Kreciki i Mrowka - puenta str. 21

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 16, 2005 9:00

niby centus a mrełki na prawo i lewo rozdajesz :P

NataliaS

Od: Śro gru 08, 2004 12:34

Post » Sob kwi 16, 2005 10:32

Ale tylko w doskonale rece :):):):)
Natalia, "trzy" to gorsza liczba niz "cztery" wiesz?! Taka jakas nieparzysta i w ogole... Poza tym kto to widzial nie miec czarnego kota :D
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Sob kwi 16, 2005 15:20

Liwia pisze:Majorka a o to ze Ci na wycieraczke cos podrzuce to sie nie martw, ja centus krakowski jestem to Ci jeszcze te slomianke podprowadze :):):)

E tam, nie martwię się. Znam tylko przypadki, że taki podrzucony na wycieraczkę kociak został. Przez zasiedzenie :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob kwi 16, 2005 19:56

Mysle sobie... To juz sukces - baba a mysli.
Mysle sobie o czyms tak okropnym... Patrze na moje Kreciki i mysle ze gdyby Mrowka wpadla w moje rece trzy tygodnie wczesniej to Kreciki nigdy by sie nie urodzily.. Milosc do kotow usprawiedliwia zabijanie - co za cholerna ironia...Tak bardzo chcialam ratowac zycie, za wszelka cene, a tyle razy juz je odebralam... Tak strasznie, tak bardzo niszczy mnei to psychicznie, nie mam juz sil... Mam dosc poczucia bezsilnosci, tego ze mam tylko dwie rece a doba tylko 24 godziny...zaczynam siebie nienawidziec za to co robie, za wlasna bezsilnosc :(:(:(:(
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Post » Sob kwi 16, 2005 20:52

Liwia pisze:Mysle sobie... To juz sukces - baba a mysli.
Mysle sobie o czyms tak okropnym... Patrze na moje Kreciki i mysle ze gdyby Mrowka wpadla w moje rece trzy tygodnie wczesniej to Kreciki nigdy by sie nie urodzily.. Milosc do kotow usprawiedliwia zabijanie - co za cholerna ironia...Tak bardzo chcialam ratowac zycie, za wszelka cene, a tyle razy juz je odebralam... Tak strasznie, tak bardzo niszczy mnei to psychicznie, nie mam juz sil... Mam dosc poczucia bezsilnosci, tego ze mam tylko dwie rece a doba tylko 24 godziny...zaczynam siebie nienawidziec za to co robie, za wlasna bezsilnosc :(:(:(:(

Niestety, życie wymusza takie wybory. Jakbyś tego nie robiła, to skończyłabyś jako Miłośniczka (wiadomo, która)... Czy lepiej, zeby się nie rodziły, czy żeby umierały już narodzone? A gdyby Kreciki do Ciebie nie trafiły? Ja to by się skończyło? Nie ma co gdybać. Od gdybania człowiek dostaje świra. Robisz mnóstwo dobrej roboty. Trzymaj się . I wyśpij się :)
Aśka i...
Obrazek

tomoe

Od: Wto sie 03, 2004 21:02

Post » Nie kwi 17, 2005 19:22

Liwia pisze:Ale tylko w doskonale rece :):):):)
Natalia, "trzy" to gorsza liczba niz "cztery" wiesz?! Taka jakas nieparzysta i w ogole... Poza tym kto to widzial nie miec czarnego kota :D

hihi.. czyzbys mi moja droga krecika chciala wcisnac, jak jeszcze sie na frezje nie zdecydowalam :?: :P

NataliaS

Post » Nie kwi 17, 2005 19:29

NataliaS pisze:
Liwia pisze:Ale tylko w doskonale rece :):):):)

hihi.. czyzbys mi moja droga krecika chciala wcisnac, jak jeszcze sie na frezje nie zdecydowalam :?: :P

Natalia, Ty go chcesz nei zamiast a oprocz Frezji - trzeba Ci to tylko uswiadomic :lol: :lol: :lol:

A Kreciatka z kazdym dniem sa rozkoszniejsze, milsze, bardziej komunikatywne i proludzkie - sa przefajne :)
Obrazek

Liwia

Post » Pon kwi 18, 2005 19:02

Natalia, Ty go chcesz nei zamiast a oprocz Frezji - trzeba Ci to tylko uswiadomic :lol: :lol: :lol:

A Kreciatka z kazdym dniem sa rozkoszniejsze, milsze, bardziej komunikatywne i proludzkie - sa przefajne :)

blagam liwia, nie uswiadamiaj mnie, bo jeszcze mi sie zachce i co ja biedna , sama poczne z 4 kotami, jak ja z 2ma nie wyrabiam :?:
ps. mam wiecznie pelna kuwete, 2 razy dziennie juz nie wystarcza jak ja oprozniam.. czy to normalne? czasami az mi wstyd gosci zaprosic, bo jak nie daj boze ktorys w tym czasie sie skida, to obciach na calego... :/

NataliaS

Post » Pon kwi 18, 2005 19:14

:ryk:
Obrazek

Liwia

Post » Śro kwi 20, 2005 12:04

bardzo smieszne.......... :?

