Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Magdalenka- pisze:
Co do właścicielki to nie miałam z nią żadnego kontaktu od momentu, gdy byłam u niej po podpisanie oświadczenia.
-Magdalenka- pisze:No właśnie teraz też wydaje mi się dziwne, że jakoś lekarze zlekceważyli te środki przeciwbólowe. Dzisiaj to naprawię.
Co do właścicielki to nie miałam z nią żadnego kontaktu od momentu, gdy byłam u niej po podpisanie oświadczenia.
-Magdalenka- pisze:No właśnie teraz też wydaje mi się dziwne, że jakoś lekarze zlekceważyli te środki przeciwbólowe. Dzisiaj to naprawię.
Liv pisze:1900 to jak dla mnie cena zaporowa!!! straaasznie drogo!
Magdalenka - a ja tak z innej beczki - była opiekunka Avisa interesuje się Kociakiem? Rozmawiałas z nią? chciała wiedziec, czy Kotek przeżył?
-Magdalenka- pisze:Ivette: z czym teraz mam sie skonsultowac? przez ostatnie dni chodzilam przeciez do innych lekarzy i nic nie zauwazyli niepokojacego.
-Magdalenka- pisze:W jakich niepewnych? Informacje o jego niekompetencji to historia tego jednego przypadku. Faktycznie poruszajaca, ale tak naprawde nie znam dokladnei tej sprawy - jak zapewne wiekszosc z Was.
Natomiast polecil mi go weterynarz - badz co badz specjalista.
Wszystkie jego dotychczasowe dzialania nie daja mi zadnych podstaw do watpienia w jego kompetencje.
Przeciez ten kot nie mial kataru tylko powazne obrazenia i jego stan jest bardzo ciezki, a co za tym idzie duze jest tez ryzyko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 400 gości