Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patka2805 pisze:fruciu pisze:Mara S pisze:tak i w piątek muszą też jechać maluchy od Harsi na przegląd, odpchlenie i odrobaczenie i rozpoznanie płci
ok to wezmę je rano, one też do lupusa czy do schronu? bo już nie wiem jak to jest z tym gabinetem w schronie
to ty bierzesz ten piątek rano?
Mara S pisze:Patka2805 pisze:fruciu pisze:Mara S pisze:tak i w piątek muszą też jechać maluchy od Harsi na przegląd, odpchlenie i odrobaczenie i rozpoznanie płci
ok to wezmę je rano, one też do lupusa czy do schronu? bo już nie wiem jak to jest z tym gabinetem w schronie
to ty bierzesz ten piątek rano?
Lepiej Ty Patrycja zrób dyżur, bo jak Agata pojedzie z 5 dzikawymi kotami do Lupusa to jej może dłuuugo zejść
regularkate pisze:NIE dałam luzakom na kwarantannie mokrego, jedynie po gryzie Edgarowi i Zezi, z uwagi na ich gastro.
2. zdrowa - w wolierze nie było żadnych kup u dwóch czarnych. Poza wolierą - takie se te kupy, ale lepsze niż na kwarantannie, tak mi się zdaje. Koty są zdesperowane żeby dostać jakieś mokre jedzenie, zabić się chciały o siebie i o ściany jak dawałam dwóm w wolierze
mir.ka pisze:mam pytanie
gdzie kupowałyście termofory? temu maluszkowi co go mam chyba moze być zimno w nocy, a sezonu grzewczego jeszcze nie zaczęliśmy, w dzień to go noszę i sie tuli do mnie
Mara S pisze:mir.ka pisze:mam pytanie
gdzie kupowałyście termofory? temu maluszkowi co go mam chyba moze być zimno w nocy, a sezonu grzewczego jeszcze nie zaczęliśmy, w dzień to go noszę i sie tuli do mnie
Mogę Ci matę grzewczą pożyczyć
Patka2805 pisze:regularkate pisze:NIE dałam luzakom na kwarantannie mokrego, jedynie po gryzie Edgarowi i Zezi, z uwagi na ich gastro.
2. zdrowa - w wolierze nie było żadnych kup u dwóch czarnych. Poza wolierą - takie se te kupy, ale lepsze niż na kwarantannie, tak mi się zdaje. Koty są zdesperowane żeby dostać jakieś mokre jedzenie, zabić się chciały o siebie i o ściany jak dawałam dwóm w wolierze
Na KW dostają zwykłą karmę, a na zdrowej wszystkie koty są na gastro. Także woliera też nie dostaje mokrego.
A tak wgle są jeszcze jakieś puchy?
Dorota Wojciechowska pisze:Kasia już wpisuję i na pw dam ci linka
regularkate pisze:Konsultowałam się z Martą w trakcie dyżuru, jak zobaczyłam kupę kotki tricolorki, to niemożliwością było dawać im mokre i jeszcze tam w brzuchu rozmiękczać. Co do woliery to takie dostałam info też, że mam dawać. Może w trakcie tej biegunki napiszemy więc w kąciku medycznym, które koty mają niewskazaną mokrą karmę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 252 gości