Baltimoore pisze:Pogłaskaj Szczęściarza ode mnie
Postaram się o foteczki specjalnie dla Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:Pogłaskaj Szczęściarza ode mnie
iza71koty pisze:No tutaj to nie zależy tylko ode mnie.Teoretycznie mogę dać na zabiegi 2 koty.Jeśli mam do wyboru dać kotkę i kocura to wolałabym teraz ogarnąć szybko pilniejsze kotki.Przesuniecie kastracji dla kocura nie będzie aż takim kłopotem jak nowy miot kotki.
Potem , jak Mąż wyjedzie do pracy,w transporcie pomoże mi zaufana Osoba, więc dalej będe ogarniać temat.
Zobaczę jak dzisiaj wszystko pójdzie.
Napisałam Ci pw w sprawie suchego.Z tym mamy kłopot.Smakołyków starczy jeszcze do podzielenia na 3 dni ,wiec w kwestii puszek trzeba by było delikatnie pomyśleć o kolejnej zbiórce.No ja na razie niewiele mogę.
To jest masa kotów.Nie ma warunków żeby robić zapasy.Wszystko idzie na bieząco.Dobrze jeśli jest.Bardzo dobrze.
iza71koty pisze:Atta ustaliłam wstępnie z Baltimore że zamówimy 2 worki suchego a konto Bazarku.![]()
Ona ma tam dojście do bardzo dobrej ceny.Prosiłam aby się z Tobą skontaktowała i pieniążki z bazarku wtedy poszłby do Niej.Może tak być?
![]()
Sucha karma jest teraz priorytetem.Nie poradzimy sobie bez niej.Bez puszek jakoś damy radę, wiec, to może troszkę poczekać.Koty i tak dostają gotowane jedzenie.Wiadomo super jak te puszki są, ale jak nie ma suchego to jest dramat.
Postaram się też coś zdobyć na bazarek, więc może jakoś uda się to wszystko sklecić.![]()
Bardzo Ci dziękuję za wszystko.![]()
![]()
Baltimoore pisze:Hej![]()
Wróciłam niedawno do domu i zamówiłam 2x 10kg suchej karmy Josera Catelux za 208,80 zł.
Atta pisze:Właśnie, coś jakby handel zamarł na bazarkachTrochę mało tu ludzi się kręci, widać wciąż te same twarze
Mam Kubusia - Szczęściarza dla Ciebie.iza71koty pisze:Baltimoore pisze:Pogłaskaj Szczęściarza ode mnie
Postaram się o foteczki specjalnie dla Ciebie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 180 gości