Spełnione Marzenia*** Reaktywacja ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2012 17:06 Re: Spełnione Marzenia*** Reaktywacja ;)

Fajny ten Twój zwierzyniec :wink: Zdjęcia i filmiki super.
Leopold jest w sile wieku, miłe, że zmienia mu się charakter na bardziej przytulasty. Moje koty są jeszcze starsze i (odpukać) na razie OK. Sonia w lipcu skończyła 15 lat a Kuba ma obecnie 13 i pół. Mam jeszcze kotkę prawie 9-letnią, dwa koty po 8 lat i dwa małolaty (półtora roku i 4 miesiące).
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Śro wrz 26, 2012 17:51 Re: Spełnione Marzenia*** Reaktywacja ;)

Kicorku noo troszku się zmieniłam jak widać :D
Amica muszę nadrobić zaległości z Twojego stadka ;)

Pogrzebię troszkę w komputerze, może jakieś ładne foty Fiony i Poldka się znajdą, a jak nie to specjalnie porobię nowe. Teraz słońce takie piękne jesienne i kociaste wylegują się z upodobaniem na balkonie (oczywiście w bezpiecznej od siebie odległości :lol: )

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Czw wrz 27, 2012 7:45 Re: Spełnione Marzenia*** Reaktywacja ;)

Majszczur pisze::
Kiedyś bawiliśmy się z Grandą i dzieciakami w psią szkółkę i dzieciaki warowały w piachu na komendę, przechodzi wyfiołkowana paniusia ze sztywną, smutną i równie wyfiołkowaną córeczką i sączy do mnie jadem : "ależ droga pani, przecież to tym biednym dzieciom uwłacza" :lol: :lol: :lol: rzuciłam do ferajny krótkie "równaj" i oddaliliśmy się zaśmiewając po pachy :lol:
Ja z moim psem często przeciągam się szarpakiem trzymając go w zębach i też mi to jakoś nie "uwłacza" :P

Majszczur, bo Ty jesteś babka z jajami. :ok:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Czw wrz 27, 2012 10:48 Re: Spełnione Marzenia*** Reaktywacja ;)

Ale fiołki też lubię... w granicach przyzwoitości :mrgreen:

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

[poprzednia]