asiamm to super
wyderka ,sunia zabrana ze schronu miała byc na tymczasie u p.Teresy ,ale jest juz na stałe

odwdzieczyła się jej ....zjadając cały miot szczurków ledwo urodzonych

mimo zabezpieczenia ....płacz byl koszmarny p.Tereska kocha szczurki ,zawsze trafiaja do niej jakies bidy i polne..bez lapek itp. Wyderka zezarła maluchy ,troszke naruszyla mame ,szczątki malentasów walały sie po pokoju....opowiadajac mi to jeszcze strasznie przeżywała...bałam się ze los suni został przesadzony ..ale to mądra kobieta przetłumaczyla sobie ze jamniory to psy polujące ,to jest ich instynkt .
Jestem pełna podziwu .
Kocinki słodkie niesamowicie

Calineczka kocha surowe mięsko a Larysa niestety nie ,Calineczka lubi suche moczone a Larysa niestety suche -suche

kiedy jedno spi drugie sie bawi ,potem zmiana,są podobne do siebie tylko z tego że niesamowicie kochają ludzi ,ich dotyk ,potrafia zatracic się w mruczeniu.
Larysa zostala adoptowana przez moją koteczke perską Niunie ,wygląda to niesamowicie,malutka wtulona w sierściucha ,do brzusia ,pewnia i cyca szuka ale mleczka nie ma.
Calineczka jest jak ta Iskierka wszędziej jej pełno ,mniejsza i drobniejsza ,ale za to sprytniejsza.