Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patolek pisze:Też chciałam na wtorek wieczór się wpisać, nie wiem czemu mój post się nie dodał :/ Karola, nie weźmiesz innego terminu? Ja przyszły tydzień jestem cały czas w delegacjach i w zasadzie tylko wtorek mi odpowiada :/
Michcia (Karola) pisze:Patolek pisze:Też chciałam na wtorek wieczór się wpisać, nie wiem czemu mój post się nie dodał :/ Karola, nie weźmiesz innego terminu? Ja przyszły tydzień jestem cały czas w delegacjach i w zasadzie tylko wtorek mi odpowiada :/
ok odstąpię ci wtorek zatem
CatAngel pisze:Grafik 25.04-01.05.
25.04. pon. rano CatAngel wiecz. Asia
26.04. wtorek rano CatAngel wiecz. Patrycja
27.04. środa rano Beata wiecz. CatAngel
28.04. czwartek rano CatAngel wiecz. Asia
29.04. piątek rano Beata wiecz. brak
30.04. sobota rano CatAngel wiecz. brak
01.05. niedziela rano brak wiecz. brak
Od razu pisze ze w sobote wieczor mnie ma, oraz niedziela rano
terenia1 pisze:Dziewczyny dziś popołudniu przyjedzie do nas ciężarna kotka na jutro rano umówiłam w schronisku strylkę , Danusia technik chyba już będzie w schronisku około 6 rano sterylka o 8.30 da radę ktoś zawieźć kotkę na sterylke.
balbina38 pisze:no i przykra informacja z dzisiejszego dnia.Nie wiem czy pamiętacie czarnego persa Petera,dostałam SMS od pani,że będzie musiała go oddaćze względu (standard)na alergię syna. Miała do mnie jeszcze zadzwonić,ale na razie cisza.
balbina38 pisze:balbina38 pisze:no i przykra informacja z dzisiejszego dnia.Nie wiem czy pamiętacie czarnego persa Petera,dostałam SMS od pani,że będzie musiała go oddaćze względu (standard)na alergię syna. Miała do mnie jeszcze zadzwonić,ale na razie cisza.
Pani znalazła dla Peterka dom
Agnieszko dziękuję bardzo ja kotkę odbiorę około 19 godziny. Powiedz mi o której kotkę zawieziesz ? bo generalnie kotka łagodna, ale ma swoje miejsce do powrotu, ludzie tam o nią dbają ma zrobiony domek, zresztą była już u kogoś w domu ale zwiała na swoje włości, więc po rozmowie z osobami, które ją przywiozły stwierdziłam ze chyba dla niej lepiej żeby wróciła do siebie - więc muszę jutro z wetem przed sterylką pogadać o szczegółach.Agnieszka2015 pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny dziś popołudniu przyjedzie do nas ciężarna kotka na jutro rano umówiłam w schronisku strylkę , Danusia technik chyba już będzie w schronisku około 6 rano sterylka o 8.30 da radę ktoś zawieźć kotkę na sterylke.
Ja zawiozę przed pracą.ok?
terenia1 pisze:Agnieszko dziękuję bardzo ja kotkę odbiorę około 19 godziny. Powiedz mi o której kotkę zawieziesz ? bo generalnie kotka łagodna, ale ma swoje miejsce do powrotu, ludzie tam o nią dbają ma zrobiony domek, zresztą była już u kogoś w domu ale zwiała na swoje włości, więc po rozmowie z osobami, które ją przywiozły stwierdziłam ze chyba dla niej lepiej żeby wróciła do siebie - więc muszę jutro z wetem przed sterylką pogadać o szczegółach.Agnieszka2015 pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny dziś popołudniu przyjedzie do nas ciężarna kotka na jutro rano umówiłam w schronisku strylkę , Danusia technik chyba już będzie w schronisku około 6 rano sterylka o 8.30 da radę ktoś zawieźć kotkę na sterylke.
Ja zawiozę przed pracą.ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot] i 91 gości