S.Katowice.II-zapraszam do nowego wątku-100stron

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2007 10:00

mamy 13, wydaje mi się,ze u weta są 3 szt :)
musze naprodukować obrózek :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt maja 18, 2007 11:49

a widziałyście to?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60313

ja nic nie wiedzialam :D, cos mi sie wydaje ze tych obróżek bedzie trzeba więcej
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt maja 18, 2007 13:34

mała Emi tak nazwałam sobie czarną srającą kuleczke spała u mamy we włosach :lol: śmiała sie ze rano jak wstała miała afro na głowie :ryk: ale poza afro nie było smierdzących niespodzianek , oczko ciut lepsze ale chyba jutro do weta pojdziemy jednak po schronie zobaczymy , pozatym apetycik ma i wigorek też będzie dobrze :lol: Bajeczka chudzina sie zrobiła ale śniadania zjadła dwa , jak wrociłam z pracy w kuwecie byłą spora ilosc twardych małych bobeczków więc mysle ze wkoncu coś wykupciała , ogolnie wygląda lepiej porobie foty i wkleje :lol: odebrałam dzis też jedzonko dla Adusi bo sie konczy
( wiem ze ktos nam sponsoruje jedną paczuszke ale nie mogłąm czekac teraz bo jedzenie sie konczy już :roll: tamta paczuszka bedzie następna za co serdecznie dziękuje :1luvu: )
i dokupiłam parafinki , jeszcze dzis podam Bajeczce zeby łatwiej jej sie było wyprozniać :lol:
Ostatnio edytowano Pt maja 18, 2007 13:40 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pt maja 18, 2007 13:40

:dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2:

ucałuj małą kuleczkę :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt maja 18, 2007 13:43

dziś jade zawiesc jedzonko dla Adusi więc wycałuje wszystkie 4 moje tymczasiki ktore przebywają u mojej kochanej mamusi :lol: :lol: :lol:
moje dwa tymczasiki i 2 własne kocurki całuje na bierząco :1luvu: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: ogolnie mam 8 futer pod opieką teraz :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Pt maja 18, 2007 13:59 przez ko_da1, łącznie edytowano 3 razy
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt maja 18, 2007 13:46

ko_da1 pisze:dziś jade zawiesc jedzonko dla Adusi więc wycałuje wszystkie 4 moje tymczasiki ktore przebywają u mojej kochanej mamusi :lol: :lol: :lol:
moje dwa tymczasiki i 2 własne kocurki całuje na bierząco :1luvu: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: ogolnie mam 8 futer pod opieką teraz :lol: :lol:

ko_da, skoro masz tyle futer, to chyba 4 więcej nie zrobią Ci różnicy??? :ryk: :ryk: Podeślę Ci moje potfooory :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 18, 2007 13:49

ko_da1 pisze:dziś jade zawiesc jedzonko dla Adusi więc wycałuje wszystkie 4 moje tymczasiki ktore przebywają u mojej kochanej mamusi :lol: :lol: :lol:

a ja dodam że jutro jedziemy do schroniska i wolimy aby Ko_da nie jechała bo znów weźmie z 6 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
i będziemy musieli szukac domku zastępczego dla jej TŻ
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt maja 18, 2007 13:49

Femka pisze:ko_da, skoro masz tyle futer, to chyba 4 więcej nie zrobią Ci różnicy??? :ryk: :ryk: Podeślę Ci moje potfooory :ryk: :ryk:

ciekawe czy byś mi je oddała jakoś wątpie :twisted:

iwona_35 pisze:

a ja dodam że jutro jedziemy do schroniska i wolimy aby Ko_da nie jechała bo znów weźmie z 6 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
i będziemy musieli szukac domku zastępczego dla jej TŻ

8O , sie was pytać nie bede :twisted: TŻ jeszcze sie nie skarzy chociaż nie ukrywam ze czasem zachwycony nie jest tym bardziej ze przy tej ilosci futerek wydatków doszło sporawo ....
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt maja 18, 2007 14:00

Femka pisze:
ko_da1 pisze:jak ja kocham te koty .................ja chyba sie powinnam leczyć co ??? :oops: :lol: :lol:

jak już znajdziesz dobrego lekarza, to poproszę namiar, bo cierpię na to samo schorzenie :twisted:

PS. lekarz powiedział ze może mnie leczyć przykładowo na nogi (bo napewno mnie bolą od tego latania z kotami ) bo na glowe to już raczej za poźno :ryk:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt maja 18, 2007 14:07

ko_da1 pisze:
Femka pisze:
ko_da1 pisze:jak ja kocham te koty .................ja chyba sie powinnam leczyć co ??? :oops: :lol: :lol:

jak już znajdziesz dobrego lekarza, to poproszę namiar, bo cierpię na to samo schorzenie :twisted:

PS. lekarz powiedział ze może mnie leczyć przykładowo na nogi (bo napewno mnie bolą od tego latania z kotami ) bo na glowe to już raczej za poźno :ryk:

takiego lekarza to ja mam też w Łodzi. Myślałam, że znajdziesz gościa, co mnie z kotów wyleczy :D
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 19, 2007 0:53

ciekawe jakie nowe wieści przywieziecie dzisiaj ze schronu :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob maja 19, 2007 5:58

właśnie dopijam kawe i zaraz pędze na autobus ......wczoraj byłam u mamy wymiziałam maluchy i Ade :D akurat Iwona była zastrzyk robić więc sobie pogadałyśmy :D niestety jest i gorsza wiadomosc maluchy mają kk :( już dwa mają objawy a trzeci pewnie zacznie miec lada moment , wszystkie trzy spią z mama w łóżku i chodzą za nią krok w krok sa kochane :lol: dzis wizyta u weta na 100% :( no to pędze ....do potem :wink:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 19, 2007 6:34

no to jedziemy :)
miziac bohaterów tego watku :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob maja 19, 2007 7:20

Kciuki za zwierzyniec :ok: :ok: :ok: i nie ociągać się tam, Ciotki, w głaskach :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 19, 2007 13:53

domek nie przyjechał po Jędrusia :( trzeba szukać dalej
dziś wimizialiśmy Rudego to nieziemski pieścioch został dzis zaszczepiony, koty wyglądają dobrze w klatkach po sterylkch kotki co widziałysmy oczekujące w zeszłym tygodniu, doszła cudna kicia szyrklerkowa i kocurek z kotką w szeleczkach czerwonych po zmarłym włascicielu ...oba buraski piesciochy przerazone :( ...... zdjęc porobiłysmy bardzo dużo potem Iwona napewno wkleji , moje kociaki dostały antybiotyk i kropelki do oczu a mnie doszedł jeszcze jeden tymczasik 3,5 tygodniowy ktorego juz odpchliłam i kupiłam mu mixor , potem porobie fotki i wam pokaze dziewczyne bo to koteczka i ma juz domek ktory jej sie nie moze doczekać , więc mam już 7 tymczasów ....nie wiem jak wydole :roll:
Ostatnio edytowano Sob maja 19, 2007 14:47 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]