Moderator: Estraven
Jarunka Slana pisze:Z radością informuję, że Zula wróciła po pięciu tygodniach do domu !!!Jarunka Slana pisze:Dnia 9.06 w Poznaniu na ulicy Marszałkowskiej przy Grunwaldzkiej zaginęła kotka Zula.
boni pisze:byles na wilczyckiej w weterynarii? w moim sklepie na popularnej- ziuta i kropka- nie ma ogloszenia. zapraszam do wywieszenia.

sysiowy pisze:ZAGINĄŁ CZARNY KOT WARSZAWA ŻOLIBORZ OKOLICE PLACU WILSONA !!!
W PONIEDZIAŁEK 16 LIPCA PO POŁUDNIU ZAGINĄŁ CZARNY KOT.
OKOLICA ZAGINIENIA, PODAJE ULICE: KRASIŃSKIEGO, FILARECKA, PRÓCHNIKA, GENERALNIE OKOLICE PLACU WILSONA !
KOT JEST SAMCEM !!
KOT NAZYWA SIĘ SAURON !!!
KOT JEST CAŁY CZARNY !!!
WYKASTROWANY !!!
KOT MA WSZCZEPIONY CHIP A WIĘC U WETERYNARZA ZNAJDZIESZ DO KOGO NALEŻY KOT
NUMERY KONTAKTOWE:
508 402 811
533 536 395
kinia81 pisze:witam!
Przepraszam,że tutaj pisze ale nie umiem wkleić zdjęcia mojego kotka, który spadł dzisiaj z balkonu na os. W.
Jest maści czrnej, waży ok. 4.5kg, wabi się Atos. Ma ponad rok. Jest łagodny i przyjacielski, reaguje na swoje imię. W domu czekają na niego: ja, czyli Kinga, mój chłopak Radek i jego brat Portos. Wszyscy bardzo za nim tęsknimy i mamay nadzieje ze za niedługo się odnajdzie.
jest wykastrowany ale od małego jest w domu i nie miał wcześniej możliwości przebywania na dworze... Jeżeli ktoś go widział to prosze o kontakt nr tel. 609871456
Kinga
kinia81 pisze:Witam
Odnośnie ogłoszenia o zaginionym Atosie to na szczęście zguba się znalazła, jeszcze tylko wizyta u weterynarza i wszyscy będziemy szczęśliwi
Pozdrawiamy Kinia i
Życzymy powodzenia w poszukiwaniach swoich pupilów.

Almare pisze:Cześć. Nazywam się SAURON i jestem całym czarnym kocurkiem. Nie mam nawet jednej białej plamki. I mam wielkie żółte oczy. Jestem wykastrowany i zaczipowany.W poniedziałek się przestraszyłem i wyskoczyłem przez okno z I piętra. Nie jestem kotkiem wychodzącym, więc schowałem się w jakimś ciemnym kącie i boję się wyjść. Proszę, pomóż mi znaleźć mój domek i moich kochanych człowieków, którzy bardzo za mną tęsknią a Pańcia na pewno strasznie płacze bo mnie bardzo kocha. No i czeka na mnie moja kocia przyjaciółka Sheela. Mieszkam na ul. Krasińskiego, ale mogę być w ok. ul. Próchnika, Filareckiej, Toeplitza, Suzina, a nawet Słowackiego. Tel. do mojej Pańci Anusi: 508 402 811 a do Pańcia Sysia 533 536 395. Chcę wrócić do nich i do ich ciepłego łóżeczka
...
A to jestem ja:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a2 ... 5aa63.html

Mulesia pisze:Almare pisze:Cześć. Nazywam się SAURON i jestem całym czarnym kocurkiem. Nie mam nawet jednej białej plamki. I mam wielkie żółte oczy. Jestem wykastrowany i zaczipowany.W poniedziałek się przestraszyłem i wyskoczyłem przez okno z I piętra. Nie jestem kotkiem wychodzącym, więc schowałem się w jakimś ciemnym kącie i boję się wyjść. Proszę, pomóż mi znaleźć mój domek i moich kochanych człowieków, którzy bardzo za mną tęsknią a Pańcia na pewno strasznie płacze bo mnie bardzo kocha. No i czeka na mnie moja kocia przyjaciółka Sheela. Mieszkam na ul. Krasińskiego, ale mogę być w ok. ul. Próchnika, Filareckiej, Toeplitza, Suzina, a nawet Słowackiego. Tel. do mojej Pańci Anusi: 508 402 811 a do Pańcia Sysia 533 536 395. Chcę wrócić do nich i do ich ciepłego łóżeczka
...
A to jestem ja:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a2 ... 5aa63.html
viewtopic.php?f=1&t=144218
sysiowy pisze:ZAGINĄŁ CZARNY KOT WARSZAWA ŻOLIBORZ OKOLICE PLACU WILSONA !!!
W PONIEDZIAŁEK 16 LIPCA PO POŁUDNIU ZAGINĄŁ CZARNY KOT.
OKOLICA ZAGINIENIA, PODAJE ULICE: KRASIŃSKIEGO, FILARECKA, PRÓCHNIKA, GENERALNIE OKOLICE PLACU WILSONA !
KOT JEST SAMCEM !!
KOT NAZYWA SIĘ SAURON !!!
KOT JEST CAŁY CZARNY !!!
WYKASTROWANY !!!
KOT MA WSZCZEPIONY CHIP A WIĘC U WETERYNARZA ZNAJDZIESZ DO KOGO NALEŻY KOT
NUMERY KONTAKTOWE:
508 402 811
533 536 395
znaleziony dzięki dobrym ludziom. Dziękuję za liczny odzew telefoniczny. nie wierzyłam, że są ludzie, którzy nie przechodzą ulicami tak zupełnie obojętnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 81 gości