Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Odzyskał apetyt i zachowuje się w miarę normalnie nie skacze i dokucza Fince. Gdybyśmy mieli opisać świat jego oczkami, to najwidoczniej nie czuje różnicy prócz momentów, kiedy chce się przeciągnąć i szwy go szarpią.
MaryLux pisze:Dostałam sms:Odzyskał apetyt i zachowuje się w miarę normalnie nie skacze i dokucza Fince. Gdybyśmy mieli opisać świat jego oczkami, to najwidoczniej nie czuje różnicy prócz momentów, kiedy chce się przeciągnąć i szwy go szarpią.
kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:Dostałam sms:Odzyskał apetyt i zachowuje się w miarę normalnie nie skacze i dokucza Fince. Gdybyśmy mieli opisać świat jego oczkami, to najwidoczniej nie czuje różnicy prócz momentów, kiedy chce się przeciągnąć i szwy go szarpią.
no to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za rehabilitację
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:Dostałam sms:Odzyskał apetyt i zachowuje się w miarę normalnie nie skacze i dokucza Fince. Gdybyśmy mieli opisać świat jego oczkami, to najwidoczniej nie czuje różnicy prócz momentów, kiedy chce się przeciągnąć i szwy go szarpią.
no to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za rehabilitację
I tony ciepłych myśli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, olabaranowska, puszatek i 1511 gości