Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_aaaKotyRude2_ pisze::oops: no w niedzielę niedzielę tylko sobie jak debil zakodowałam że 12 to sobota. Gdzie was tam szukać?
mamamariana pisze:A oto Uszatek (roboczo) choć mi przypomina Gacka albo Nocka. Biedny mały kot z uszkami w tragicznym stanie, wrzody w kanale słuchowym, wydzielina krew z ropą. Już oporządzony, ale się musiało kociątko nacierpieć![]()
![]()
magicmada pisze:Dziękujemy wszystkim wspaniałym gościom, którzy nas odwiedzili dzisiaj:) Koty wymiziane, przed 14 padły na posłanka i już nie chciały się ruszać. Odwiedzili nas starzy bywalcy i nowi znajomi i nawet telewizja:)W ogólnym ferworze nie zrobiłam ani jednego zdjęcia, ale dziewczyny robiły wiele. Było super, wiele osób, pytało o koty, zwiedzało kociarnię. Koty dostały dobra karmę w prezencie. Znikotek pojawiał się i znikał, wydaje się coraz śmielszy. Do domu pojechał nowy przemiły Pingwinek oraz... Zenek. Za Zenka trzymajmy kciuki. Jest nowa słodka koteczka North- błąkała się przy dworcu Pólnocnym. W imieniu kotoloki chciałabym przekazać dobre wieści o Sandim, który po trudnych początkach zaczyna się oswajać w domu- kotoloka wklei zdjęcie, jak się zjawi na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Google [Bot], Silverblue i 86 gości