Kama pisze:ARKA pisze: plakaty duze-inne-kolorowe- beda wysylane poczta, po 15 lutego-ten jest takim 'porecznym' plakatem. Latwym do rozpowszechniania dla wolontariuszy.
Arko czy mam rozumiec ze duze kolorowe plakaty beda wysylane do tych zgloszonych do akcji lecznic

a te male "poreczne" mamy rozwieszac np. gdzies w ich okolicach? nie wiem czy dobrze to rozumiem

A tak ogolnie to tez uwazam ze ten kolorowy plakat z zeszlorocznej akcji jest super i ze taki wlasnie powinien wisiec przynajmniej w lecznicy i np. w jakims sklepie ZOO w poblizu, bo bardzo przyciaga uwage i jest taki bardzo wiarygodny

Ten czarno-biały jest jednak mniej czytelny i nie rzuca sie tak w oczy
Trzymam mocno kciuki za powodzenie calej akcji

Dzis dostalam w pdf-plakat-ten ktory ma byc wysylany do lecznic-w ogole by nie bylo akcji bo omalo zawalu nie dostalam
Niedosc ze podstawowe -bledy-dzien akcji od 17-19 to i ceny zle-kotki i kocurow(20zl kocur, 70zl kotka

) i bez ostatecznej mojej akceptacji poszedl juz do druku.
Juz widzialam koszmar przed soba-zlinczowana siebie przez kliniki-akcja pada w gruzach
No ale odkrecili -dodrukowuja nowe-dobre.
Moim zdaniem plakat generalnie jest jeszcze ladniejszy!
Ale na tyle wrazen to ja nie jestem przygotowana
Info dla osob pomagajacych przy akcji.
Jesli ktos z Was chcialby dostac plakaty duze, kolorowe, do rozpowszechniania to prosze podac swoje dane i adres na ktory je nalezy wyslac.
Prosze wyslac adres na moj e-mial:
sozarka@wp.pl
w temacie wpisac: PLAKATY (i dopisac nazwe miasta) np. PLAKATY- POZNAN