Rekrutacja - niemowlak i kot- foty str 25 - brutalna kotówa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2007 22:54

Łomatkoicórko...Ty to musisz mieć psychikę astronauty....
A Kotowie to chyba cyborgi jakieś....
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro sie 08, 2007 23:00

pixie65 pisze:Łomatkoicórko...Ty to musisz mieć psychikę astronauty....
A Kotowie to chyba cyborgi jakieś....

Taaak, strasznie wyczerpuje psychikę obserwowanie takich dawek przemocy we własnym domu. Jak nic rodzina patologiczna. A nie cyborgi żadne. Normalna patologia i przestępczość zorganizowana. :lol:

histe

Od: Czw wrz 21, 2006 0:10

Post » Czw sie 09, 2007 7:26

:lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 09, 2007 8:46

o matko i córko :strach:

histe, Gadżet jest niczego sobie 8) duży kocio :ok: Chyba go wpiszę na moją prywatną listę kocich Rulonów. Jeśli pozwolisz oczywiście :wink:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw sie 09, 2007 9:17

no kto by pomyślał, że inwalida, a taki zadziorny :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sie 09, 2007 17:22

ewa74 pisze:o matko i córko :strach:

histe, Gadżet jest niczego sobie 8) duży kocio :ok: Chyba go wpiszę na moją prywatną listę kocich Rulonów. Jeśli pozwolisz oczywiście :wink:

Zasadniczo wpisuj ;) Chociaż nie bardzo wiem, co to są kocie Rulony - mam tylko nadzieję, że nie imputujesz, że Gadżet jest GRUBY :twisted: ??

Femka pisze:no kto by pomyślał, że inwalida, a taki zadziorny :D

Zadziora straszna z niego czasem. Widać momentami, że ma pamięć brakującej łapki, kiedy się nią zamierza na Gada. No ale radzi sobie chłopak, jak może ;)

A trochę poważniej, to umieszczając te filmiki w sieci, oprócz oczywistej chęci pochwalenia się ślicznotami, chciałam też pokazać, że kocina bezłapkowy to wcale nie żaden kłopot i że świetnie może funkcjonować razem z hiperkatywnym (serio serio ;) ) czterołapcem i jakby ktoś się wahał, czy czy brać takiego z lekka wybrakowanego kota, to może te filmy rozwieją obawy ;)

No ale najbardziej to się chciałam pochwalić. ;)

histe

Post » Czw sie 09, 2007 17:26

histe pisze:A trochę poważniej, to umieszczając te filmiki w sieci, oprócz oczywistej chęci pochwalenia się ślicznotami, chciałam też pokazać, że kocina bezłapkowy to wcale nie żaden kłopot i że świetnie może funkcjonować razem z hiperkatywnym (serio serio ;) ) czterołapcem i jakby ktoś się wahał, czy czy brać takiego z lekka wybrakowanego kota, to może te filmy rozwieją obawy ;)

No ale najbardziej to się chciałam pochwalić. ;)

I masz rację :D I w pierwszym i w drugim przypadku.
Prosimy o jeszcze: Sceny z Życia Rulona...eeeeeeeeeee Gadżeta Kota i Trójłapnego Bandyty 8) :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt sie 10, 2007 9:29

ja też domagam się scen 8)

a co do kocich inwalidów: mój Koralik po zmiażdżonej miednicy tylną łapkę ma niesprawną, ale trzem dziewczynom spokojnie daje radę :D Nawet smarkata Zośka nie może przed nim zwiać :D
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 10, 2007 9:35

Igrzysk sie, kurka wodna, zachciewa :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt sie 10, 2007 9:42

Dorota pisze:Igrzysk sie, kurka wodna, zachciewa :wink:

:smiech3:
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 10, 2007 17:05

Femka pisze:

Wy tu hihi haha a tymczasem o mały włos, a Rudy zostałby jedynakiem dzisiaj. Dramat, mili państwo, dramat.

O morderczej godzinie, otóż, piątej dwadzieścia, Gadżet poszedł do kuchni, otworzył sobie szafkę i wywlókł torebki foliowe w celu szeleszczenia. Znacie bardziej upierdliwy dźwięk? Bo ja nie. Nie budzą mnie burze z piorunami ani wiertarka udarowa u sąsiada, ale ostentacyjne szeleszczenie stawia mnie na nogi momentalnie, o czym Gadżet świetnie wie. Tak też i tym razem postawiło. Zebrałam reklamówki, zamknęłam szafkę i poszłam do łazienki, gdzie okazało się, że Gadżet postawił był wzorcowego, modelowego niemal klocka, obok kurna kuwety. A jak to się stało, że niemal osierocił Rudego? Ano, żebym mniej zaspana była, tobym z pewnością ukatrupiła gada, zabiła na śmierć i o! ;)

histe

Post » Pt sie 10, 2007 17:44

Gradacja uczuc:

:strach:
?
:lol:
Ufff...

Dorota

Post » Pt sie 10, 2007 18:16

histe pisze:
Femka pisze:

Wy tu hihi haha a tymczasem o mały włos, a Rudy zostałby jedynakiem dzisiaj. Dramat, mili państwo, dramat.

O morderczej godzinie, otóż, piątej dwadzieścia, Gadżet poszedł do kuchni, otworzył sobie szafkę i wywlókł torebki foliowe w celu szeleszczenia. Znacie bardziej upierdliwy dźwięk? Bo ja nie. Nie budzą mnie burze z piorunami ani wiertarka udarowa u sąsiada, ale ostentacyjne szeleszczenie stawia mnie na nogi momentalnie, o czym Gadżet świetnie wie. Tak też i tym razem postawiło. Zebrałam reklamówki, zamknęłam szafkę i poszłam do łazienki, gdzie okazało się, że Gadżet postawił był wzorcowego, modelowego niemal klocka, obok kurna kuwety. A jak to się stało, że niemal osierocił Rudego? Ano, żebym mniej zaspana była, tobym z pewnością ukatrupiła gada, zabiła na śmierć i o! ;)

wnioskuję o systematyczne dostarczanie Histe silnych środków nasennych :evil:
w przeciwnym razie w Zakładzie Kociej Pracy Chronionej dojdzie do tragedii :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 10, 2007 20:05

Femka pisze:wnioskuję o systematyczne dostarczanie Histe silnych środków nasennych :evil:
w przeciwnym razie w Zakładzie Kociej Pracy Chronionej dojdzie do tragedii :twisted:

Wnioskuję o systematyczne dostarczanie silnych środków nasennych Gadżetu Kotu raczej ;p

histe

Post » Pt sie 10, 2007 20:08

histe pisze:
Femka pisze:wnioskuję o systematyczne dostarczanie Histe silnych środków nasennych :evil:

Wnioskuję o systematyczne dostarczanie silnych środków nasennych Gadżetu Kotu raczej ;p

o ile dobrze zrozumiałam, to nie Gadżet Kot przejawia skłonności mordercze :twisted:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]