pinokio_

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 11, 2013 15:40 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

issey32 pisze:Razem, czy osobno?

issey32 jeśli to nie problem to poproszę razem i osobno :mrgreen: , kilka postów wcześniej pinokio_ pisała w jakim one są wieku, bo maluchy nie są z jednego miotu, korzystają z kuwety.

wczoraj było słabe oświetlenie do robienia zdjęć, one na żywo są jeszcze ładniejsze :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Nie sie 11, 2013 16:38 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

biało czarny cudeńko :D mi też wpadł w oko ,na filmiku widziałam :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 11, 2013 17:12 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

Ostatnio edytowano Pt sie 16, 2013 0:36 przez sylwia1982, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie sie 11, 2013 20:26 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

Zefirek, kocham, no :1luvu: :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon sie 12, 2013 14:29 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

Obrazek
Srebrna Gepcia...
Gepcia to młodziutka koteczka o przepięknym srebrzysto-szarym pręgowanym futerku i niezwykle uwodzicielskim spojrzeniu. Kto raz spojrzy na Gepcię, z pewnością długo będzie ja pamiętał.
Gepcia została zabrana z nieodpowiedzialnego domu, który nie był w stanie zapewnić jej odpowiednich warunków. Teraz, w pełni zdrowa i zadbana szuka dla siebie miejsca na zawsze, gdzie będzie mogła cieszyć się życiem z człowiekiem i opowiadać mu kocie historie.
Koteczka jest skora do zabaw, lubi jak ktoś się nią interesuje. Po dziennej dawce aktywności przychodzi czas na odpoczynek, porcję głasków i pełna miseczkę. Gepcia jest niekłopotliwa, wzorowo korzysta z kuwety, w domu zachowuje czystość.

Sylwia, resztę zrobię jutro. I osobno i razem. To żaden problem.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon sie 12, 2013 20:20 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

issey32 pisze:Obrazek
Srebrna Gepcia...
Gepcia to młodziutka koteczka o przepięknym srebrzysto-szarym pręgowanym futerku i niezwykle uwodzicielskim spojrzeniu. Kto raz spojrzy na Gepcię, z pewnością długo będzie ja pamiętał.
Gepcia została zabrana z nieodpowiedzialnego domu, który nie był w stanie zapewnić jej odpowiednich warunków. Teraz, w pełni zdrowa i zadbana szuka dla siebie miejsca na zawsze, gdzie będzie mogła cieszyć się życiem z człowiekiem i opowiadać mu kocie historie.
Koteczka jest skora do zabaw, lubi jak ktoś się nią interesuje. Po dziennej dawce aktywności przychodzi czas na odpoczynek, porcję głasków i pełna miseczkę. Gepcia jest niekłopotliwa, wzorowo korzysta z kuwety, w domu zachowuje czystość.

Sylwia, resztę zrobię jutro. I osobno i razem. To żaden problem.

issey32 spoko nie ma pośpiechu ja mam od wczoraj 3 około miesięczne kociaki (wszystkie 3 czarne), ktoś je wyrzucił w kartonie pod balkon w sąsiednim bloku i dzieci przyszły do mnie bym uratowała te kociaki i dziś miałam pielgrzymki dzieci, bo już sobie rozpowiedziały, że mam małe kociaki.
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto sie 13, 2013 6:32 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

zakładasz im wątek?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sie 13, 2013 8:47 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

Patmol pisze:zakładasz im wątek?

viewtopic.php?f=1&t=155646
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto sie 13, 2013 11:00 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

Obrazek
Salem, czyli kot do specjalnych poruczeń...
Nazywam się Salem. Przystojniak Salem. Czyli kot do specjalnych poruczeń i ‘mission impossible’ w jednym.
Choć jestem jeszcze mały, ale mam w sobie ogromny potencjał, który z pewnością pozwoli mi odkryć przed Tobą szereg moich licznych zalet i umiejętności.
Ponadto ubieram się u najlepszych krawców; wytworne czarne futerko z białym żabotem, czyni mnie naprawdę wyjątkowym i eleganckim. Do tego spojrzenie, które roztapia serca, nienaganne maniery i umiejętność znalezienia się na salonach, dopełnia reszty mojego wizerunku.
Chętnie zamieszkam w przytulnym miejscu, gdzie będę mógł realizować swoje kocie misje. Oczywiście zaopiekuję się Tobą i sprawię, że włos Ci z głowy nie spadnie oraz obiecuję, że w moim towarzystwie nigdy nie będziesz się nudzić.
No to co, przekonałem Cię?

