musze naprodukować obrózek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:dziś jade zawiesc jedzonko dla Adusi więc wycałuje wszystkie 4 moje tymczasiki ktore przebywają u mojej kochanej mamusi![]()
![]()
![]()
moje dwa tymczasiki i 2 własne kocurki całuje na bierząco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ogolnie mam 8 futer pod opieką teraz
![]()
ko_da1 pisze:dziś jade zawiesc jedzonko dla Adusi więc wycałuje wszystkie 4 moje tymczasiki ktore przebywają u mojej kochanej mamusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:ko_da, skoro masz tyle futer, to chyba 4 więcej nie zrobią Ci różnicy???![]()
Podeślę Ci moje potfooory
![]()
iwona_35 pisze:ko_da1 pisze:dziś jade zawiesc jedzonko dla Adusi więc wycałuje wszystkie 4 moje tymczasiki ktore przebywają u mojej kochanej mamusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja dodam że jutro jedziemy do schroniska i wolimy aby Ko_da nie jechała bo znów weźmie z 6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i będziemy musieli szukac domku zastępczego dla jej TŻ
Femka pisze:ko_da1 pisze:jak ja kocham te koty .................ja chyba sie powinnam leczyć co ???![]()
![]()
jak już znajdziesz dobrego lekarza, to poproszę namiar, bo cierpię na to samo schorzenie
ko_da1 pisze:Femka pisze:ko_da1 pisze:jak ja kocham te koty .................ja chyba sie powinnam leczyć co ???![]()
![]()
jak już znajdziesz dobrego lekarza, to poproszę namiar, bo cierpię na to samo schorzenie
PS. lekarz powiedział ze może mnie leczyć przykładowo na nogi (bo napewno mnie bolą od tego latania z kotami ) bo na glowe to już raczej za poźno![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 89 gości