Czas na podsumowanie i podziękowania
Sprzedałam 32 cegiełki. Jedna osoba, która wylicytowała 1 cegiełkę zapłaciła jak za 10 !!! Jest to Grazia z Allegro.
W sumie poprzez sprzedaż cegiełek na Allegro wpłynęlo:
410 zł
Z aukcji bazarkowej Dakoty wpłynęło mi
168 zł ( po 40 zł Piegusek i Frankie, 18 zł MBW, 20 zł Amidalka, a Majka 13 dala aż 50 zł )
Poza licytacjami pieniązki wpłaciły Akozka 75 zł, Aguteks 50 zł, Zabarybcia 100 zł i Marinella 15 zł ==>
240 zł
W sumie 818 zł
Z tego została już zakupiona karma w animalii za 175 zł
oraz wpłaciłam Joli na konto 50 zł , czyli
wydałam 225 zł
Jest jeszcze 593 zł
Myślę, że jakąs sumę warto by odłożyć na ewentualne leczenie, czy jakąs kastrację - gdyby nagle byla potrzebna, bo potem z reguły nie ma czasu i często nie udaje się zebrac większej sumy. Jola woli kupować kotom surowe mięso (oczywiście są to resztki, podroby, porcje rosołowe), podgotować to i mieszać z kaszą czy makaronem. Ewentualnie domieszać do tego jakąs puszke. Koty wolą to niż samo suche (tak są po prostu przyzwyczajone). Więc na razie nie będę zamawiać kolejnej paczki z suchym jedzeniem. Chyba, że Jola jednak dojdzie do wniosku, ze zapas suchego się przyda na wszelki wypadek.
Gdyby ktoś - szczególnie z osób , które przekazały pieniądze - miał jakiś inny pomysł na zagospodarowanie tej kwoty, cos mu przyjdzie do głowy, zauważy jakąś promocję w e-sklepie to proszę pisać. Wszelkie uwagi sa wskazane i oczekiwane!!!!!!
Dziękuję bardzo serdecznie osobom, które zalicytowały cegiełki na allegro :
* megi26
* pluszowa
* barkap
* dakkota
* _eMka_
* caroline_p
* Patrysias
* proper_exe
* grazia110
* malgo_l
* magicmada
* maincoon-m14
(Wsród tych osób są nasze forumowe Fraszka, Piegusek, Dakota, Magicmada)
Dziękuję Dakocie za zorganizowanie licytacji na Bazarku i Pieguskowi, Frankie, MBW, Amidalce oraz Majce13 za zainteresowanie książkami.
Dziękuję Akozce, Aguteks, Zabierybci i Marinelli za wpłate pieniędzy na moje konto.
Dziękuje Julce z O'Kocim*Pl oraz Magdalenie za paczki dla kotów!!!!
Dziękuje Szymkowej!!!!!!!!!!! za wpłaty na konto Joli - to ona właściwie zasponsorowała leczenie i badanie Śpioszka. Szymkowa - Jolu aż wstyd się przyznać ale się nie orientuje ile dokładnie przelałas. Pamiętam o ostatnim przelewie 200 zł. Jestes 
Dziekuje Agusi za dobre słowo i podnoszenie wątku kiedy ja nie mgę! Dziękuje Marcinowi 64 , że zaopiekował się Gagatkiem i pomógł Joli - zawiozł Śpiocha na badania początkiem marca.
Dziękuję też Anji i Gagatkowi za wpłaty po 40 zł na kastracje Gagatki w lutym (te pieniądze już jakiś czas przelałam - tzn przelałam 100 zł w sumie - na konto Joli)
To są podane wyliczenia i podziekowania osobom, kótre wpłacały pieniązki dla kotów zdrojowych na moje konto lub które się jakoś bardziej ze mna kontaktowały. Podawałam też namiary paru osobom na konto Joli, ale nie wiem czy te wpłaty były w końcu realizowane.
Jeżeli kogoś pominełam a ktoś pomógl to nie zrobiłam tego specjalnie, czy w złej wierze, a z niewiedzy (może roztargnienia, choć dosyć uważnie piszę tego posta). Jeżeli kogoś pominęłam to proszę bez skrępowania pisać - ja będe edytować!