtek nie do poznania, taki kruczoczarny i lśniący, a Olinek to już na stałe?
kto jeszcze doszedł?, przepraszam i pomocy bo 15 stronicowego wątku nie dam rady nadgonić :oops:

Aniu, buziaki za pw :D
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Sob cze 30, 2007 18:13

A ja dzis byłam z wizytą ziołoleczniczą, 8) , mam nadzieję, że kotki nie mają niestrawmności i stwierdzam, ze Pisiokot ma koty następujące:
Duży spokojny szary 70% biały 30% Dyzio
Mały cienki szaro biały procenotow onie pamietam Olinek
Rudobiały śliczniak duzy i kochający
Szarą Buraskę z tych najpiekniejszych (imion nie pamiętam)
:oops:
oraz Czarnuszek sliczny naokienny
no i
Panie, Panowie,
Drops Nie Do Poznania, czyli były schroniskowicz nr 275,
(nad którym porozwodzę się chwilkę duzej, mam nadzieję, ze pozostałe koty mi wybaczą)
który jest cięzki, ma piekne futerko i spał mi na kolanach;)
wszystkie koty się bardzo kochaja i są bardzo grzeczne, naprawdę wspaniała gromada.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob cze 30, 2007 18:18

Aniu a Kajtuś w Łabądkach jest już? :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie lip 08, 2007 9:14

jesoooo, taka tu cisza, że aż się obawiam... o życie Pisiokota :ryk: może foooterka się zemściły :D
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 14, 2007 7:22

Femka pisze:jesoooo, taka tu cisza, że aż się obawiam... o życie Pisiokota :ryk: może foooterka się zemściły :D

No właśnie, Pisiokot przepadła jak kamień w wodę!
Może jakieś poszukiwania czas zacząć???
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lip 14, 2007 7:31

CoToMa pisze:
Femka pisze:jesoooo, taka tu cisza, że aż się obawiam... o życie Pisiokota :ryk: może foooterka się zemściły :D

No właśnie, Pisiokot przepadła jak kamień w wodę!
Może jakieś poszukiwania czas zacząć???

E tam, nie ma co szukać - pewnie leży razem z kociastymi w koszyczku na posłanku i odpoczywa :D

mokkunia

Post » Sob lip 14, 2007 7:55

ANIA :!: :!: :!: :!: :!: ODEZWIJ SIĘ, BO NA RATUNEK GOTOWA JESTEM LECIEĆ :D
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 14, 2007 10:46

Kochane cioteczki witamy i słodkie buziaki przesyłamy :D
ty razem piszę ja - Dropsik :D

Trochę byliśmy zajęci, bo mieliśmy mały remont i trzeba było pomóc Dużemu, same rozumiecie, bez nas to on by sobie nijak nie poradził.

No, a poza tym to głównie jemy :D Duża nam kupiła piękne miseczki, bardzo ładne, Olinek i Kicia mają białe, tu na zdjęciu ich nie ma, ale też ładne
Duża chciała, żeby mięsko na miseczkach dłużej popozowało, ale się nie dało, zjedliśmy błyskawicznie i już. Nie ma na co czekać, bo jak się kot rozgląda na boki, to mu zaraz kolega jego porcję wrąbie

Obrazek Obrazek Obrazek

A poza tym to śpiiiiimy :D

Dwójkami:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Trójkami:

Obrazek Obrazek

Czwórkami:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a i szóstką czasami też :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Acha, no i muszę się poskarżyć - w poniedziałek Duża pobiegła do weta z Kajtkiem i Olinkiem. Z Kajtkiem, bo miał gorączkę, był senny, smętny i nie w formie, a z Olinkiem, bo pokichiwał i oczka miał trochę załzawione. Duża przyniosła z apteki wielką butlę antybiotyku, popatrzyła na nią i na mnie i mówi: "Ty Dropsiu też dostaniesz, bo kichnąłeś ostatnio 3 razy." No wyobrażacie sobie ?! To kot nawet sobie kichnąć nie może bo od razu w niego jakieś świństwa ładują ? Ale jak mus to mus - głupi nie jestem i nie uciekam, jak mi Duzi to do paszczy wpychają, chwila moment i po krzyku, za to Kajtek i Olinek, robią jakieś sceny, szczękościski uprawiają i różne wygibasy, a i tak swoje muszą połknąć. Co prawda nie poddajemy się tak bez walki :D Jak Duża umyje strzykawkę, rozłoży na pół to my ją cichaczem z suszarki my, myk pod lodówkę, ha! niech szuka. Przedwczoraj wyciągnęła ostatnią, i niebacznie znów ją zostawiła, to Olinek ją cap! i za zasłonkę i tak ją pogryzłłłł, wroga swojego obmierzłego, że się już nie nadaje do użytku. :D Wszystkie kły w nią wgryzł, wrrr, a niech ma za swoje!
No, a Rudzio ma zapalenie spojówek i dostaje maść. Ale humory nam dopisują, rozrabiamy, że hej. No, muszę powiedzieć, że najbardziej ja z Olinkiem, mamy ksywę sparing-parnerzy, z nim się świetnie bije, mały, chudy, ale zwinny i waleczny, dobry zawodnik :D Duża mówi, że wszystko byłoby dobrze, "rozrabiajcie chłopaki, bawcie się, ale czy WY MUSICIE TAK TUPAĆ W NOCY ? :evil: ", mówi, że przyjdą sąsiedzi w końcu i będzie siwy dym! Ale od siwego dymu to my jesteśmy najlepsi specjaliści i się żadnych sąsiadów nie boimy :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lip 14, 2007 10:54

o jesooo,Pisiokot, ale masz cudowną gromadkę :love: jak śpią sobie ślicznie razem. a u mnie tylko wojny i wojny :evil:

ta fotka na oknie to po prostu fenomen :love:

cudne, cudne
ale lepiej już ich nie pokazuj, bo Ci zazdroszczę i jeszcze zauroczę :D
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 14, 2007 11:13

Aniu robisz mi fotkową parkową, grupową konkurencję :D
Cudo, cudo, cudo :D
Uwielbiam takie chwile, takie fotki, taką sielankę :D

mokkunia

Post » Sob lip 14, 2007 21:50

Aniu!ja normalnie nie wierze :twisted: jak tak Kotuchy moga sie kochac.Sielanka normalnie,a ja musze preparowac zdjecia,zeby fajnie wygladaly :twisted: na kochajace sie i w ogole...jedyny wyjatek to Macko,ktory do kazdego sie przykleja :lol:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Sob lip 14, 2007 21:58

U mnie Myszkin jest najbardziej pokojowo nastawiony do innych kotów, pozostałe natomiast nie lubią się mniej lub bardziej.
Jak ja Ci zazdroszczę takich kocich parek, trójek, czwórek i szósteczek...
Kotuchy masz przeurocze :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lip 14, 2007 22:30

ja nawet sie Dropsiku spotkałem wtedy z twoimi kolegami w lecznicy, byli grzeczni, żadnych szczekosciskow nie stwierdzono, za to ja bylem zly jak nigdy, i dostalem potem kolnierz. Duza wzdycha caly czas do waszej kanapy, podobno macie superacka.Kuba
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

[poprzednia][następna]