niby centus a mrełki na prawo i lewo rozdajesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia pisze:Majorka a o to ze Ci na wycieraczke cos podrzuce to sie nie martw, ja centus krakowski jestem to Ci jeszcze te slomianke podprowadze:):)
Liwia pisze:Mysle sobie... To juz sukces - baba a mysli.
Mysle sobie o czyms tak okropnym... Patrze na moje Kreciki i mysle ze gdyby Mrowka wpadla w moje rece trzy tygodnie wczesniej to Kreciki nigdy by sie nie urodzily.. Milosc do kotow usprawiedliwia zabijanie - co za cholerna ironia...Tak bardzo chcialam ratowac zycie, za wszelka cene, a tyle razy juz je odebralam... Tak strasznie, tak bardzo niszczy mnei to psychicznie, nie mam juz sil... Mam dosc poczucia bezsilnosci, tego ze mam tylko dwie rece a doba tylko 24 godziny...zaczynam siebie nienawidziec za to co robie, za wlasna bezsilnosc:(:(:(
Liwia pisze:Ale tylko w doskonale rece:):):)
Natalia, "trzy" to gorsza liczba niz "cztery" wiesz?! Taka jakas nieparzysta i w ogole... Poza tym kto to widzial nie miec czarnego kota
NataliaS pisze:Liwia pisze:Ale tylko w doskonale rece:):):)
Natalia, "trzy" to gorsza liczba niz "cztery" wiesz?! Taka jakas nieparzysta i w ogole... Poza tym kto to widzial nie miec czarnego kota
hihi.. czyzbys mi moja droga krecika chciala wcisnac, jak jeszcze sie na frezje nie zdecydowalam![]()
![]()
Natalia, Ty go chcesz nei zamiast a oprocz Frezji - trzeba Ci to tylko uswiadomic![]()
![]()
![]()
A Kreciatka z kazdym dniem sa rozkoszniejsze, milsze, bardziej komunikatywne i proludzkie - sa przefajne
Liwia pisze:Mysle sobie... To juz sukces - baba a mysli.
Liwia pisze:Mysle sobie o czyms tak okropnym... Patrze na moje Kreciki i mysle ze gdyby Mrowka wpadla w moje rece trzy tygodnie wczesniej to Kreciki nigdy by sie nie urodzily.. Milosc do kotow usprawiedliwia zabijanie - co za cholerna ironia...Tak bardzo chcialam ratowac zycie, za wszelka cene, a tyle razy juz je odebralam... Tak strasznie, tak bardzo niszczy mnei to psychicznie, nie mam juz sil... Mam dosc poczucia bezsilnosci, tego ze mam tylko dwie rece a doba tylko 24 godziny...zaczynam siebie nienawidziec za to co robie, za wlasna bezsilnosc:(:(:(
@sica pisze:Liwia pisze:Mysle sobie... To juz sukces - baba a mysli.
LuuuuzikZdarza się
Liwia pisze:Mysle sobie o czyms tak okropnym... Patrze na moje Kreciki i mysle ze gdyby Mrowka wpadla w moje rece trzy tygodnie wczesniej to Kreciki nigdy by sie nie urodzily.. Milosc do kotow usprawiedliwia zabijanie - co za cholerna ironia...Tak bardzo chcialam ratowac zycie, za wszelka cene, a tyle razy juz je odebralam... Tak strasznie, tak bardzo niszczy mnei to psychicznie, nie mam juz sil... Mam dosc poczucia bezsilnosci, tego ze mam tylko dwie rece a doba tylko 24 godziny...zaczynam siebie nienawidziec za to co robie, za wlasna bezsilnosc:(:(:(
Ale w przypadku kotek od miłośniczki, Nikoli, Figi, Flory/Ripley to właśnie sterylka aborcyjna najprawopodobniej uratowała im życie. Życie za życie
NataliaS pisze:ps. mam wiecznie pelna kuwete, 2 razy dziennie juz nie wystarcza jak ja oprozniam.. czy to normalne? czasami az mi wstyd gosci zaprosic, bo jak nie daj boze ktorys w tym czasie sie skida, to obciach na calego... :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot] i 94 gości