NataliaS

Post » Śro kwi 20, 2005 12:13

Luuuuzik :lol: Zdarza się :lol:
Liwia pisze:Mysle sobie o czyms tak okropnym... Patrze na moje Kreciki i mysle ze gdyby Mrowka wpadla w moje rece trzy tygodnie wczesniej to Kreciki nigdy by sie nie urodzily.. Milosc do kotow usprawiedliwia zabijanie - co za cholerna ironia...Tak bardzo chcialam ratowac zycie, za wszelka cene, a tyle razy juz je odebralam... Tak strasznie, tak bardzo niszczy mnei to psychicznie, nie mam juz sil... Mam dosc poczucia bezsilnosci, tego ze mam tylko dwie rece a doba tylko 24 godziny...zaczynam siebie nienawidziec za to co robie, za wlasna bezsilnosc :(:(:(:(

Ale w przypadku kotek od miłośniczki, Nikoli, Figi, Flory/Ripley to właśnie sterylka aborcyjna najprawopodobniej uratowała im życie. Życie za życie :(

@sica

Od: Śro lip 07, 2004 12:12

Post » Śro kwi 20, 2005 13:01

@sica pisze:

Luuuuzik :lol: Zdarza się :lol:
Liwia pisze:Mysle sobie o czyms tak okropnym... Patrze na moje Kreciki i mysle ze gdyby Mrowka wpadla w moje rece trzy tygodnie wczesniej to Kreciki nigdy by sie nie urodzily.. Milosc do kotow usprawiedliwia zabijanie - co za cholerna ironia...Tak bardzo chcialam ratowac zycie, za wszelka cene, a tyle razy juz je odebralam... Tak strasznie, tak bardzo niszczy mnei to psychicznie, nie mam juz sil... Mam dosc poczucia bezsilnosci, tego ze mam tylko dwie rece a doba tylko 24 godziny...zaczynam siebie nienawidziec za to co robie, za wlasna bezsilnosc :(:(:(:(

Ale w przypadku kotek od miłośniczki, Nikoli, Figi, Flory/Ripley to właśnie sterylka aborcyjna najprawopodobniej uratowała im życie. Życie za życie :(

Wiem :(
Ale ja woze na sterylki tez dzikie kotki, zreszta to nie ma znaczenia jakie, wazne ze ciezarne - fakt odbierania i decydowania o odbieraniu zycia wykancza mnie psychicznie :( I wiem, Asiu, ze tak trzeba, ze to mniejsze zlo itp ale nie zmienia to tego co czuje :( Zaciskam zeby, lzy sie ze mnie leja i wioze kolejna kotke :(:(:(:(
Obrazek

Liwia

Post » Śro kwi 20, 2005 13:16

Nie rycz, mała, nie rycz.......
Tak trzeba :(

@sica

Od: Śro lip 07, 2004 12:12

Post » Śro kwi 20, 2005 13:35

To konieczność, czasami trzeba wybrać mniejsze zło. A to mniejsze zło to przeważnie tylko dobrodziejstwo dla kotki i dla kociąt, które przecież nie cierpią podczas sterylki aborcyjnej i nie mają już szansy cierpieć.
Ty DZIAŁASZ i robisz kupę dobrej roboty, tym bardziej wartościowej, że tak trudnej.
Trzymaj się :ok: .
Japonek nawet by pasował do mojej oryginalnej urody :roll: :lol: , ale niestety - dwa to górna granica :(
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro kwi 20, 2005 13:49

NataliaS pisze:ps. mam wiecznie pelna kuwete, 2 razy dziennie juz nie wystarcza jak ja oprozniam.. czy to normalne? czasami az mi wstyd gosci zaprosic, bo jak nie daj boze ktorys w tym czasie sie skida, to obciach na calego... :/

Mam to samo :roll:

KaLciA

Od: Pon sty 03, 2005 22:49

[poprzednia][następna]