Obrazek
Puszek – kocie dziecko szuka swojego opiekuna...
Puszek to malutkie kocie dziecko, na którego widok miękną nogi i serca. Mimo młodego wieku Puszek przeżył wiele przykrych doświadczeń. Los się jednak do niego uśmiechnął i pozwolił mu poczekać na prawdziwy dom w ciepłym i bezpiecznym miejscu z pełną miseczką i dachem nad głową.
Puszek ma mięciutkie puszyste, białe futerko z czarnymi łatkami na główce i grzbiecie i śmieszny czarny ogonek. Kotek jest bardzo przyjacielski, lubi kontakt z człowiekiem i uwielbia kocie zabawy.
Puszek czeka na odpowiedzialny dom, który zapewni mu codzienną porcję aktywności i pokocha go całym sercem
Kotek bezbłędnie korzysta z kuwety, doskonale zachowuje czystość.

Sylwia, dobrze, że Ci się nie spieszy, bo nie wyrobiłam się dziś ze wszystkim. Została Goja i wspólne maluchów.
Czy Zefirek potrzebuje nowego tekstu i zdjęć?

issey32

Post » Wto sie 13, 2013 11:02 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

issey32 Zefirkowi przydałby się nowy tekst i zdjęcia 8)
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto sie 13, 2013 11:05 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

sylwia1982 pisze:issey32 Zefirkowi przydałby się nowy tekst i zdjęcia 8)

Ok.

issey32

Post » Wto sie 13, 2013 21:32 Re: Pinokio - maluchy bardzo pilnie potrzebują chociaż DT st

Ratujcie mnie. . . .mam juz 13 kociakow. Na prawde nie moglam nie zareagowac.
trzy z ciezkim kk. Lecze antybiotykiem i kroplami. Jednemu z nich trzeba bedzie usunac oczko.
Jeszcze takiej ilosci kotow nie bylo u mnie nigdy. W sumie 32 koty i 30 psow.
Ratunkuuuuu!!!!!!!!. . . .najgorzej wykarmić.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Śro sie 14, 2013 6:41 Re: Pinokio - Ratunku......... kociaki str. 15

kurcze jak znowu dużo kotów i jeszcze tyle kociaków
i jeszcze chore

Wiem, że trudno jest zostawić - ja mam w tej chwili 6 kociaków

Patmol

Post » Śro sie 14, 2013 9:30 Re: Pinokio - Ratunku......... kociaki str. 15

Goja – maleńka szylkretka szuka miejsca w Twoim sercu...
Goja to malutka kocia dziewczynka nad którą ktoś nieodpowiedzialnie sprawował opiekę. Szczęśliwie maleńka trafiła na dobrą duszę, która pochyliła się nad nią i pokazała, jak wygląda prawdziwy dom.
Dziś Goja, zadbana i pełna nadziei, czeka na swoją wymarzoną przystań, w której będzie mogła zatrzymać się na zawsze.
Koteczka jest bardzo miła, spokojna, grzeczna; lubi dobrą zabawę, kontakt z opiekunem, nie pogardzi pełną miseczką. Goja doskonale wie do czego służy kuweta, w domu zachowuje czystość.
Obrazek

issey32

Post » Śro sie 14, 2013 10:00 Re: Pinokio - Ratunku......... kociaki str. 15

zaczęłam zmieniać pierwszą stronę bo się pogubiłam :mrgreen: :oops:

może przy tych maluchach pisać, że to małe, ok 3 miesięczne kotki?

Patmol

[poprzednia][następna]